kızlar düşüncelerinize ihtiyacım var !!!!!

freryya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
193
0
46
Ankara
Kızlar 1 sene 2 aylık evliyim evlendiğimizde kirada oturuyorduk eşim kredi çekip ev sabihi olduk çok şükür binayı inşaattan aldık su elektrik abonelikleri hepsi tam birtek doğalgaz alınmamıştı eve taşındık eşimde kv yakın oldugu için doğalgaz gelene kadar onlarda kalmamızı istedi hiç istemediğimi söylesemde mecburen onlarla yaşamaya başladık yeni evliyim çok zorlandım açıkçası hiç bir özelim kalmadı buraya yazdım bikaç kez bilenler bilir tek tesellim işe gitmem oldu ekimde iş yerım iflas etti ve evde onlarla daha çok zaman geçirmek zorunda kaldım kayınvalidem kayınbabam ve 45 yaşındaki bekar ablası var . 10 ay oldu onlarlayız biz yatmadan yatmıyorlar herşeyimizi irdeliyorlar nereye gitsem hesap veriyorum bilindik şeyler işte ....

Ve sonunda doğalgaz geldi merkezi sistem yani yaksakta yakmasakta bu parayı ödeyeceğiz ama eşim petekleri açmayız diyor bir türlü anlamak istemiyor şimdide yetiştiremiyorum demeye başladı nisana kadar kalmalıymışız onlarla dişimi sıkmalıymışım onlar bana kötü mü davranıyorlarmışta ben söyleniyormuşum sanki hapisteymişim gibi davranıyormuşum ...

ben ne yapıcam kızlar deliricem evimizi dört gözle bekledim şimdide yaz gelmesini bekliycem beni erteliyor sürekli büyük bi tartışmaya girdik gecenlerde yok anlamıyor anlatamıyorum sanki bizim evimiz yokmuş gibi boğuluyorum resmen zaten işsizim aklımda evimde biraz dinlenmek vardı şimdi o da yok çünkü ben ne zaman evime gelsem kv hemen arkamdan geliyor beni alıp eve gidene kadarda gitmiyor burası yabancı yer ya ....

sırf eve geçmek için iş bakmaya başladım halbuki benim bebek hayallerim vardı bende onları erteliyorum

ne yapmalıyım bi sn bile durmak istemiyorum artık onlarla

Çok problemli bir aile anladığım kadarıyla.. Ne demek siz yatmadan yatmamak. Zaten onlarla durmayın arada film alın odanızda izleyin başbaşa.. Ve de yeni bir iş bul bence.. Eve geçene kadar çok iyi oyalanırsın gündüzleri.. Çünkü çok zor sabahtan akşama kayınvalidelerle zaman geçirmek zorunda olmak.. Bu arada eşinde çok bencil davranıyor yanii:31:

Çok problemli bir aile anladığım kadarıyla.. Ne demek siz yatmadan yatmamak. Zaten onlarla durmayın arada film alın odanızda izleyin başbaşa.. Ve de yeni bir iş bul bence.. Eve geçene kadar çok iyi oyalanırsın gündüzleri.. Çünkü çok zor sabahtan akşama kayınvalidelerle zaman geçirmek zorunda olmak.. Bu arada eşinde çok bencil davranıyor yanii:31:

niye böyle davranıyor anlamadım odamızda film izlemek çok güzel bir fikir ama bu saatten sonra bir tv aldırmak orda kalmayı kabul etmem demek bunu bende düşündüm ama hep her an gidicez düşüncesiyle istemedim sabaha kadar otursak onlarda oturuyor eşim geç geliyor akşam on onbir gibi çok çalışıyor bırakın özelimizi konuşacak zamanımız yok tek çarem işe başlayıp hemen evime geçmek ama işte hemen bulunmuyor ki
mesela bi örnek şu anda kendi evimdeyim kv geldi nerde kaldın merak ettik diye öyle oturuyor Allahtan okuyamıyor ters duruyor pc ona hiç rahat yok yani

kızlar ben çıkıyorum çok mu işin diye sıkıştırıyor artık yarın bakarım cevaplarınıza zaten bu pc nın evimde kalma sebebi onlarsız bi kaç saat nefes almam yarın görüşürüz

10 ay katlanmışsınız zaten
ama şimdi gül gibi eviniz var ne işiniz var kv evinde

ben olsam acil iş ararım
ne kadar çok kalırsanız başka durumlarda da çözüm yolu kv evi olur :26:

niye böyle davranıyor anlamadım odamızda film izlemek çok güzel bir fikir ama bu saatten sonra bir tv aldırmak orda kalmayı kabul etmem demek bunu bende düşündüm ama hep her an gidicez düşüncesiyle istemedim sabaha kadar otursak onlarda oturuyor eşim geç geliyor akşam on onbir gibi çok çalışıyor bırakın özelimizi konuşacak zamanımız yok tek çarem işe başlayıp hemen evime geçmek ama işte hemen bulunmuyor ki
mesela bi örnek şu anda kendi evimdeyim kv geldi nerde kaldın merak ettik diye öyle oturuyor Allahtan okuyamıyor ters duruyor pc ona hiç rahat yok yani

