kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

iki kez birlikte oturup konuşmuşsun yanlış anlamadıysam(karışık yazmışsın)..ilişkini derhal bitir.yoksa olan sadece sana olur

Konu fake ise, hic komik degil, kimle dalga geciyorsun zavalli misin,..ha eger konu gercekse, yemisim senin askini, metresligin adi ne zaman büyülü tanisma, ask oldu.. seviyesizlikte uzerine Yok .. bebise anne gibi bakarmis.. sen kimsin ki, haddini bil once..onun annesi ölmedi, annesi de var babasi da, sen de yakinda kuyrugunu toplayip defolmak zorunda kalirsin onlarin hayatindan merak etme...

adam hamile bırakmış nereye kalıyorsunuz ayrıca bunu kabul ettınız devam ettiniz diyelim sizide bırakır aynen böyle nasıl güveniceksiniz? Evli bir adam çocuğu var ayrıldı geldi mutlu eder mi sizi? o kadının ne suçu var? kadın tek yapmadı o çocuğu pembe gözlüklerinizi çıkartın!!!!!!!

kocasından sonra bebişede göz dikmiş olabilir :) şaka gibi

Ya kusura bakma da günahsız bir canı bir de doğuran var.
O ana sana verir mi onu da "elinde bebişle gelse" diyorsun.
Bence bu yazı ne romantik, ne acıklı, ne de vicdanlı..
Tamamen sömürü.

bebeğe bakacaksın. anneside sana verdi al bebeğimi bak diye.

Zorunluluktan görüşüyor ve görüşme yatak odasında bitiyor.Nasıl yatak odasında bitiyor.Gerçekten bu kısmı hiç mi oturup düşünmedin.Ya da kendin bile yalan olduğunu bile bile inanmak işine geliyor.Ve bak olaya ki zorla görüştüğü istemediği kadınla yatağa girip,önlem almadan hamile bırakıyor.

Elin küçük yavrusunu ne diye sen büyüteceksin.Annesi kendi canının parçasını ne diye sana versin.Bu nasıl bir bencilliktir ya.Kafasını eğmiş odadan çıkmışmış mışta mış....Sana kısaca diyor ki,ben evliliğimi yürütüyorum.Bebişimizde oldu.Ama sen de beni hoş tutuyorsun.Bir erkek olarak ne diye vazgeçeyim,benim yalanlarıma inanan süzme aşık kızı ne diye bırakayım.Ben buyum böyle kabul et.
Ne zorluğu ne göğüs germesi,ne pes etmemesi yaaa.Bu kadar masallaştırma.Kendine gel.Yaşın küçüktür.Olgunlaşmamış düşünceler bunlar.

Hiç mi gururun yok ki evli erkeklerin oyuncağı olmayın dertten başka bir şey getirmez

Bak sana bir hikaye. Bir akrabamın eşi karısını bir kızcağızla aldatıyordu. Ne tesadüf ki bu kızcağız da benim eşimin arkadaşı. Hikaye aynı, zorla evlendim, bir gecede hamile kaldı. Çok sarhoştum, evlilik hayatımız yok, cinsel hayatımız yok vs. Ama gözümüzün önünde gayet mutlu bir evlilik, karısını çok seven bir adam vardı. Diğer kıza ne mi oldu? Uyardığımız halde bir kaç yıl daha adamın boşanacağını düşünerek bekledi. Sonra büyü bozuldu, her şey tuzla buz oldu.

Bence kalbinizi dinlemeyin, çünkü daha sonra kalbinizin sesi yerine vicdanınızın sesini duymaya başlarsınız. Karşınıza kimlerin çıkacağını bilemezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu ne demek?

Savaş Başlasınnnnnnn eskiden buralar dudluktu diye söylenir dururum birazdan

direk adamın hayatından çık hiçbir şekilde görüşme umut da verme adam boşanacaksa bile sana güvenmeden boşanmalı anlıyor musun canım sebep kesinlikle sen olmamalısın. eşinden ayrılsa evlenseniz bile yarın bir gün illaki aşk bitiyor sizinkisi de bitecek işte o gün o çocuk sana ızdırap gibi gelecek bakmak ilgilenmek istemeyeceksin ağrısız başını derde sokma yol yakınken dön 3 gün ağlarsın geçer...

evli adamla birliktesin

adam evlenmiş ama bir kez birlkte olmuş

kız doğurmuş burda 3 gün sonra doğurmuş yazıyor unu anlamadım neyse boşver burayı

ee sen adamı seviyorsun

ortada bebek evli kadın evli adam ve seven bir kız var

bide bana kk seni paraylamı tuttu herhalde yorumları ondan mı yapıyorsun diyen bir üye?

kafam karıştı

ben vicdanlık vahimlik bir şey göremedim.

basbaya bir yalan var hemde kocaman br erkek yalanı buna inanmayın diyecem...sizaten inanmışınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…