gerçekten ufkun aydınlanıp hatalarını gördüysen ne ala.ben nasıl böyle bi aptallık ettim her seyi geçtim o yalanlara kendimi nasıl böyle inandırdım. bir gram akıl yokmus bende
herhalde boşanıyoruz bi daha sevişemicez deyip fazla gaza geliyolar da böyle 12den vuruyoarlaro değil de, şu eşiyle mutlu olmayan, boşanmak üzere ( ! ) olan erkekler,
o nokta atışını nasıl beceriyorlar ?
hani cinsel hayatları falan hiç yok ama nasıl oluyorsa tek bir birliktelik yaşayıp o ilşkide de eşlerini hamile bırakıyorlar, sizler de buna inanıyorsunuz ya, şapka çıkarıyorum iki tarafa da
adamlar akşam oldu mu karısıyla çatır çatır sevişiyor hanım kızım, sen o masallara nasıl inanıyorsun hayret doğrusu
herhalde boşanıyoruz bi daha sevişemicez deyip fazla gaza geliyolar da böyle 12den vuruyoarlar
Zorunluluktan görüşüyor ve görüşme yatak odasında bitiyor.Nasıl yatak odasında bitiyor.Gerçekten bu kısmı hiç mi oturup düşünmedin.Ya da kendin bile yalan olduğunu bile bile inanmak işine geliyor.Ve bak olaya ki zorla görüştüğü istemediği kadınla yatağa girip,önlem almadan hamile bırakıyor.
Elin küçük yavrusunu ne diye sen büyüteceksin.Annesi kendi canının parçasını ne diye sana versin.Bu nasıl bir bencilliktir ya.Kafasını eğmiş odadan çıkmışmış mışta mış....Sana kısaca diyor ki,ben evliliğimi yürütüyorum.Bebişimizde oldu.Ama sen de beni hoş tutuyorsun.Bir erkek olarak ne diye vazgeçeyim,benim yalanlarıma inanan süzme aşık kızı ne diye bırakayım.Ben buyum böyle kabul et.
Ne zorluğu ne göğüs germesi,ne pes etmemesi yaaa.Bu kadar masallaştırma.Kendine gel.Yaşın küçüktür.Olgunlaşmamış düşünceler bunlar.
ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
anasi onu 9 ay tasimis mis kokulu yavrusunu senin gibi ne idugu belirsiz evli adam avcisina mi birakacak. adami da seni de s.ktir et, cocugu al gel ne demek ya ne demek!!!!
Oh rahatladim simdi banlanabilirim.
(bozuk lisanimdan dolayi site ahalisinden ozur dolerim. oyle kolay kolay cigirimdan cikmam ama bu mala cok sinirlendim)
Askiniz batsin!!! Allah bin beter etsin!!! O cocugun ve kadinin ahiyla iki yakaniz bir araya gelmesin!!! Daha cok sey yazmak isterim ama degmez sizin gibi insan disi varliklara...
ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
anasi onu 9 ay tasimis mis kokulu yavrusunu senin gibi ne idugu belirsiz evli adam avcisina mi birakacak. adami da seni de s.ktir et, cocugu al gel ne demek ya ne demek!!!!
(bozuk lisanimdan dolayi site ahalisinden ozur dolerim. oyle kolay kolay cigirimdan cikmam ama bu mala cok sinirlendim)
Ohhhhhhh agzina saglik arkadasim, icimi soguttun resmen... Ohhhhhhhhhhhhh....ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?