Siz yatana kadar başınızı mı bekliyorlar :53:
Yatak odanıza çağırmanızı mı istiyorlar anlamadım gitti.:ssz:
Çağırın bari yere yatak serersiniz hep birlikte bir odada yatarsınız
Tövbe tövbeee

merkezi sistemle ısınan evde petekleri açmayız diye çözüm sunan kocayla ömür geçer mi bilemedim...

onuda denedim ocak ve şohben içinde gerekli ya küçük tüp aldım banyo için taşıma suyu mu taşıyacakmışz ufoda elektrik yönünden çok masraflymış bahanemiz vardı yani herşeyi denedim deniyorum olmuyor

Ufo doğalgazdan az yakıyor birkere.Daha kaliteli bahaneler bulmalı eşin :19:

canım,sanırım eşin ailesi ile oturmaktan memnun çünkü pek çok açıdan bu durum işine geliyor;
1)işinden dolayı akşamları eve çok geç geliyor ve seni geç saatlere kadar evde yalnız bırakmaktansa,şimdi gözü arkada kalmadan ailesiyle rahatça bırakabiliyor.oysa senin kendi evinde huzur içinde,kafanı dinleyerek,kendine zaman ayırarak,evinle ilgilenebileceğini düşünemiyor.
2)eşin cimri bir adam :) kusura bakma ama öyle.yoksa neden yakıt parasını bahane edip kendi evine geçmek istemesin
3)mecburen nisan ayına kadar sabredeceksin,nisan ayında kendi evine geçersin ama unutma ki kış gene gelecek.o zaman eşin sana ne diyecek? ''kış geldi hadi annemlere'' mi diyecek? işte buna izin verme canım,nisan ayında evine geçtiğinde ona ayrı yaşamanın huzurunu,mutluluğunu,özgürlüğünü yaşat ki,bir daha ki kış aynı şeyler yaşanmasın.
senin için her şeyin hayırlısını diliyorum,ev üstüne ev olmaz,olmuyor...allah yardımcın olsun.

Fazla canını sıkma..Sonuçta ev almışsınız sadece içine yerleşmek kalmışş..O da olur en kısa zamanda..
Ya eviniz olmasaydı da sürekli beraber yaşamak zorunda kalsaydınız daha kötü olurdu bence..

bence bıktırma politikası uygula. evde hiçbir işe el sürme yemekten yemeğe çık odandan. neden yapmıyorsun diye söylenirlerse de isterseniz evime gideyim artık ben de. kv neyden hoşlanmıyorsa onu yap. böylece sizden bıksınlar ve evinize göndermeye mecbur kalsınlar.

Yerinizde olsam alırım anahtarımı gider evimde otururum. Eşya bile yoksa bi yorgana sarınıp uyuyamayacak mıyım? Ne kadar sıcak olursa olsun kaldığın ev başkasının evi, kendi evinin en soğuk halinden bile daha soğuk gelir.

Eee ehömm şey... Eşine yaptırım uygulamayı denedin mi hiç? :37: Yani özelim yok soğuyorum böyle giderse tamamen körelicez gibi...

Eşiniz sanırım ailesine de maddi açıdan yardım ediyor.
Yani şöyle söyleyeyim iki ayrı ocak kaynamasın diye düşünüp,
yazı bahane ediyor.
Ailesi de etkiliyor olabilir...

Konuşmuşsunuz anlamamış.Sizin yerinizde olsam derim ki bizim bir evimiz var,
ben oradayım, canın isterse gel, istemezsen keyfin bilir, yaza kadar annende kal der,
çeker giderim...

Kimse kimseyi istemediği bir şey için zorlayamaz. Eviniz bitmemiş olsa neyse de
eşinizin yaptıgı gerçekten çok can sıkıcı...

Bir işe girip elektrik faturasını siz öderseniz fazla gelir diye düşünemez...

Eğer çıkamazsanız da 3 ay çabuk geçer sabredin doldurmyaın kendinizi ya hep onlarla yaşamak zorunda kalsaydınız...

bence bıktırma politikası uygula. evde hiçbir işe el sürme yemekten yemeğe çık odandan. neden yapmıyorsun diye söylenirlerse de isterseniz evime gideyim artık ben de. kv neyden hoşlanmıyorsa onu yap. böylece sizden bıksınlar ve evinize göndermeye mecbur kalsınlar.

