kızlar durduk yeremi sinirleniyorum

git...elinden gelen bütün sakarlığı yap...çaydanlığı devir,yemek takımının parçalarını kır,bardakları devir,hatta mutfak dolabının kapağını da kır....bir daha yalvarsan götürmezler seni...hatta tepsiyi de yanlışlıkla düşür iki tanesinin üstüne :27:

:27::27::27:mantıklı:27::27::27:

git...elinden gelen bütün sakarlığı yap...çaydanlığı devir,yemek takımının parçalarını kır,bardakları devir,hatta mutfak dolabının kapağını da kır....bir daha yalvarsan götürmezler seni...hatta tepsiyi de yanlışlıkla düşür iki tanesinin üstüne :27:

buna çok güldüm yaw...:) bakalım eşim geldi işten simdi ona anlatayımmm dönerim burayada

kayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım
7aylık evlıyım..benıde kaynanam cagrdı oyle bır kere gel yardım et kesın gelceksın dedı bıde tamm dedım o gun geldı uyuyakalmıs gbı yaptım esımde bısı demedı saolsun gtmedım o gun bugundr gorsmuyorm . hergun 100 kere arayıp benı tacız ederdı resmen sımdı aramıo kurtuldım ohh:24::24::24:

konuşma kısa sürdü.... yazalım :D:D:D

- canım bugün ne oldu biliyormusun...
- neeee
- falancanın annesi bize sebg de getirde hizmet etsin dedi.. bunu duyunca kan beynime sıçradı bende ayşe hizmet etsin dedim. valla çok kızdım ben hizmetçimiyim._
- bak yanlış düşünme bu bir sevgi göstergesidir... oda gelsin demektir.. seni çok sevdiklerinden diyorlar gülme yalan söylemiyorum.
- madem beni çok seviyorlar niye gelip birgün halımı hatrımı sormadılar.
- biz küçügüz önce biz gitmeliyiz..
- ne yani sizin adetiniz de önce gelin çagrılmıyormuydu bizi çagırdılarmı..
- dogru diyorsun...hani sana demiştim ya zekana hayranım diye işte buda onlardan biri...aaaa şehitmi var dur su tv bakayımmm

ve ben bura ya yazıyorum o haber izliyor

Son düzenleme:
kayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım

bizim de akraba günlerimiz olur severek yardim ederim ama tanidigima bildigime...hizmetci yerine koydurmam kendimi
icimden gelirse giderim ,baskalarin komuta etmesiyle gitmem..zaten esim de müdafa eder asla izin vermez diye düsünüyorum..

bu durumda esinizin size sahip cikmasi gerekli ,siz yüz göz olmamaya calisin derim .
Esiniz izah etsin 20-30 kisiden benim hanimim mi kaldi hizmet etmeye diye, kimsede birsey diyemez.

valla eşim öyle beni koruyup kollayacak gibi değil yukarda yazdıgım gibi aynen böyle geçti konuşma yaa dersin ulan bunlar benim kadınımı hizmetçi olarakmı görüyorlar bana onları savunuyor her konuda pasif bir eşim var iş bana düşüyor.. kayınvalidemlede problemlerim oldu oluyorda ne yapıyorum ben ona laf sokuyorum o bana.... eşime anlatıyorum birkere bile neden öyle yaptın böyle yaptın demiyor... da hiçbirşeye karışmıyorda...

huzursuz olmaktansa esinizi böyle kabullenmeye calisip kendi kendinizi korumaya calismaktan baska care yok gibi

valla eşim öyle beni koruyup kollayacak gibi değil yukarda yazdıgım gibi aynen böyle geçti konuşma yaa dersin ulan bunlar benim kadınımı hizmetçi olarakmı görüyorlar bana onları savunuyor her konuda pasif bir eşim var iş bana düşüyor.. kayınvalidemlede problemlerim oldu oluyorda ne yapıyorum ben ona laf sokuyorum o bana.... eşime anlatıyorum birkere bile neden öyle yaptın böyle yaptın demiyor... da hiçbirşeye karışmıyorda...

canım bunlar erkekler için basit konular ilgilenmezler.çok üstelersen de seni suçlu ve kötü niyetli çıukarırlar.eşin yine iyi.benimkine böyle desem bana diyeceği laf şu olurdu "annem seni sevdiği için kızı gibi gördüğü için çağırmış ama sen o kadar kötü niyetlisin ki hemen ters anlamışsın."
k.validenle kozlarını paylaşıp,eşine herşey sütliman gözükeceksin.

evet kökten çözüm olur heralde ama herkes seni konuşur o zaman :) amaaan pek de sakarmış. eli lanetli neye dokunduysa yok etti :27: :60::60::60:

evet eşim hep iyi yönde düşünür ben kötü.. belki bizde böyle dengeyi sağlıyoruz... ama ben yeni yeni anladım lafı sölicen gene susuyorum bazen ama suratımı asıyorum anlıyor karşımdakii...

kaynana kaynana ıyy nefret otesı o laf sokmaları yokmu. bız ewlendık daha ılk haftaarımız sabahın korunde arıyodu öldrmek ıstıodm onu. gece uyuyamıodm onn laflarını dsnmekten ayy

evet eşim hep iyi yönde düşünür ben kötü.. belki bizde böyle dengeyi sağlıyoruz... ama ben yeni yeni anladım lafı sölicen gene susuyorum bazen ama suratımı asıyorum anlıyor karşımdakii...
esın sana tutupta annesı hakkında kıskırtmazkı yok ole demek ıstemedı yok yaslı yok hasta ole derler. halbukı ne hastalar ne yaslı ne ıyı nıyetlı seytan gbıler

annesi demiyorki annesinin bir akrabası diyor bunu.... ne hakla yaa valla düşündükçe sinirleniyorum.. benim annem aman kızım derken bunlar.. kaynanama yardımım yetmiyor akrabalarına da götürecekler... he ben gitsem o toplantıya kadınla görüşüyor olsam belki haklı derimmm beni yakın gördüde yardım istedi derim ama sen beni nekadar gördünki yakın hissedesin kendine

esın sana tutupta annesı hakkında kıskırtmazkı yok ole demek ıstemedı yok yaslı yok hasta ole derler. halbukı ne hastalar ne yaslı ne ıyı nıyetlı seytan gbıler

eşim herkezi melek olarak görüyor. ben arkadaşımı bile anlatsam ya bak onu öyle dememiştir yanlış düşünme.. vs.. der

Back
X