- Konu Sahibi Snowdrop1982
-
sana seneler önce başıma gelen olayı kısaca anlatayım da sebebini sen anla bu adamın dengesizliginin
kardeşimin fakültesine gittigimde bi çocukla tanışmıştım. ben başka bir şehirde okudugum için çocukla ancak msn den tel den falan görüşüyorduk. inanılmaz ilgiliydi. hatta çok iyi bilirim ben laptop da lost izliyordum da kamera açık dursun bari seni göreyim sen izlerken diyordu ( arada kontrol ediyordum da saf saf da bakıyordu ekrana hakaten ben dizi izlerken) o aralar feridun düzağaç ın söz ver şarkısı yeni çıkmıştı, sürekli onun sözlerini gönderiyordu bana, sabah bi bakıyordum telefonuma ondan msj gelmiş, " birlikte ölecek miyiz " die falan..
neysee aylar böyle geçti, arada bişey var gibi de yok gibi de falan derken, bikaç gün msn de gözükmedi, msj atmadı falan ben de allahtan aramamışım o ara onubikaç günün ardından msn ye geldi, bende bi hevesle hemen sayfasını açtım yazacam sen nerdesin die, bi baktım avatar resminde bir kızla beraber sarmaş dolaş resmi var bu kız kim dedim, kız arkadaşım dedi, hayırlı olsun o zamn dedim, sağol dedi ve konu kapandı
demem o ki, erkekler bizim gibi sanırım sadece sanal olarak konuştukları, yanlarında olmayan insana ciddiyetle bakmıyorlar. o ara yakınında başka bir kızla tanışmışsa pekala o kızdan hoşlanmış ve onunla bi ilişkisi başlamış olabilir. bunu açıklayacak kadar cesareti de yoksa kolay yolu seçmiş ve engellemiştir seni. hiç takma kafana, 35 değil 55 olsa yaşı adamın karakteri bu. sen de yanında yakınında birini bulmaya bak en güzeli. sanalda yürüyen ilişkiler 2006 da böyleymiş bak, sene 2014 hala aynı şekilde ilerliyor
Cnm sen nsl evli olmadıgına emınsın hıc gormemıssın bıde.bnm arkadasım gecesını gunduzunu gecırdıgı beraber tatıle gıttıgı aılesını tanıdıgı adamın ıkı yıl sonra evlı oldugunu ogrendı!! Bnce emın olma zaten adam gelıp gecıcı muhabbet olsn dıye kendı egosunu tatmın pesınde bırı gıbı
canım benim bana değer verip bu kadar uzun msj yazdığın çok ama çok tesekkür ederim :) bana koyan ne biliyomusun telefonu actığında benim kim olduğumu anladığında sordum neden engelledin diye sustu bi süre ve teli kapattı..orda istemiyorum arama diyebilirdi.. bi insan bu kadar değersiz olamaz öyle değil mi ? adam 2 gün önce dil döktü insanı üzen bu oluyor..haklısın erkekler bizler gibi değiller sanal olsun istemiyolar..ama görüşelim diyende oydu görüşücektik yani.. eğer birini bulduysa sölemeliydi sevgili değilizki durum bu bu diyebilirdi dimi ama .. ki bu adam inanılmaz açık sözlü dobra biridir...
Konunun başlarında bile okurken bu adam dengesiz dedim sonunu okuyuncada haklı çıktığımı anladım bir kere alkol kullanan psikolojisi bozuk bir insana neden bu kadar umut bağladınız? Adam engellemiş 20 defa farklı yollardan aramışsınız susmakta bir hayır deme biçimidir Bundan sonra o arasa siz açmayın kendi özsaygınızdan.
biz kadın mantıgıyla düşünüyoruz ama, erkekler de bizim kadar yürek ve cesaret yok kitabi hepsi de öylee değildir ama genel olarak onlar dahaa korkaktırlar
susmuş ve teli kapatmıştır çünkü diyecek bişey bulamamıştır, ya da korkmuştur şimdi küfür edersin bagırırsın çağırırsın falan, aklında kendini bu tepkilerden korumuş iştesenin degerinle alakası yok ki, o insan sana bi açıklama yapmadı diye sen degerinden kaybetmezsin yani, bırak o dibe vursun boşver
ama gerçekten ufak bi tavsiye, senden 2 yaş küçüğüm ama yanlış anlama lutfen beni. tekrardan peşine düşme niye yaptı neden yaptı falan die. bu sefer sen onun her durumda cebinde hazır tuttugu kişi olacaksın. şuan çok büyük ihtimalle hayatında biri var, ama o kişi gittigi zaman sana bi bahane bulup geri dönecek eğer sen üstüne düşersen. gerçekten boşver gitsin, bir daha arama, ona o kapıyı açık bırakma. adamın karakteri bu demek ki ileride daha fazla üzülme daha sonra
yok asla aramam bitanem :) o anki ruh halimle o gün o kadar cok aradım yoksa inan arayan peşine düşen bir yapım yok .. hayatındada bi insan varsa ne ara buldu şaşılacak durum 2 gün önce konuşuyodu..eger gercektende ölese zaten bu şahıs için şuan zmn harcamak yazık olur zaten :) yardımın için çok sağol allah razı olsun :)
o sure içerisinde tanışmış olabilir, yada önceden de vardır ama kız ona o gün evet demiştir vs..sen en iyisi hiç zaman harcama boşver, önüne bak, Rabbim hep güzellikler çıkartsın inşallah
hadi kaydetmedi numaranı tamam. kullandığı hattın internet sitesinden görüşme detaylarına bakıp numarayı bulmak da aklına gelmemiş, arasa diye beklemiş 3 gün!!!
nedenini sorgulama artık sende engelle onu.
tatlım engelleme olayı sonra oldu yani numaramı bilmediğinden değilonun kafası internete girip bakma olaylarına basmaz bilmez bile o tür seyleri.. dediğini dinliycem bende engellicem onu sağol bitanem yardımın için :)
çok şanslınızı ki adam gerçek yüzünü evlenmeden göstermiş.ne istediğini bilmiyor,dengesiz ve ilgisiz eminimki bu adam sizle evlense bunun 100 jkatı daha dengesiz ve ilgisiz olacaktır.bence boş verin neden uğraşıyorsunuzki artık adam numaranızı bile kaydetmemiş ve 25 gün boyunca aramamış sizi size ulaşmak istese 25 gün içinde tekrar arardı sizi hattın numara dökümü diye birşey var oraya girip bakardı bulurdu numaranızı kaydetmedim silinmiş filan gibi bahanelere inanmayın bence istese bulur yani :26:
biraz dengesiz sanırım ama genede insan gibi senle konuşmak istemediğini dile getire bilirdi zorla arıyacak değilsin ya aman takma kafana erkeklerin geni dengesiz boş ver
sadece telefon konuşmalarıyla tanıdığınız biri hakkında bu kadar kesin yorumlar yapmayın bence eminim yanılıyorsunuz sizin düşündüğünüz gibi değil
Olabilir inanki kafam durdu sağlıklı düşünemiyorum kiÜzgunum ama seninle beraber baskasinida idare ediyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?