Kızlar Düşüncelerinize Ve Yardımınıza İhtiyacım Var :(

dertleri öküzlük başka ne olacak yahu

Bu insanla hiç yüzyüze görüşmemişsiniz çoğunlukla siz aramışsınız adam numaranızı bile kaydetmemiş kafasına estiğinde ortadan kaybolmuş bir de üst üste arıyorsun adam canı isteyince öylesinekonuşuyor nette konuşup ne evliliği hemem önce adam gibi sevgili olun da.ne bu ilgi bırakın seviyorsa arar farklı şehirdeyse gelir yok siz arayınca sen benim kaderimsin filan geçecek. Nerden eminsin evli olmadığına ya da ayrılmadağına yeni hayat kuruyorum dediğine göre burakın o arasın ama bem olsam ne bı diye bile sormam görüşmem

Canim bencede uzak dur..sanirim herkes hemfikir bu konuda..boylesinden ne hayir gelirki?ayrica gorusmemissiniz bile hic takilma..eminim daha iyi biri cikar karsina..sakin arama ama bi dahada..hatta sende engellee onu..

çoğunlukla ben aramadım ben herseyi anlatmadım son olayı anlattım ben zaten evliliğe takmadım sevgili olmadan ne evliliği :) ben ortada hiçbişey yokken bunu neden yaptığını merak ettim sizden akıl istedim arkadaşlar :) ilgin için tsk ederim ydüşünceni benimle paylaştığın için çok sağol bitanem :)

Canim bencede uzak dur..sanirim herkes hemfikir bu konuda..boylesinden ne hayir gelirki?ayrica gorusmemissiniz bile hic takilma..eminim daha iyi biri cikar karsina..sakin arama ama bi dahada..hatta sende engellee onu..

canım zaten topu topu o gün 3 kez aradım herkes bu kadar arama diyoya şaşırıyorum...o aramalarımda telde sordum neden engelledin beni diye susup teli kapatmasından dolayıydı ..insan öle anda farklı düşünüyo pişman olacağı şeyleri bile insan o anda yapıyo işte..şimdi sorsanız ölsem aramazdım arkadan..ama diyorum ya o anki ruh hali çok farklı ... sanada çok tsk ederim bitanem yardımın için :)

dertleri öküzlük başka ne olacak yahu
öküzlük halt yemiş yanında...bence terbiyesizlik allah kimseye böle bişeyi yaşatmasın inş..hem gururunuz kırılıyo hemde karşı tarafın susup teli kapatması yani bişeyi bilmemeniz moral bozuyor... burda beni bazı eleştirenler var onlarada saygım sonsuz ama yaşamayan bilemez cümlesi sanırım çok yerinde oluyor... bi insanın sebebini bilmediği bişeyi yaşaması inanın çok kötü bi duygu ... sağol fıstığım yardımın için allah hepinizden razı olsun :)

Kendi söylemiş zaten bazen teli kapatırım,kabuğuma çekilirim diye.
Şuan kendi kendine tribe girmiş ıssız adam halleri edaları yapıyor.
Ben 35 yaşına gelmiş adamın olgunlaşacağına inanırdım ama bazılarının zekası hep aşağıda kalıyor demek.
Çok sinir bozucu bir tip,bayan gibi hareketleri var.

Bence aramayın onun üstüne düşmenizi bekliyor ya da düşünüp,dramatik bir senaryo yazıp kafasına göre karar almış kendince.
Değer mi değmez mi siz karar verin
Diğer erkeklerden ayıran,uğruna çabalamayı gerektiren ne özelliği var ki peşinden koşasınız.

Dengesiz o, bir de alkolik. Ya ne yapacaksin alkolik adami, zordur boylesi ile gecinmek, biz ayik adamla bile zor geciniyoruz kaldi ki icip icip dursa, bir de dengesiz olsa ne yapardik? Evlenilmez oyle bir adamla, kendine hakim ol, baska islerle oyalan vakit gecir bu adami bir daha arama.

Bana adamın konuyu hemen evliliğe getirmesi çok garip ve saçma geldi.
Sanırım senin gözünü boyamak ve kendine bağlamak istemiş.
2 yıl önce nişanlanıp ayrılmış demişsin, belki hala aklı ondandır?
Belkide biranlık boşlukla sana sarılıp, sonrasında vazgeçmiştir.
Ama hem sana bu kadar yakın konuşup hemde bir anda engellemesi çocukça.
Bence daha fazla arama artık, o arasa da açma.
Zaten alkol sorunu varmış. Bırak içsin içsin sızsın bi köşede
Karşına elbette daha aklı başında biri çıkar.
Birde ne iş yapıyor bu adam?

