kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var !!!!!

frezya arkadasım yazını okuyorum devamlı..

eşinle iyi anlaştıgınızı söylüyorsun ama ben anlaşılabilecek bi taraf görmüyorum..

eşin seni saymıyor ve saymamayada devam ediyor..böyle davrandıktan sonra evi toplasa ne yazar temizlik yapsa ne yazar...isterse pürü pak olsun..

seni kırmak istemiyorum ne olur yanlış anlama ama siz evli gibi bile değilsiniz..

hergün ailesi yanında ohe ne ala valla ya o zaman evlenmeseymiş kardeşim..madem anasız yaşayamıyo gitsin her gece anasının koynunda yatsın ozaman..

ben size sabır taşı diyorum maşallahınız var iyi dayanıyorsunuz hiç bişey söylemiyorsunuz..ben olsam çoktan hepsini kapı dışarı etmiştim..görsünler bakalım elmi yaman beymi yaman..

aaa bu ne valla okurken bana afakanlar bastı..Allah yardımcın olsun..ama ömrün gidiyor yazık valla

sabretmekten başka ne yapabilirim ki ister istemez onların yanında sesinizi yükseltip söylemek istediklerinizi dökemiyorsunuz

şimdi evimdeyim ama yine rahatım yok ilk evlendiğimiz zamanlara geri döndük annesi aramış beni tel çekmediği için telaşlanıp eşimi aramışlar eşimde evde hasta demiş annesi hemen geldi ya inanın hastayım ama onlardan kimseyi görmek istemiyorum en azından bir iki gün..beni evine götürmeye yemek yiyelim demeye gelmiş çünkü eşim bana sormadan tamam geliriz demiş dersim var yarın sınava giricem çalışmam lazım dedim öyle gitti annesi sağolsun hastayım diye gelmiş ama bu kadar sıkboğaz yaşamak iyi bişey değil onlar bütün akrabaları hep içiçe ben hiç alışkın değilim

eşim kendi gider benim zaten başım ağrıyor

içim sıkıldı... dışardan kendime bakınca bile halime üzüldüm

belkide eşinin ailesi seni bu kadar sıkboğaz ettiğinin farkında değil
eşin çok bencil hiç onu savunma
sen kötü ol bakalım sana nasıl davranıyor amacım seni üzmek değil
şu dünyada öğrendiğim tek şey insanlara her kim olursa olsun çok değer hakkettiğinden fazla değer verilmemeli
acaba eşinin annesine biraz evde yalnız kalıp evime alışmak istiyorum falan mı desen

evet farkında değiller bugun sınavdan geldim onlara uğradım benim anahtarım onlardaydı yedekleri ortaya çıkarmak istemediğim için almaya gittim anahtarımı gizlice aldım babası gördü annesi görse yine başlar anahtar istemeye dilimde tüy bitti anlatmaktan
ben gitmesem annesi gelecekmiş aramışlar tel yoktu yanımda merak etmişler yani günlük görmesi gerekli ailesinin beni,bizi
evime alışmak istediğimi söyledim annesi çok inatçı kafasına koydugunu yapıyor anlamak istemiyorlar
evde yalnız kalmak istiyorum diyemem ne de olsa eşimin annesi hemen yanlış yöne çeker kendi annem olsa söylenir içimi bilir kötü niyetim olmadıgını bilir

Kayınvalidenizle paylaşmayı deneseniz bunları kırmadan,yargılamadan..Anne,teyze ne diyorsanız artık.. Eşinizin adı ne bilmiyorum x olsun. Anne ben evime alışmak istiyorum sizleri sevmediğimden değil ama ev ev üstünde olmuyor.Yanınızda rahat edemediğimdende değil ama biraz yalnız kalmak istiyorum.Yine beraber yer içeriz gezeriz zaman zaman ama yeni evli sayılırız işide bırakmışken biraz vakit geçirelim vs.. xle konuştum sizin yalnış anlamanızdan korkuyor birde siz konuşsanız annesi olarak falan fişman diye.. Ne biliyim siz süsleyip püsleyip kırmadan derdinizi birde ona anlatmayı deneyin. Ummadık taş baş yarar neticesinde oda kadın belki sizi anlar yardımcı olmaya çalışır.

Unutmadan hakikaten çok sabırlısınız. İyi niyetli olduğunuz süphesiz. ama bazen sessiz sakin kalmak yetmiyor. Aman kavga çıkmasın kimse yalnış anlamasın falan demekle olmuyor. Bana öyle geliyorki bu sorun dahada büyüyecek eğer birşeyler yapmazsanız. Ben asla sizin kadar sabırlı olamam. bu bazen iyi bazense kötü bir durum. Bence sizin şuanki durumuzda fazla sabır kötü etkiliyor sizi. herneyse umarım kısa sürede herşey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…