- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
kocasından sonra bebişede göz dikmiş olabilir :) şaka gibiHiç bişey anlamadım ben. Karısı ile sadece bir gün beraber olmuş, o gün hamile kaldığı çocuk mu doğmuş?
Ayrı yaşıyolarsa, kadın niye çocuğunu sana versin ki? Bebişle gel de nasıl saçma bir cümle öyle....
Ya kusura bakma da günahsız bir canı bir de doğuran var.öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
Zorunluluktan görüşüyor ve görüşme yatak odasında bitiyor.Nasıl yatak odasında bitiyor.Gerçekten bu kısmı hiç mi oturup düşünmedin.Ya da kendin bile yalan olduğunu bile bile inanmak işine geliyor.Ve bak olaya ki zorla görüştüğü istemediği kadınla yatağa girip,önlem almadan hamile bırakıyor.öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
aklın varmı. varsa yardıma gerek yok. aklın yolu bir. sen bunu başkası yaşasa ne derdin.ne düşünceğimi bilemediğim için sizlerden yardım istiyorum
öncelikle umarım yazdıklarımı okuduğunuzda objektif bakıp sadece benim hatalarımı görmezsiniz.Kızlar erkek arkadaşımla aramızda 9 yaş var.Ve bildiğiniz büyülü bi şekilde tanıştık. ve bana ikinci oturmaya çıktıgımızda hayatında olan biten her seyi anlattı. evli olduğunu fakat ilişkisinin sürmediğini yaklaşık mayıs gibi zorunluluktan gorustuklerini ve o gorusmenın yatak odasında bittiğinide. evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle. bense ne yapacagımı sasırdım. ilk bunları konustugumuzda belki her seye eyvallah diyebilirim ama çocugun varsa ben onun hakkına giremem asla dedim. ve bana dun gece bunları soylediğinde size yemin ediyorum o kadar içten bi şekilde bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim. ailesi birleşin diye konusmaya baslamıs kafamı eğdim ve odadan çıktım dedi.bana deseki git hayatımdan emin olun gitsemde kalırım. her zaman yanında olmak isterim. kal dese tum zorluklara birlikte gogus gereriz biliyorum. ama ortada günahsız bi can var. vicdanım mantıgım gitmemden yana. ama aklımın diğer yarısı ve kalbim pes etmek yok diyo lutfen bana akıl fikir verin kızlar...çok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?