- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi Snowdrop1982
-
yani bende sebebini öğrenmek için aramıştım deseydi konuşmak istemiyorum yapışlan biri değilimki arıyım..susması garip geldiği için kafamda soru işareti kalmıştı ondan size danıştım..tsk ederim ki hepiniz ilgilendiniz çok sağolun :)
Bu insanla hiç yüzyüze görüşmemişsiniz çoğunlukla siz aramışsınız adam numaranızı bile kaydetmemiş kafasına estiğinde ortadan kaybolmuş bir de üst üste arıyorsun adam canı isteyince öylesinekonuşuyor nette konuşup ne evliliği hemem önce adam gibi sevgili olun da.ne bu ilgi bırakın seviyorsa arar farklı şehirdeyse gelir yok siz arayınca sen benim kaderimsin filan geçecek. Nerden eminsin evli olmadığına ya da ayrılmadağına yeni hayat kuruyorum dediğine göre burakın o arasın ama bem olsam ne bı diye bile sormam görüşmem
Canim bencede uzak dur..sanirim herkes hemfikir bu konuda..boylesinden ne hayir gelirki?ayrica gorusmemissiniz bile hic takilma..eminim daha iyi biri cikar karsina..sakin arama ama bi dahada..hatta sende engellee onu..
Bu kisinin evli olmadığına emin misiniz?
öküzlük halt yemiş yanında...bence terbiyesizlik allah kimseye böle bişeyi yaşatmasın inş..hem gururunuz kırılıyo hemde karşı tarafın susup teli kapatması yani bişeyi bilmemeniz moral bozuyor... burda beni bazı eleştirenler var onlarada saygım sonsuz ama yaşamayan bilemez cümlesi sanırım çok yerinde oluyor... bi insanın sebebini bilmediği bişeyi yaşaması inanın çok kötü bi duygu ... sağol fıstığım yardımın için allah hepinizden razı olsun :)dertleri öküzlük başka ne olacak yahu
evli yada bir kız arkadaşı olmadığından nasıl emin olabiliyorsunuz.
Kızlar Merhaba bu yaşa gelip böle şeylerle ugraştığım için belki bir çoğunuz eleştiricek ama inanın bende utanıyorum yazmakta.. Ama inanın resmen beynim durdu anlam veremiyorum olanlara sizin fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Kızlar benim yıllar öncesinde internetten tanıştığım biri vardı ve bağlarımız kopmuştu..bundan 2 ay önce resmen rastlandı sonucu tekrar o kişiyle iletişime gectik.. Hiç yüz yüze gelmedik..Görüşme planları yapıyoduk bu sıralar ve aramız çok iyiydi.. Kendisi 35 yaşında ben ise 31 yaşındayım.. bu kişi bana telde hep evlilikten bahsetti yani benim evlenilicek biri olduğumdan eger anlaşırsak evlenebileceğimizden bahsetti ..ama bu kişi çok zor bir karakter.. detaylıca anlatırsam çok uzun sürer diye elimden geldiğince kısaltmaya calısıcam sizi sıkmak istemiyorum ...
nese gelelim asıl konuya bundan 25 gün önce biz bununla telde konuşurken aramızda bi sorun yaşandı ve ben onu 25 gün boyunca aramadım.. telde biraz beni incitmişti..ve kafamı toplayıp ona arkadaşça msj attım..en son telde konuştuğumuzda bazı sorunları vardı hayatına sıfırdan başladığını söylemişti..msjımdada bu konuda nasıl olduğunu merak ettiğimi yani kısaca hal hatrını sordum.. direk aradı beni ve dediki kız sen valla benim kaderimsin..bende 3 gündür allahım arasa yada msj atsada arasam diyodum dedi..dedimki sen neden aramadın ki neden bekledin dedim ..telin yoktu dedi nasıl yoktu dedim..ben senin numaranı hiç kaydetmedim dedi.. nasıl yani dedim tabiki kırıldım..dediki ben alkol kullanan biriyim biliyosun olur ya arar saçmalarım diye senin numaranı hiç kaydetmedim bugüne kadar dedi.. ( ama beni arardı nasıl kaydetmemiş anlayamadım ) nese ben tabi bu durumdanda kırıldım ama dedimki boşver nasılsa artık kafanda sevgili olamasakta arkadaşça devam ederiz düşüncesi var hiç kavga etmeye gerek yok diyerek gülümseyerek olsun artık önemsemiyorum senin bu hareketlerini dedim.. oda artık beni önemsemiyomusun dedi o zaman kapatalım dedi yok dedim hareketlerini dedim..koydu sanırımki papağan gibi aynı lafı tekrarladı durdu..dedim neden bu kadar takıldın bak ben kırılıyomuyum asıl önemsenmeyen benim numaram bile kayıtlı değil..dedi önemsemesem aramanı beklermiyim dedi..ondan sonrada benim hal ve tavırlarım hep umursamaz devam etti.. o bişey anlatıyo ben arkadaşça ve gülerek neseli bi biçimde cvp veriyorum..
