- 18 Mart 2011
- 9.027
- 30.512
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Ayrılalı 2 ay oldu.. Aklımdan çıkmıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum.. Ben öyle duygularını çok belli eden biri değilim hiç ağlamadım,bağırıp çağırıp,küfür edip rahatlamadım.Hiç anlatamadım.. Ama tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.. Şu an düzgün diye tabir etmediğimiz bir bayanla ilişkisi var 20 gündür. Bizim yıllarımız geçti beraber çok güzel günlerimizde oldu evlenmeye karar vermiştik,kızımızın bile ismi belliydi
Çok üzgünüm çoooook. Sanki ilerde falan başkasıyla olmazmış gibi geliyor. Beni nasıl hemen unutmuş olabilir ?? Kızlar ne olur yardım edin duymaya çok ihtiyacım var.. Nasıl unuttunuz şimdi nasılsınız?? Geçiyor değil mi ama nasıll
canım, seni çok iyi anlıyorum.. İki ay olmuş henüz acın taze, zaman her şeyin ilacı geçecek... Bir düşün eminim iki ay öncesinden çok çok daha iyisindir şuan ve her geçen gün daha iyi olacaksın. Ben de senin gibiydim şuan 4 ay oldu son 1 aydır gerçekten çok iyiyim geçti gitti... Ben de hiç ağlamadım, hiç anlatmadım.. Her şeyi akışına bırak..
Erkekler...........
Sen yıllarca üstüne başka birini bulmazken, o daha senden ayrıldıktan sonra eve dönerken bile bulabilir.
Hatta bir söz var ya,, adam karısı ölünce mezara gömer, mezarlık dönüşü hemen bulurmuş.
Bak , benim eski sevgilim şuan kendileri gerçi.
Benden önceki sevgilisi daha varken beni buldu. Ben geri çevirdim.
Ve o sevgilisinden ayrıldı... 20-25 gün sonra bana geldi.
Ve ben de düzgün biriyim. Çevrem beni gayet evlenilcek kız edasıyla bilir hehe :)
Yani olay bu değil canım.
OLay unutup unutmamak değil. Erkekler boş gezemiyor yani. Çok nadir...
Sevgilisi var diye seni unuttuğunu nerden çıkardın?
benim sevgilim ,benle çıkarken eski sevgilisini unutmamıştı ve bana söylemişti birgün, htta ayrılmıştık.
Ama daha sonra beni seçip bana geldi o ayrı.
Ama şöyle bir şey var, malum sitede filan hiç ilan etmedik ilişkimizi.
Onun dediği, benim ailemin bildiği bir ilişkim vardı daha yıl bile olmadı.
Hemen seninle ilişkim var diyemem di.
Yani seninkininde ilişkisi olsa bile bunu saklaması, seni incitmemesi lazımmdı. Düşünmesi lazımdı.
Ama şu gerçek, çok seven , çok sevmiş bir erkeğin hemen biriyle çıkacağına inanmıyorum !
Sana tavsiye canım, o kızı öptüğünü, ona sarıldığını düşün. Bir zamanlar o yalnız seni öperdi, yalnız sana sarılırdı.
Ama şimdi bir başkasına dokunuyor !
Bu fikri düşün, emin ol bu fikir seni ondan soğutacak. Ve sakın geri gelirse kabul etme.
Sana şu kadar söyleyeyim, kız düzgün dediğin için onlara en fazla 6 ay veriyorum. Hani kız zorla götürebilir.
Ama bana kalsa 2 ay sonra finitooo onların ilişkileri
Ben hayatımda yalnızca bir erkeği çok sevdim.Onun için çok fedakarlık yaptım, biz de sizin gibi evlenme hayalleri kuruyorduk.Üstelik çok zor bir ilişki olmasına rağmen ben şikayet etmeden onu 2 yıl bekledim.Sonra bir şekilde bitti.. Uzunca bir süre kendime gelemedim.Ama sizin gibi değildim.Çok ağladım, hayata küstüm.Hatta sağlığımı etkiledi.Şu an iki göğsümde de kist var.Şükürler olsun ki iyi huylu ama tek sebebi üzüntü, sıkıntıdır bu tarz şeylerin.Siz de yapmayın, değmiyor.. Ben şimdi üzüldüğüme çok pişmanım.. Bizim üzerimizden 2 yıldan fazla zaman geçti.Şimdi soruyorum kendime.Hayır, onu sevmiyorum.Hatta kızgınlığım, nefretim bile geçti. Bu anlamda soracak olursanız bir süre sonra unutuluyor, evet acı da geçiyor. Ama " iz bırakanlar unutulmaz " derler ya, o doğru işte. Her ne kadar ona karşı bir şey hissetmesem de ara sıra rüyama girdiğinde etkisinden kurtulamıyorum.Onun dışında sadece birilerine bahsederken aklma geliyor. Unutmak istersenz unutacaksınız bir süre sonra. Ama o unutma süresi insandan insana değişir. Mesela benimki hiç kolay olmadı. Ben çivi çiviyi söker sözüne inananlardanım.
