Çok problemli bir aile anladığım kadarıyla.. Ne demek siz yatmadan yatmamak. Zaten onlarla durmayın arada film alın odanızda izleyin başbaşa.. Ve de yeni bir iş bul bence.. Eve geçene kadar çok iyi oyalanırsın gündüzleri.. Çünkü çok zor sabahtan akşama kayınvalidelerle zaman geçirmek zorunda olmak.. Bu arada eşinde çok bencil davranıyor yanii
Doğalgaz gelene kadar ufo gibi elektrikli ısıtıcılardan alsaydınız.
niye böyle davranıyor anlamadım odamızda film izlemek çok güzel bir fikir ama bu saatten sonra bir tv aldırmak orda kalmayı kabul etmem demek bunu bende düşündüm ama hep her an gidicez düşüncesiyle istemedim sabaha kadar otursak onlarda oturuyor eşim geç geliyor akşam on onbir gibi çok çalışıyor bırakın özelimizi konuşacak zamanımız yok tek çarem işe başlayıp hemen evime geçmek ama işte hemen bulunmuyor ki
mesela bi örnek şu anda kendi evimdeyim kv geldi nerde kaldın merak ettik diye öyle oturuyor Allahtan okuyamıyor ters duruyor pc ona hiç rahat yok yani
onuda denedim ocak ve şohben içinde gerekli ya küçük tüp aldım banyo için taşıma suyu mu taşıyacakmışz ufoda elektrik yönünden çok masraflymış bahanemiz vardı yani herşeyi denedim deniyorum olmuyor
bence bıktırma politikası uygula. evde hiçbir işe el sürme yemekten yemeğe çık odandan. neden yapmıyorsun diye söylenirlerse de isterseniz evime gideyim artık ben de. kv neyden hoşlanmıyorsa onu yap. böylece sizden bıksınlar ve evinize göndermeye mecbur kalsınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?