Konu sahibinin düşüncesi daha önemli tabi ama bence bu söyledikleriniz çocukça olur....:20: :20: .
Sonuçta kv gelini zorla alıkoymamış ki bizde kalın , beraber yaşayalım diye.....Eşi istediği için kalmıyorlar mı..?

mrhaba cnm senin adina cok uzuldum yani zor ama neguzel evini almissin. isten ciktigin icinmi kv dene gitmek zorunda kaldin hemen is bulursan bu dertten de kurtulursun canim
bulamazsanda biraz sabret nisan okadarda gec degil. simdi sana evine git orda soguk soguk otur dicem ama su da yokmus galiba oyle anladim. bu sogukda valla donarsin nereye kadar. soba kur dicem ama idarelik. bencé sen sabret bisver ama
esinlede konus adamakilli birdahaki kis burda asla kalmam diye. bebekde dusunuyosan acik acik konus. kv kayinpeder yaninda yasamak gercekten zordur ben bigun bile kalamiyorum. belki esin màddi anlamda zorluk cekiyordur. kredi cekmissiniz. kendi annene gitsene eger yakinsa birazda orda kalirsin. vallahi idare etcen cnm. nisana kadar ozaman. boyle birseyi birdaha asla kabul etmeyeceginide soyle alisirsa yanarsin vallahi. hep esinin dedigu olmasin. srsini yulselt rahatsiz oldugunu yapamadigini soyle esine. kv den karismasi da ayri bir dert. mesafe ni koy arkadasim.

mrhaba cnm senin adina cok uzuldum yani zor ama neguzel evini almissin. isten ciktigin icinmi kv dene gitmek zorunda kaldin hemen is bulursan bu dertten de kurtulursun canim
bulamazsanda biraz sabret nisan okadarda gec degil. simdi sana evine git orda soguk soguk otur dicem ama su da yokmus galiba oyle anladim. bu sogukda valla donarsin nereye kadar. soba kur dicem ama idarelik. bencé sen sabret bisver ama
esinlede konus adamakilli birdahaki kis burda asla kalmam diye. bebekde dusunuyosan acik acik konus. kv kayinpeder yaninda yasamak gercekten zordur ben bigun bile kalamiyorum. belki esin màddi anlamda zorluk cekiyordur. kredi cekmissiniz. kendi annene gitsene eger yakinsa birazda orda kalirsin. vallahi idare etcen cnm. nisana kadar ozaman. boyle birseyi birdaha asla kabul etmeyeceginide soyle alisirsa yanarsin vallahi. hep esinin dedigu olmasin. srsini yulselt rahatsiz oldugunu yapamadigini soyle esine. kv den karismasi da ayri bir dert. mesafe ni koy arkadasim.

evimizin herşeyi tamamlandı su elektrik doğalgaz sıcacık bi yuva oldu eşyalarım herşeyim tam bir tek tv bağlantısı yapılmadı oda benim için hiç önemli değil eşimde eve gelmediğimiz için umursamıyor . eşimin annesi sürekli burda kalın biraz daha idare edin diyor ama en çokta eşime söylüyor ben odaya girer girmez konuşmalar başlıyor . eşim nasıl olsa ailemi de eşimi de bir arada görüyorum aklım kimsede kalmıyor diye düşünüyor olmalı inanın hala neden ordayız çözemedim çok mantıksız zaten herşeyin faturasını ödeyeceğiz neymiş harcama olmadgı için az gelirmiş . eşim senın çalışmana gerek yok evi erkek geçindirir zaten diyor ama öyle değil işte annesinin kirasını ödedim kaç kez faturaları üstlendim ben işten çıktım annesi yetmiyor demeye başladı eve ek 1,200 maaş giriyordu yanlış anlamayın ama az bi maaş değil tabiki annesi kalın gitmeyin der ben evime gidiyorum bir iki saat geçmiyor annesi hemen geliyor buraya gelirken geç kalma diyor sanki başka bi yere gidiyorum evime gidiyorum dedim çok mu işin var dedi yani anlamıyor evime gitmeme bile katlanamıyor annesi bazen bütün eşyaları al gel gerisini eşim düşünsün diyorum ama cesaret edemiyorum sorun yaşamak istemiyorum mantıksız düşündüğünü eşime söyledim ama hemen konuyu değiştiriyor yine mi aynı şeyi söylüyorsun diyor bunaldım arkadaşlar evi aldıgımıza bile sinir oluyorum bazen kirada da yine geliyorlardı pazar günleri sabahtan aramaya başlıyorlardı eger telefon açılmazsa hemen geliyorlardı şimdi hepten onlarlayız şimdi yazarken bile nefes düzenim bozuldu

Back
X