Kızlar duymaya ihtiyacım var,ayrıldığınız sevgilinizi nasıl unuttunuz?

En azından seninki barışmak istiyor gözleri falan doluyor üzülüyor pişman gibi sanki.. Ah ahh benim aptalın umrunda bile değil.. Onca şeye rağmen özledim o aptal gülüşlüyüü..Neyse. Yine de sen bilirsin canım haberdar et ama beni merak ederimm

Bende hemen duygusala bağlıyorum çocuk pişman falan..
İnanmıyorum ya rahat hareket edebilmek için demek.Yok artık

Ilerde pisman olma ihtimalinin yuksek oldugu icin ve sevdigi icin gozleri doluyoda,
sevmek yetmiyomusmus, evlenirsek beni uzme ihtimali cok yuksekmis,
uzersede cok vicdan azabi cekermis beni oyle gorunce,
simdi sanki uzulmuyorum.

Bu resmen kaçan erkek modeli. Evlenmeye hazır değilim istemiyorum demiyorda uyduruğu bahaneler liseli bahaneleri

civi çiviyi söker basşka yolu yoktur platonikte olsa basşkasından hoşlan ona odaklan

Ah canım keşke yapabilsem ama seneler sonra inan bana çok zor.. Hoşlandığım demeyeyim ama etkilendiğim biri var ama o kadar daha öteye götüremiyorum aklımda hep o.

Ah canım keşke yapabilsem ama seneler sonra inan bana çok zor.. Hoşlandığım demeyeyim ama etkilendiğim biri var ama o kadar daha öteye götüremiyorum aklımda hep o.

tamam etkılendeysen onu dusun,eskisinin sana yaptıgı kotu seylerı hatırla sımdı boyle yapıyorsa ılerde hıc olmazdı de,başkasını senı daha cok sevecegını dusun digeri sevse zaten sahip cıkardı dımı

Haklısın canım ama işte ne bileyim pişman olsun istiyorum yaptığı onca şeyden sonra

Bu arada kendimle ugrasmak onu bana biraz unutturuyo,
Sacimi basimi yapmak, buhar banyosu, maskeler epilasyon felan.
Ona inat beni birdahaki gordugunda cok daha guzel olucam,
bu sebepten dolayi pismanligida artar diye dusunuyorum.
Birdee 101 okey oynuyorum, oyun oynarken herseyi unutuyorum.
Tavsiye ederim.
birde guzel bir is bulsam, paraya para demesem, her tatil sehir disina ciksam.
Benden iyisi yok.

sevgi bitince otomatik olur. Sevgi varsa zor. ama onun sana sevgisi de yoksa adamı zorlama... Senin giden yıllarına yazık olur, bir de aldatılırsın, ilerde...

sevgi bitince otomatik olur. Sevgi varsa zor. ama onun sana sevgisi de yoksa adamı zorlama... Senin giden yıllarına yazık olur, bir de aldatılırsın, ilerde...

Tatlım biz zaten ayrıldık 2 ay önce ortada bir birliktelik yok ki. Ben ne yapacağımı bilemedim arkadaşlardan destek istedim nasıl unuttuklarıyla ilgili.. Sadece pişman olsun ettiğini bulsun istiyorum ben

Bende saçımı falan boyattım giyim tarzımı değiştirdim gardrop yeniledim falan.. Ama kış geldi diye tenise ara verdim

anca senın onu unuttgunu baskasnın senden hoslandgını senınde ona karsı bos olmadgını gorur ya da duyarsa cıldırır çünkü senı elınde sanıo

anca senın onu unuttgunu baskasnın senden hoslandgını senınde ona karsı bos olmadgını gorur ya da duyarsa cıldırır çünkü senı elınde sanıo

Mantıklı aslında yaa. Bilmiyorum ki ne yapsammmmmmm

Bende saçımı falan boyattım giyim tarzımı değiştirdim gardrop yeniledim falan.. Ama kış geldi diye tenise ara verdim

Oh oh, cok iyi etmissin.
Insallah en kisa zamanda tamamen atlatiriz ve onlarin pismanliklarina sahit oluruz.
Birde onlar bizim pesimizden kossunlar Allahin izniylede biz kis kis gulelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…