kızlar durumlar vahim..lutfen yardım edin

Şaka mı bu, ne kadar masum göstermişsiniz yaşadığınızı!!

Ayyyy deli olucam birde bebeğine bakarım demişsiniz pardon bebeği size niye versin annesi ne hadsizlik bu ya!!

Yok ayrıymış da da sonra birden hamile kalmış tabi tabi öyledir, adam sizi keklemiş diyicemde sizde gönüllüymüşsünüz keklenmeye!!!

Çooooook objektifim sizin gibi kadınlara ve karılarını böyle aldatan erkeklere yönelik içimde çoook güzel sözler var da banlanmıyım şimdi....

Bebeğe bakarım diyor yok yok aynen öyle diyor, hamilelik ve annelik hormonum tavan yapmış halde deli oldum

Oha bi de bebeğinle gel dedin ! Kk daki analar sana o lafı yedirtir
Afedersinde kadın adamı bayıltıp da ondan çocuk mu yapmış, ne kadarda kendini ve o şerefsizi masumca anlatmışsın pes doğrusu !
Çocuğu anadan babadan ayır, yuva yık diye bir de taktik istiyorsun Allah sana hidayet versin

ben nasıl böyle bi aptallık ettim her seyi geçtim o yalanlara kendimi nasıl böyle inandırdım. bir gram akıl yokmus bende
gerçekten ufkun aydınlanıp hatalarını gördüysen ne ala.
çünkü ilk mesajında epey bi saçmaydı tavrın kusura bakma da.
olan sana olur en sonunda.
bu tür konularda konu sahibi sonuna kadar direnir hep.
senin hatalarını erkenden görmene ve kendine daha objektif bakmana sevindim.
hadi hayırlısı bakalım.

o değil de, şu eşiyle mutlu olmayan, boşanmak üzere ( ! ) olan erkekler,
o nokta atışını nasıl beceriyorlar ?

hani cinsel hayatları falan hiç yok ama nasıl oluyorsa tek bir birliktelik yaşayıp o ilşkide de eşlerini hamile bırakıyorlar, sizler de buna inanıyorsunuz ya, şapka çıkarıyorum iki tarafa da

adamlar akşam oldu mu karısıyla çatır çatır sevişiyor hanım kızım, sen o masallara nasıl inanıyorsun hayret doğrusu

herhalde boşanıyoruz bi daha sevişemicez deyip fazla gaza geliyolar da böyle 12den vuruyoarlar

ya boyle konularda hakaret etmek serbest olmali. 2. bulusmada cocuktan haberdar oluyorsun. ne buyuymus arkadas cocugu al gel bakarim diyor.
lan mal
lan salak
lan okuz
anasi onu 9 ay tasimis mis kokulu yavrusunu senin gibi ne idugu belirsiz evli adam avcisina mi birakacak. adami da seni de s.ktir et, cocugu al gel ne demek ya ne demek!!!!
Oh rahatladim simdi banlanabilirim.
(bozuk lisanimdan dolayi site ahalisinden ozur dolerim. oyle kolay kolay cigirimdan cikmam ama bu mala cok sinirlendim)

Kızım boşver, memlekette bekar çıtır erkek dolu
Sen evli, çocuklu, 9 yaş büyük diyorsun

Tam objektif bakıcam diyorum sonra alıyor beni bir gülme.

Benim bildiğim büyülü tanışma falan olmaz zaten, erkek arkadaşınız(?) ikinci buluşmanızda başka birinin kocası olduğunu söylemiş, kız hamile kalmamış; karısı hamile kalmış kocasından, siz de uzaktan doktorluk yapmışsınız. Oysaki herşeye de eyvallah diyebilen bir yapınız olduğunu da söylemişsiniz, o yüzden bebişle size gelseler bakmayı kabul edebileceğinize inanırım gerçekten, o lafı söyleyebildiğinize yani. Odadan kafa eğip çıkması ayrıca çok çılgın, bütün zorluklara da beraber göğüs germezsiniz, kahramanınız anca bunu yapabilen eziğin teki malesef. Ben de yemin ediyorum kendinizi süper kahraman falan sanıyorsunuzdur. Günahsız can kısmı bu abuk masaldaki tek gerçek kısım evet, vicdanınız, mantığınız, kalbinizin ve aklınızın tamamı bir bütün, bunları bölmeye gerek yok, ona göre bütün olarak hareket edin gerçek hayatta, bir daha böyle bir duruma düşmeyin. Masalların/çizgi filmlerin amacı da o zaten, iyi karakter özelliklerini hikaye yoluyla göstermek, onlar gibi yaşayabileceğine inanmak değil, büyüyün de gerisi gelsin.

Aklımdan geçenleri yazmışsın Bravo valla

Bacımm arkadayız , iç çamaşırlarını yollarım mapus damlarına

bebişle bana gelsen kendi canımdan bi parça gibi bakarım dedim
cümlene istinaden diyebileceğim şey şu
sen kimsin hayırdır,sen kim oluyosun bir annenin evladından koparılıp babasıyla beraber yanına gelmesini isteyebiliyorsun??He o adamla evlen gez dolaş hiçbir şey demem karısına sevinirim kurtulmuş öle iğrenç bi kocadan ama sen o bebeğin adı öle canının istediği gibi ağzına alma yerini bil,Çok değerli sanıyorsun dimi kendini herşey herkes senin etrafında dönüyor sanıyorsun aranızda müthiş bir aşk var sanıyorsun , hayır bitkilerde düşünmeden yaşıyor ama onlar hiç yoktan fotosentez yapıyor bi faydası var ama sen düşünmeden yaşayıp yararı geçtim zarar veriyorsun..
Sana daha neler derdim bende banlanmak istemiyorum.

Askiniz batsin!!! Allah bin beter etsin!!! O cocugun ve kadinin ahiyla iki yakaniz bir araya gelmesin!!! Daha cok sey yazmak isterim ama degmez sizin gibi insan disi varliklara...

oh bu yorumları okudum da azcık rahatladım of çok zor küfür etmemek ...

Ohhhhhhh agzina saglik arkadasim, icimi soguttun resmen... Ohhhhhhhhhhhhh....

Ay bi de bebişle bana gelsen bakarım demez mi. Ya bu konuda diğer Şeyler beni bağlamadı açıkçası ztn büyük bi yanlışın içindesin. Ama Allah'ım hiç bi bebeği annesinden ayırmasın bunun hayalini bile kurmaya hakkın yok.

Adam karisini birakmayacak... Sende kendi kendine gekin guvey olma... Karisinada cocugunada haksizlik etme... Gorusyugun adam h sana.hem.kendi karisina haksizlik ediyor.. Kafani calistir.. Hayir gelmez ondan...

Namus bekçileri mi geliyor , yerden yere vuranlar mı geliyor kim geliyorsa gelsin bu konuyada içini boşaltsın. Yeter artık sizin gibi insanlardan kurtulsun bu dünya.
Gunahsız yavrudan önce gunahsız bir kadın var ortada.
Ne biçim insanlarsınız. Vicdandan uzak, akıl mantık zerre taşımayan. " mutsuzmuş" " yatak odasında biten ilişki" ve siz devam etmişsiniz.
Hak ettiğinizi bulun devam edin. Aynısını size yapacak.
Utanmadan birde o çocuğa "tüm kalbinizle " bakarım demişsiniz. Taşıyıcı anne mi diğeri ?
Haddizliğin bu kadarı.
Bu kadar sinirleneceğimi bilseydim girmezdim konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…