Kızlar Düşüncelerinize Ve Yardımınıza İhtiyacım Var :(

Snowdrop1982

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
74
2
6
35
İstanbul
Sorunu Hallettim Arkadaşlar o yüzden Anlatımımı sildim..yardımcı olan herkese çok tesekkür ederim..konuyu admin arkadaşlar silerse sevinirim...

Son düzenleme:
Arayıp durmayın artık siz fazla ilgi gösterince havalara girmiş adam. Bence artık aramayın. Arayacağını sanmıyorum ama o ararsa da açmayın.

Arayıp durmayın artık siz fazla ilgi gösterince havalara girmiş adam. Bence artık aramayın. Arayacağını sanmıyorum ama o ararsa da açmayın.

tesekkür ederim yardımın için canım :) iyide aramızda sorun yoktu ki en son o bana sevgili olmaktan ilersi için konuştu sizce neden böle yapmış olabilir ..aramam artık zaten..

Son düzenleme:
tesekkür ederim yardımın için canım :) iyide aramızda sorun yoktu ki en son o bana sevgili olmaktan ilersi için konuştu sizce neden böle yapmış olabilir ..aramam artık zaten..

Dengesiz heralde biraz :) Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası :44:

35 yaşında demişsiniz ama bildiğin ergen bu

Dengesiz heralde biraz :) Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası :44:

35 yaşında demişsiniz ama bildiğin ergen bu

bende anlayamadım neden böle yaptı diye aradım sordum sustu teli kapattı ( insan arama istemiyorum der ne bileyim bişey der dimi ..35 yaşında evet ama dediğiniz gibi bunu ergen yapmaz

Bırak gitsin, böyle bir adam arasa ne fayda aramasa ne fayda

İçki içtiği için sarhoşken nasıl oluyorsa artık sana sarmaktan korkup numaranı kaydetmemiş düşün durumun vehametini...

Aramaması daha hayırlı bence

Velevkı evlendınız bu sahsıyetle. Alkol aldığını ve saçma hareketlerde bulunduğunu belirtmiş. Yanı numaranı kaydetmedım alkollüyken senı ararım dıye. Evlenınce alkol sorun olur bukadar bağımlı olunmaz.

içkiliyken çok saçmalıyorum seni kırarım ne bileyim üzerim diye kaydetmedim dedi.. gerci arıyordu ama nese..yardımın için tesekkür ederim tatlım :)beni delirten insan durduk yere neden bunu yapar istemiyosan telde sölersin değil mi :)

tesekkür ederim bitanem ilgin için :) evli değil bunu iyi biliyorum ...

evli olup olmamasi önemli degil, inanki asil önemli olan, okadar alkohol kullaniyorki, seni arayip uygunsuz seyler söyler diye numarani bile kaydetmiyor. Ardinan, seni engeliyor, bilmem ne. Hasta bi ruh bu.

Göre göre kiyamete yürüme derim. Sena hak etidigin gibi davranan biri olsun hayatinda. Böyle davranandan hayir gelmez söylüyeyim.

içkiliyken çok saçmalıyorum seni kırarım ne bileyim üzerim diye kaydetmedim dedi.. çok bağımlı biri değil ama işte belirttiği sebep oudu o konuda

evliliğe gelince daha biz sevgiliğe gelemedik evlilik için daha çok var :))

izin verdigin sürece arar... evli de olsa arar, yalnızlıktan gozu dönse de.
ve aynı izin hatalar icin de gecerli... verdigin surece tekrarlar.

bunları bilip hala ahhh o adam yok mu kabimi calan... dedigin surece bu sorun da cozume kavusmaz.

Araniz iyi miymis.???????

Telefonun bende kayitli degil dedigi an kapatacaktin o telefonu yuzune... Cok fazla dengesiz, pesinden kosturmaya calisiyor seni. Gizemli takilip cool gorunume burunmeye calisiyor. Muhtemelen o kaza hikayesi ve alkol hikayesi de yalan. Adam fiziksel hasta degil ama kafadan hasta buna emin olabilirsin.

haklısın tatlım :) insan sadece nedenini öğrenmek istiyo yoksa aramasın artık inan önemli değil..ben yoluma bakarım küçük değilim üzülüp yıpratıyım kendimi ama koydu yaptığı bu davranış işte

Nedeni ortada piskopat ve seninle oynuyor. Sebeb gerekmiyor böyle davranislar icin, bundan sevk alan insanlar var iste. Sende onu engelle. Yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…