o devamlı konuyu sevgililiğe getiriyo evliliğe getiriyor ben hep kapıları yüzüne kapattım..ama inanın istemediğimden deil kırıldığım için..o bana işte ben artık beni menfaatsiz seven arıyorum ben artık bana gelene on adım gelirim tarzı konuşuyo..dedimki ben sana geldim yoruldum artık dediğin gibi zor bi insansın olmadı dedim..sen bencilsin önce sevilmek istiyosun sonra sevmek dedim..dkafamı topladım aradım seni dedim...o zaman beni neden arıyosun dedi..dedim arkadaşça arıyorum aslında ona karsı boş değilim ama zor biri yoruyor beni.. nese o bana ben senin bana yaptığın herseyi gördüm görüyorum dedi.. benim için biraz savaş dedi.. dedim nasıl savaşıyım telin kapalı olur biseye kızarsın kızdığın seyi sölemezsin v.s .. dedi bak benim sıkıntılarım var söledim sana dedi hayatımı sıfırdan kuruyorum dedi..ben sıkıntım varken teli kapatırım cvp vermem kendi kabuğuma cekilirim yan yana olsak hiç çekilmez bir adam olurum dedi o yüzden ben kabuğuma cekilirim öle zamanlarda dedi..yani herseyin acıklamasını kendince yaptı..yani anlayacağınız kötü bi konuşma değildi ..
sonra dediki ben kapatıyorum ararım seni..dedim bak ara bekliyorum ok dedi öptüm kapattı.. bekle bekle aramıyo aradım açmadı msj attım nerdesin diye cvp gelmedi..huyu vardır ararım deyip aramama gibi çok üstünde durmadım..bi kaza gecirmiş omurgası ezilmişti doktora gideceğini sölemişti telde..
2 gün gecti ses çıkmayınca dedim arıyım noldu doktora gitcekti aradım teli kapalıydı msj attım doktora gitcektin noldu iyimisin diye..ertesi gün msj iletildi dönmedi..akşam aradım bi kere caldı tel meşgule düştü.dedim allah allah bi daha aradım aynı şekilde..anladımki beni engellemiş..kardeşimin telinden ağzıma geleni yazdım dedim beni engellemişsin v.s .. cvp gelmedi ..ertesi günü aradım kardeşimin cebinden ilk acmadı bi daha aradım çıktı ama sesi uykuluyla hasta gibiydi yada çok alkollü.. dedim hastamısın sen evet dedi.sonra kimsiniz dedi.. benim dedim tekrarladım neyin var hastamısın .. hastayım dedi sonra iyiyim dedi.. dedim bu tel kardeşimin beni engellemişsin burdan aramak zorunda kaldım dedim.hmm dedi sustu..dedimki bi hatam mı oldu sana karşı beni neden engelledin..biraz sustu ve teli kapattı... arkadan aradım caldı acmadı yine aradım yine acmadı sonra tekrar engelledi.. o an insan sinir oluyo naptım diyo ..aslında böle yapan bi insanı asla aramam ama işte insan sinirden arıyo..bu sefer gizli nodan aradım onuda engelledi.. olay bu kızlar ;
Sizce bir erkek neden durduk yere ortada bir sebep yokken (Aranız iyi olduğu halde )karşı tarafın telefon numarasını engeller ? ve ben sizce ne yapmalıyım ? Nolur yardımcı olun
NOT : Kızlar uzun oldu okuyanlardan ve yardımcı olanlardan allah razı olsun..
Bi mesajinda 'yaa aslinda cok iyi biri' demissin ya pess. İyiyse dedigi gibi savaş madem.
Adam resmen dalga gecmis seninle, umut vermis, ararim demis sora engellemis daha hala iyi diyosun...
Bana adamın konuyu hemen evliliğe getirmesi çok garip ve saçma geldi.
Sanırım senin gözünü boyamak ve kendine bağlamak istemiş.
2 yıl önce nişanlanıp ayrılmış demişsin, belki hala aklı ondandır?
Belkide biranlık boşlukla sana sarılıp, sonrasında vazgeçmiştir.
Ama hem sana bu kadar yakın konuşup hemde bir anda engellemesi çocukça.
Bence daha fazla arama artık, o arasa da açma.
Zaten alkol sorunu varmış. Bırak içsin içsin sızsın bi köşede
Karşına elbette daha aklı başında biri çıkar.
Birde ne iş yapıyor bu adam?
Dengesiz o, bir de alkolik. Ya ne yapacaksin alkolik adami, zordur boylesi ile gecinmek, biz ayik adamla bile zor geciniyoruz kaldi ki icip icip dursa, bir de dengesiz olsa ne yapardik? Evlenilmez oyle bir adamla, kendine hakim ol, baska islerle oyalan vakit gecir bu adami bir daha arama.
Kendi söylemiş zaten bazen teli kapatırım,kabuğuma çekilirim diye.
Şuan kendi kendine tribe girmiş ıssız adam halleri edaları yapıyor.
Ben 35 yaşına gelmiş adamın olgunlaşacağına inanırdım ama bazılarının zekası hep aşağıda kalıyor demek.
Çok sinir bozucu bir tip,bayan gibi hareketleri var.
Bence aramayın onun üstüne düşmenizi bekliyor ya da düşünüp,dramatik bir senaryo yazıp kafasına göre karar almış kendince.
Değer mi değmez mi siz karar verin
Diğer erkeklerden ayıran,uğruna çabalamayı gerektiren ne özelliği var ki peşinden koşasınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?