Bi mesajinda 'yaa aslinda cok iyi biri' demissin ya pess. İyiyse dedigi gibi savaş madem.

Adam resmen dalga gecmis seninle, umut vermis, ararim demis sora engellemis daha hala iyi diyosun...

Bi mesajinda 'yaa aslinda cok iyi biri' demissin ya pess. İyiyse dedigi gibi savaş madem.

Adam resmen dalga gecmis seninle, umut vermis, ararim demis sora engellemis daha hala iyi diyosun...

size sadece o en son konuşmamızdaki şeylerini anlattım.. özünde iyi biri ben onu kasdetmek istedim..dalga gecmişse onun yaptığı bir ayıp ben allaha havale ederim hepsi bu... sağol canım yorumun için :)

bizim bu adamla 8 yıl öncesine dayanan bir arkadaşlığımız var.. kopmuştuk 2 aydır konuşuyoruz daha doğrusu konuşuyorduk en son olay yaşanana kadar... adamın yapısını bilseniz zaten evlilikle kendine bağlamaya calışmış demeniz inanın zor..adam zaten zor bi kişilk ve iher önüne gelenle gezicek bi yapısıda yok inanın..kaldı ki evlenmeyi düşünsün..şimdi nerden biliyosun diceksin 8 yıllık bi arkadaşlığımız var azda olsa tanıyorum.. nişanlısına gelince o kişiyle görücü usulü bi ilişkileri olmuş ve ayrı dünyaların insanı oldukları için ayrılmışlar...kızı üzmek istememiş..ben aramıyorum aslada aramam..o akşam susup teli kapatınca sinirimden aradım...şimdiki aklım olsa asla aramazdım..ama o anki ruh hali inanın ki çok farklı oluyor..yaşamayan bilemez...

bu adam aile olarak çok zengin biri ama o kendi başına yeni iş kuruyor izmire yerleşicek ... ayrıca yardımın için çok tesekkür ederim canım :)

canım ne evlenmesi biz sevgililiğe gelemedik.. evlilik ooo son plan :) alkolik bir adam değil sanırım konuda anlatırken çok farklı lanse ettim..bi çok kişi alkolik deyip durdu ama alkol kullanıyor evet ama sapıtmıyor..ben öle bişeyine hiç denk gelmedim alkollü olduğuna denk geldim ama sapıtmadı... onun demek istediği sanırım alkollüyken daha rahat olurum saçmalarım seni üzücek kasıcak bişi sölerim demek istemesiydi... ama her halukarda haklısın azda içse çokta içse içki içkidir... kafamı dağıtmak için elimden geleni yapıyorum..arama gibi bi niyetimde yok çok tesekkür ederim ilgin için tatlım :)

tatlım aslına bakarsan benimde aklımdan bu gecmedi değil ya bir sıkıntısı var yada dediğiniz gibi belkide benim üstüne düşmemi bekliyor gibi düşündüm ama sonra dedimki üstüne düşmemi neden beklesin aramızda bi sorun yoktuki ..gerci arkadaş olarak gördüğümü hissettirdim kırgın olduğum için ..buna takılmış olabilirmi onuda bilmiyorum belkide bundan yaptı dediğin gibi senaryo üretip karar aldı kendince...aklım o kadar çok karışık ki bi sn önce düşündüğümü bir saniye sonra düşünmüyorum...allah kimseye bu duyguyu yaşatmasın..bilinmeyen bi davranışa insan milyonlarca anlam yükleyebiliyor...

arama konusunada gelince asla aramam... daha sebebin ne olduğunu bilmeden onu affetmem onun için çabalamam zaten çok saçma olur...son olarakta bana değer verip o kadar uzun konuyu okuyup uzunca cevap verdiğin için ne kadar tsk etsem azdır...allah razı olsun canım senden hepinizden :)

hayatını sıfırdan kuracak ki insan bunu durduk yere yapmaz alkol alıp kendini kaybediyo yullarca görüşmeyip sonucunda evlilik diyoo bildiğin dengesiz kurtulmuşsun sen engellee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…