• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Duruşmayı bugün yaptık.

Benim boşanmam da 3 yıl önce aralık 27deydi. Yeni yıla pırıl pırıl başlamak iyi gelmişti. Size de mutluluk huzur getirsin gelecek yıllar, tebrik ederim gücünüzden dolayı...

Benim boşanmam da 3 yıl önce aralık 27deydi. Yeni yıla pırıl pırıl başlamak iyi gelmişti. Size de mutluluk huzur getirsin gelecek yıllar, tebrik ederim gücünüzden dolayı...
Teşekkür ederim. Bende yeni yıla yeni başlangıçlarla iyi adımlarla gireceğim. ;:) Size de mutluluklar.

İnşallah bebeğinle bundan sonra ki hayatın çok iyi olur. Dua et bol bol. Yükünden kurtar kendini. Senin için yük ise. Mutlu olalım vallahi, elin adamlarının bizi mutsuz etmesine izin vermeyelim. Kimse için değmiyorb
Kendinizdeki o gücü nerde buluyorsunuz acaba? Ben kesinlikle boşanmak istiyorum hiç sevmiyorum ama çok güçsüz çaresiz mutsuz hissediyorum çünkü beni kendisi bu hale getirdi narsist bozukluğU var

Kendinizdeki o gücü nerde buluyorsunuz acaba? Ben kesinlikle boşanmak istiyorum hiç sevmiyorum ama çok güçsüz çaresiz mutsuz hissediyorum çünkü beni kendisi bu hale getirdi narsist bozukluğU var
O güç en çıkmaza girdiğin anda bir den gelir, önce sizi sindirirler sonra alıştırırlar buna, birden karar verip uygulamalısınız.

Enkazında altından artık çıkmam gerekiyordu. Enkazdaydım ben. Kolay olmadı ki. Kaç yıl, kaç olay, kaç göz yaşları geçti hayatımdan bu kararı verip uygulamaya koyana kadar. Son nokta oldu, son yaşanan. Mecburen silkelenmem lazımdı. Evladım var benim. Mesleğim var, param var, beni çok seven ve destekçim ailem ve arkadaşlarım var. Bunlarla atlatmak kolay olacak. Kendimi her gün yemektense, her gün ağlamaktansa bir kaç gün ağlar sonra yoluma bakarım. Zaten yazılanı yaşıyoruz. Sizde ne yazıldıysa onu yaşıyorsunuz.

Back
X