kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

Olay vicdansızlıktan çıkıp nasıl da ironik ve de duygusal bir aşk hikayesine çevrilmiş.
Odadan çıkmış sessiz sedasız, başını eğmiş...
Yani ne desin ki aslında diyecek çok şeyi var ama o kadar seviyor ki başını eğmesinin altındaki anlamlar derin..
Nasıl bir cürret ya "bebekle gelse" demek.
bakmayan bir ana var da ortada bize mi söylemedin?

Tek gecelik iliskide hamile kaldi , oldu canim biz neden tek gecelik iliskide hamile kalmadik..

Hade diyelim oyle oldu , sen hangi akla hizmetle cocukla gelsen bakarim diyorsun?
Anneside armut topluyordu zaten..
Vahim olanda senin durumun degil , o kadinin durumu vahim , o gunahsiz yavrunun durumu vahim ..

Bide yuzsuzluk ediyosun ayrilamam diyosun ..
Boyle ask laflariylada bu konuyu susleme..
Suslenecek bir tarafi yok ..
Kadin ve cocuk , vahim.durumda.
Sen metres durumundasin , bukadar Nett..

Pfffffff klasik evli erkek yalanlari yahayat senin anlattigin kadar toz pembe degil. Ne olursa olsun istersen askindan öl ama evli adama yaklasma yarin brgun o hic sevmedigi karisindan(!) bir cocuk daha yapar olan sana olur
İsin birde vicdan ve empati kismi var oraya hic girmiyorum bile

ben anlamdim , kiz hamileyim diye yalan soylemis ama 3 gun once dogum yapmis oylemi, hangi mayisda birlikde olmus, mayisatki çocuk simdi dogmazki subata dogar

ben senin yerinde çocugu alir emzirir bakar buyuturum, anasini bosver bi tane daha adam bulsun çocuk yapacak nasil osla çok kolay bisekilde erkekleri kafalayip yatak odasina atiyor çocuk bile yapaiyor ustune

Aynen benimde sinirimi bozdu bebege anne gibi bakarmis ..

Sadece senin hatalarını görmeyelim tamam kiminkini görelim bi de bakalım.
Sevgilinle ilgili bi şikayetin olmadığına göre ,sevgilinin karısının hatalarını kastettin.
Git dese "emin olun gitsem de kalırım" ne demek.
Yani ne yaparsa yapsın hayatından çıkmayacak mısın?
Sadece adama değil bebeğe de göz koymuşssun yahu sen.
Bu tür konularda yapılan yorumlar da eleştiri alıyor.
Ama be canım yazacak başka bişey bırakmıyorsunuz ki insana.
Ne diyelim biz sana,iyi yapıyosun sevgilini bırakma,ikna et bebeği de anasından koparsın sana gelsinler sen kucak aç onlara mı diyelim.
Saçmalığın daniskası.
Adam resmen tek ayak üstünde kırk yalan sallamış sana,sense romantik hayaller peşindesin.
Neyine pes etmiyorsun,ortada senin olan bi hayat olur,senin olan bir eş olur hadi pes etme.
Başkalarının hayatını çalmak konusunda mı pes etmeyeceksin nedir yani?
ne düşünceğimi bilemediğim için sizlerden yardım istiyorum
Burada yazılan eleştirileri samimi bir şekilde dikkate alacaksındır umarım.

bi kereden nasıl hamile kalmış ? çin taktiği falan mı uygulamış. Kamasutra zarı atıp öle mı denemiş. ben 2 aylık evliyim hala hamile kalamadım. lutfen bi sorda ogrenelim bi kereden nasıl oluor die ? en son mayıs ayında mı işi pişirmiş gorusme maksadıyla ?

Aynen benimde sinirimi bozdu bebege anne gibi bakarmis ..
Buna da inanmamızı mı bekledi yoksa kendini mi kandırıyor acaba?
ya da gerçekten ayakları yere basmayan küçük bir kız var karşımızda aşk bitince üvey anne moduna girer.
2. görüşmede kendinden bu kadar fedakarlık edeceği o anki hisleri olsa bile erkek olan adam bunu yer mi?

Adamın kafasını karıştıran sensin , yazık çocuga.Karıyla evlilğini kurtarmaya çalışıyor son aşamada kızı hamile bırakıyor.Ve sen çocuguna bakarım diyorsun, o kadını hiç mi düşünnmüyorsun.Bebeği düşündüğünü ifade ediyorsun , orda bir CAN yok 2 can var.Çok bencilsin.

Kizin yasi ya gercekten kücük , yada kendini kaptirmis bu ask masalina ..
Erkek olan adam yemez , ama ne konuda bir erkek var malesef nede bu kizda gurur , oturup hayal kuruyorlardir bebegide aliriz bakariz felan filan ..
Boyle tipler beni dinden imandab ediyor ..
Birde baskasina anlatinca durumum vahim demezlermi , basacaksin ikitane tokat kendilerjne gelecekler..

ha ha, evet ya, hazırlop bebek, tazecik yeni üretim , 9 ay taşı kısmını geçtim de, doğurma meselesi ürkütücü, bende istiyorum bir tane hazırından
o kısım da hikaye Samsonn..
Tamamen etkilemek karşındakini, aşkına inandırma taktiği..
Yoksa 2. görüşmede kara sevdaya yakalansa insan denmez o laf.

Bence adam aleni kandırıyor bunu, bu aklını kullansın da kanmasın.
Yatak odasında olan bir evlilik ne demektir ki kızımız bunu masumane görüyor?

Evli adamla birlikte, adamın çocuğu olmuş. Gerisi fasa fiso... Off gerçek olmayın...

Evli adamla birlikte, adamın çocuğu olmuş. Gerisi fasa fiso... Off gerçek olmayın...
Bence bu diğerlerinden farklı bir hikaye.
Şimdiye kadar şuraya konu açan hiç bir kadın anası olan 3 günlük çocuk için "getir ben bakarım" dememiştir.
Ben konu sahibini çok tehlikeli buldum ya da tam tersi külliyen saf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…