Sizin durumunuza gelecek olursak, beni hemen nasıl unutmuş olabilir diyorsunuz ama yukarıda anlattıklarım tek taraflı değil ki. Yani, bir şeyler karşılıklı yaşanır hissedilir. Bizler nasıl hemen unutamıyorsak onlar da silip atamazlar her şeyi.Ha hiçbir şey yok gibi davranırlar bazen, o ayrı.. Biraz da karşıdakinin karakteriyle alakalı.. Yalnız dikkatimi çekti; yeni ilişkisi var diyorsunuz. Demekki hala kiminle, nasıl olduğu sizin için önemli. :) Siz kafanızda bitirmediğiniz sürece unutamazsınız. Eğer gerçekten unutmak istiyorsanız hayatınızdan tamamen çıkarmanız gerekiyor..
Çok ama çok haklısın canım.. yazdıkların o kadar iyi geldi ki anlatamam.. İnsanın yaşananlara birazcık saygısı olur değil mi ama hemen birini bulmak hiç şereflice değil bence.. O kadar kırıldım ki.. Umarım dediğin gibidir ilişkisi var diye unutmamıştır beni.. Evet bir zamanlar deli gibi aşıktı sadece benimdi ama ya şimdi..
Tatlım kız düzgün biri değil burda kullanamayacağım bir tabirle bahsedilen kızlardan.. Gözümde hiç değeri kalmadı zaten bitmişti ama az da olsa bir umudum vardı affederim diye ama şu saatten sonra affedemem büyük konuşmayayım da..
Kız düzgün biri değil se 1 ay veriyorum o zaman canım :))) 1 ay sonra buraya, ayrıldığında kızdan konu aç tamam mı?Bir ay sonra ayrılıp gelecek. Seninki biraz lay lay lom takılmak istemiş anlaşılan
hihi insallah,
Sunuda unutma o kizi yarabandi olarak kullaniyodur.
Insallah ahlarin tutar.
Sende benim ahlarim tutsun diye dua et olurmuu
Kolay değil unutmak.
En güzeli karşılaşmamaya çalışmak bence.
Gördükçe daha fena olur insan.
Bir de ben hep kendimi telkin ederim; "Sen neler atlattın Lale,bu da gelir bu da geçer!" diye.
Tabii ki bol bol dua edin.
Hemen tutmaz zaten.
Sabirli olman lazim.
Gecen sene beni kizdirdiginda ellerin kirilsaydi keskede ellerimi tutmasaydin diye yuzune bir kac defa dedim,
3 ay once bilegini kirdi. Alçi felan fayda etmedi ameliyat sart.
Ha tesadufmu yoksa bedduam tuttumu orasini bilemem ama insanlar genelde top oynarken ayagini veya bacagini sakatliyo,
benimkide elini sakatladi. Bakalim bu sefer basina ne gelecek..
Insallah ikiside coooook pisman olurlar, ve o pismanligin verdigi aciyi suratlarinda duyariz kapimizda kole olsunlar...
Insallah canim.
Sen yine iyisin. Ben bide nisanliydim.
Aldatma felan yok, yani bildigim kadariyla yokta.
Ne bilim canimdan bezdirdi, nisani atmam icinde zorladi kopek.
Tam bitmis degil sorunumuzda bir an once benim noktayi koymam lazim.
Insallah canim ya..
Babamin durumlardan haberi yok,
zaten vermek istemiyodu beni, zor ikna ettim.
Simdi baba ben nisani atiyorum diye nasil dicem..
Bide surekli babama durumu anlatip anlatmadigimi ogrenmek icin ariyo.
Bos ver babami dedim, adam beni dovse hakli diye ama yok hala ariyo her gun.
Aceba vicdan azabi cektirecek mesaj atsamda telefonumu kapatsam...
Vedalasmasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?