kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

kızlar tartısmayın adam bı tanede metresınden bebe yapar
bu hanım kızda ona bakar

"evlilik bitişi ise kızın hamileyim demesi ama oyle bişeyin olmaması. 3 gün önce kız doğurmus. yani o geceden hamile kalmıs buyuk ıhtımalle "

bu nasıl bir cümle ?

kız hamileyim diyor, ama öyle bir şey yokmuş...
ama sonra doğurmuş. ..

ee demek ki öyle bir şey varmış..
ya da bebeğin babası başkası mıymış yoksa

Ben sana objektif yaklasip diyorumki sen bir metressin ve hicbir zaman adam akilli bi yuvan hayatin olmayacak.simdi ne metresi nasil konusuyosun gibi sacma bi cikisinda olabilir bana ama ewli ve cocuklu bir adamla iliskide diretmen bunu gosteriyor.sen hep ikinci ve vazgecilmezi coook kolay bi kadin olarak kalacaksin erkeklerin hayatinda.kadinmi adamin erkekligini kaldirip kendi kendini hamile birakti acaba adam ne yapiyordu o arada dokunma bana tecavuz etme diye kadindan kurtulmayami calisiyodu.birak bu isleri kizim

Bence adam aleni kandırıyor bunu, bu aklını kullansın da kanmasın.
Yatak odasında olan bir evlilik ne demektir ki kızımız bunu masumane görüyor?
Valla bilemicem , ama konu sahibi bana cok ama cok tehlikeli geldi ..
Cunku hic bir akli basinda bir kiz kadin , getir cocuga bakayim demez ..
Diyen ya normal degildir, yada iyice kafayi siyirmistir ..

Ne demek bebeğini al gel ben bakarım..
Hem evli bir adamla herşeye rağmen birlikte olacak kadar ahlaki değerleriniz zayıf..
Hem de bir bebeği annesinden ayrılmasını isteyecek kadar vicdansız..
Bu arada birlikte olduğunuz adam da evliliğini bitirmeden bir kadınla birlikte olabilecek kadar ..
Herneyse Allah size merhamet ihsan etsin..

tamam şimdi öğrendin bebekli bir baba o üstelik belki siz olmasanız o çocuk babasız büyümicek karı-koca tekrar barışacak adamın kafasını bu şekilde varlığınızla karıştırıyorsunuz.siz bekar bir insan olarak yeni bir adım atar yeni insanları hayatınıza sokabilirsiniz.Evet belki aşıksınız ama buda geçer kimse buyüzden ölmüyor.Yuva yıkanın yuvası olmaz .Madem bu adam çok istiyor öncelikle iletişiminizi kesin tel ile hiç konuşmayın görünmeyin doğru kararı versin haımından da ayrılacaksa ayrılsın ondan sonra tekrar birleşin onu kimse kınamaz ama ortada bir çocuk ve evlilik var iken hiçte hoş karşılanmazsınız.Kusurabakmayın.

Evli adamla işiniz ne? Madem ikinci buluşmanızda söylemiş bunu size, neden "boşandıktan sonra görüşelim" demediniz de, bir kadının aldatılmasına yardımcı oldunuz?
Başka bir kadına bunu reva gören, üstelik anneliğine de saygı duymayan, sanki o kadın bostan korkuluğuymuş gibi çocuğuna bakarım deme cüretini gösteren bir kadına, nasıl bir akıl vermemizi bekliyorsunuz anlamadım? Yapacağınız şey çok basit; adamı hayatınızdan çıkarın, daha dürüst, saha prensipli, daha vicdanlı yaşayın.

diyelim ki kız hamile olmamış.dolasıyla 3 gün sonra dogrumamış ( bu tabiata aykırı nasıl oldu bunu hala anlamadım)

sizde yazı yavruya falan bakamayacaksınız.o zaman bu adam evli niye boşanmamış mayısta gördüğü biriyle halan neyin evliliği sürdürüyor.

yine siz evli bir adamla birliktesiniz bunu eşi duysa ne olur.

yada siz bunu nasıl kabul ediyorsunuz.sizle birlikteyken başka bir kız olmadığına eminmisiniz genelde evli olup çocuğu olup bir yandan da başka kıza umut veren erkelerin başka kızlarla da ilgisi olur.

ha sizin için farketmezse buyurun yaşayın adamla sevgi aşk nereye kadar gidicek bakalım

Sen de yedin mi?

Zorunluluktan görüştü de yatak odasında bitti de, o da yumurtlama günündeydi de hamile kaldı da öfff çok fena keklenmişsin.

hep bu zorunlu görüşmeler kahrolsun! zorunluluktan sevişmiştir kesin! siz de yiyosunuz, bence bir ağzını yokla haftada kaç defa zorunlu sevişiolar, merak ettim. Hadi herşeyi geçtim, bebeği alsa gelse de olur diyorsunuz, pardon da o adama leylekler mi getirdi bebeği, annesi var bebeğin, siz dış kapının mandalısınız en hafif tabirle. Yarın bi gün sizinle de zorunluluktan sevişip bebek yapabilir. Malum bunlar hep zorunluluk

O da apayrı bir saçmalık, bebeğiyle kabul etmek bakmak vs. Yok benim kafam almadı İpek, nasıl bir düşünce yapısı... Saf ya da kötü bilemeyeceğim ama gerçek olmasını istemeyeceğim bir insan. Daha neler okuyacağım buradan. Yok kimsede vicdan, düşünce insanlık yok demekki. Fazla bencil herkes

ya zorunlu evlendi o şekilde hamile kaldı kadın. size ne. sonuç önemli olan. adam evlimi. bitti. bunun öylesi böylesi yok.

aklınızı başınıza alın etraft bekar çocuksuz erkekler tükendi mi??

kimin çocuğunu kimden istiyorsun sen Allah aşkına, annesi yok mu bu bebeğin sana niye getirsin bebeği? Senin şu an konumun belli dış kapının dış mandalı bile değilsin hangi sıfatla bir de bebeği istiyorsun ? Sonuç belli adam karısına dönecek sen de biraz daha yalvarıp yanında bir süre daha kalmasını sağlayabilirsin belki ama ileride karısı öğrenince istediğin kadar yalvar adam karısına tamamen dönecek bu işler böyle istisna durumlar pek olmuyor

Mayıs'ta sevişip Aralık'ta nasıl doğurmuş bebeği ? Ben o kısmı anlamadım.
Süpersonik mi bu spermler ?

Bir de hala,günümüzde bu yalana inananları gördüğümde gerçekten şaşırıyorum.
Farkında mısınız , uzay çağına geçicez yakında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…