git...elinden gelen bütün sakarlığı yap...çaydanlığı devir,yemek takımının parçalarını kır,bardakları devir,hatta mutfak dolabının kapağını da kır....bir daha yalvarsan götürmezler seni...hatta tepsiyi de yanlışlıkla düşür iki tanesinin üstüne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
git...elinden gelen bütün sakarlığı yap...çaydanlığı devir,yemek takımının parçalarını kır,bardakları devir,hatta mutfak dolabının kapağını da kır....bir daha yalvarsan götürmezler seni...hatta tepsiyi de yanlışlıkla düşür iki tanesinin üstüne![]()
7aylık evlıyım..benıde kaynanam cagrdı oyle bır kere gel yardım et kesın gelceksın dedı bıde tamm dedım o gun geldı uyuyakalmıs gbı yaptım esımde bısı demedı saolsun gtmedım o gun bugundr gorsmuyorm . hergun 100 kere arayıp benı tacız ederdı resmen sımdı aramıo kurtuldım ohhkayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım
kayınvalidemler her ay 2 kez 25 30 kişi buluşurlar bu gidecekleri yerdeki kadın sebg getirin yardım etsin. demiş kendi kızı var da çalışıyormuş... ben o toplantıya hiç katılmadım. tek kayınvalidemde oldugunda katıldım. sırf hizmete yardım edecek biri aranıyor diye beni çagırıyormuş. ki iki tane felanda genç var aralarında ama onların çocugu var.. kızdım ayşe var ya o yardım eder dedim indim evime sizce buna sinirlenmekte haklımıyım
valla eşim öyle beni koruyup kollayacak gibi değil yukarda yazdıgım gibi aynen böyle geçti konuşma yaa dersin ulan bunlar benim kadınımı hizmetçi olarakmı görüyorlar bana onları savunuyor her konuda pasif bir eşim var iş bana düşüyor.. kayınvalidemlede problemlerim oldu oluyorda ne yapıyorum ben ona laf sokuyorum o bana.... eşime anlatıyorum birkere bile neden öyle yaptın böyle yaptın demiyor... da hiçbirşeye karışmıyorda...
kaynana kaynana ıyy nefret otesı o laf sokmaları yokmu. bız ewlendık daha ılk haftaarımız sabahın korunde arıyodu öldrmek ıstıodm onu. gece uyuyamıodm onn laflarını dsnmekten ayyvalla eşim öyle beni koruyup kollayacak gibi değil yukarda yazdıgım gibi aynen böyle geçti konuşma yaa dersin ulan bunlar benim kadınımı hizmetçi olarakmı görüyorlar bana onları savunuyor her konuda pasif bir eşim var iş bana düşüyor.. kayınvalidemlede problemlerim oldu oluyorda ne yapıyorum ben ona laf sokuyorum o bana.... eşime anlatıyorum birkere bile neden öyle yaptın böyle yaptın demiyor... da hiçbirşeye karışmıyorda...
esın sana tutupta annesı hakkında kıskırtmazkı yok ole demek ıstemedı yok yaslı yok hasta ole derler. halbukı ne hastalar ne yaslı ne ıyı nıyetlı seytan gbılerevet eşim hep iyi yönde düşünür ben kötü.. belki bizde böyle dengeyi sağlıyoruz... ama ben yeni yeni anladım lafı sölicen gene susuyorum bazen ama suratımı asıyorum anlıyor karşımdakii...
esın sana tutupta annesı hakkında kıskırtmazkı yok ole demek ıstemedı yok yaslı yok hasta ole derler. halbukı ne hastalar ne yaslı ne ıyı nıyetlı seytan gbıler
aynen cnm erkkler guclu oldugu ıcın kotuluk dsnmez kaba kuvvetle cozer kadnlarda gucsz oldgu ıcın sınsılık nefretvsvs dılleryle cozerseninkide böyle demek ne diyelim böyle kabul edecez demekki