- 18 Mart 2011
- 9.027
- 30.515
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
şöyle bi okudumda üstten
bir erkeğin tek dayanamıyacağı şey onu görmezlikten gelmek bak ama görme duy ama aldırma yok say çıldırıcak....
bi arkadaşım anlatmıştı bi kıza teklif etmiş kız buna boş boş bakıp gitmiş hayatımda kendimi bu kadar kötü hissedebilirdim çok koydu hiç tepki bile wermedi falan diye yakınıyodu zamanında bende çok denedim işede yarıyoşimdi ewliyim
Canım bende iki aydır o dediğini yapıyorum vallahi. 11 ekimde mesaj attı kusura bakma rahatsız ettim de rüyamda gördüm iyi misin? diye 1 saat sonra falan sadece iyiyim yazdım.Saniyesinde peki iyi geceler yazdı hiçbirşey yazmadım.. Eski ben olsam ohooo. Zaten hiç duymuyorum görmezden geliyorum
he rüyamda gördüm diye ayak yapmışdemicektin işte iyiyim diye kudurucaktı arıcaktı bu sefer mesaj çok farklı:)
ben hayatımda iki adama aşık oldum
biri eşimdi...
biri kavuşamadığım bir sevgilim ...
sevgilimden ayrılınca bir erkeği asla onun gibi sevemem aşık olmam gibi geldi
ama şimdi ben eşim olmadan nefes alamam
anlatabildim mi :)
iki seneden fazla oldu, hala içimde..
ama ikimizin de birbirimizi sevdiğimizi düşündüğüm için öyleydi.
şimdi iki ay oldu o başka biriyle.
ben şimdi seviyoruz düşüncesini attım Başka biriyle olabiliyosa seni sevmiyo demek ki düşüncesini yerleştirdim içime.
yani içinden çıkarmak için kararlı olmak çok önemli.
ben şimdi kararlıyım. geçicek biliyorum.
herşey sende bitiyor.
eğer sen de onu sevmeye devam etmeyi deil de gerçekten unutmayı istersen unutabilirsin.
bunun için onunla tüm bağlantını kes. konuşma görüşme. sen onu görme o da seni görmesin.
kesinlikle iletişim kurduğunuz sürece unutamazsın.
eğer gerçekten unutmak istiyorsan o rüyamda gördüm diye msj attığında cvp verme mesela..
benim eşeek te iki sene önce ayrıldığımızda İlk seni rüyamda gördüm diye aramıştı beni :)
hata yaptım cvp verdim. sonra bi daha da hep aradı hep konuştuk. unutmamıza izin vermedi.
bu yüzden bağlantını kesersen başlarda çok zor olucak ama her geçen gün biraz daha az acı vericek sana.. süründürmiycek aylarca yıllarca.
bi gün gelicek işte o gün onu 1 kere bile hatırlamıycaksın.
işte o gün sevin annem, unutuyorsun demektir.. :)
dua etmek çok önemli..
inanmak çok önemli..
bi de önceden hiç dizi izlemeyen ben şimdi hemen hemen her gün bir dizim var.
kendimi dizilere verdim
gündüzleriyse yemek yapmayı bilmeyen ben sürekli yemek yapıyorum :d
biri pişiyo diğerini, biri pişiyo diğerini.. :)
çikolata çok önemli cidden mutluluk veriyor
çok canım sıkıldığında çikolatalarım cipslerim var onları yiyiyorum.. :)
kendini dışarı çıkabilecek kadar iyi hissediyorsan dışarı çık mutlaka..
sakın kendini eve kapatma. sonra iyice sarpa sarıyor herşey.
işte bu gibi şeyler yapabilirsin..
veee sen unutmaya çalışırken o eğer seni gerçekten sevdiyse bişekilde yine sana gelicektir..
kaderinde o varsa o olucaktır..
ben hayatımda iki adama aşık oldum
biri eşimdi...
biri kavuşamadığım bir sevgilim ...
sevgilimden ayrılınca bir erkeği asla onun gibi sevemem aşık olmam gibi geldi
ama şimdi ben eşim olmadan nefes alamam
anlatabildim mi :)
bundan 4 sene falan önceydi galiba seninle aynı şeyleri yaşadım tatlım..ama ne oldu biliyormusun şimdi izi bile kalmadızaman gerçekten herşeyin ilacı çok klişe ama doğru canım kesinlikle.. ben o sıralar kendimi derslerime vermiştim çalısıyosanda işine ver unutmak diye bişey yok ama alışıyosun zamanla :26: acını derin yaşa yani ben öyle yaptım herkesle ilgimi alakamı kesmiştim ama süre zarfında o kadar şey öğrendimki dönüşüm gerçekten muhteşem oldu kendime zaman ayırdım gezdim dolastım ve bunların hepsini tek başıma yapmıstım ..ve ne oluyor biliyormusun acı cekmekten sıkılıyosun o hayatına devam edıyor ben nıye acı cekıyorum dıyosun sana 3 ay yada 5 ay diyemicem ama emin ol bitiyo canım sadece kendini zorlama unutucam diye bigün bı kalkıcaksın o kalp agrıların gecmıs baska bırını düşünmeye baslamıssın bile doğru insanı buldun zaman tabi..belki şuan sana imkansız geliyo ama tecrübelerime ve iyi bi gözlemci oldugum için söyluyorum..her acı her sevgi bigün son buluyo hoscakal tatlım
İnşallah benimde karşıma onu unutturacak birileri çıkar :)
canıım sen böyle düşünürsen yani ben onu unutabilcekmiyim bilmem ne unutamazsınki.....
düşünmemeye çalış dicem ama sen takmışsın kafaya....ya eğlen hayatına bak çık gez toz kendine meşgale bul ne bilim yeni arkadaş ortamı edin git bi kursa yazıl yada spora yazıl hani hayatında başka amaçlar olsun....
Aslında çokta yoğunum canım ingilizce kursu tenis dersleri ailem falan. Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum ama :)
Biz ayrılalı 4 aya yakın oldu .. 1. senemizi kutlamaya hazırlanırken ..
başta zor bi ilişkiydi ama aşk vardı işte..
onun vazgeçilmeziydim. en azından o öyle söylüyordu ..
ayrıldıktan sonra arkadas kalmak istedi sürekli konusmak istedi ama içim kan ağlarken yapamadım bunu birleştik ayrıldık yeniden ayrılalım barışalım derken kişiliklerimizi kaybettik ve en sonunda birbirimize hakaretler yağdıran iki insan olarak zihinlerimizde kaldık.
ben sadece susardım. ama susarken ben başımdan gitmesi için canını yaktım .. ayrıldık madem konuşmak niye öyle böyle derken. hala yoklardı arada. son 1 aydır arayıp sormuyor bile.. nasılsın bile demiyor. ben aylarca ağladım. hatta gururumu ezip geçtim yine benimle kal diye yalvardım. sabahlara kadar düşündüm ta ki 3 aya kadar .. 3 aydan sonra izleri hafifledi. yine içimi acıtır o eski hayaller yaşanmışlık. ama artık o kadar keskin hissetmiyorum acıyı. acının tek ilacı zaman .. zaman .. zaman...
şimdiye gelelim .. onun eski sevgilisinin arkadasdı benim de arkadasım .. meğer eski sevgilisi de vazgeçilmeziymiş.. yada ondan önceki de.. aa durun daha öncekiler de vazgeçilmezleriymiş.. öyle dermiş onlara.. salak gibi hissediyorum kendimi 1 senemi verdim ona ben ama o... ben kendimden çok güvenirdim ona. gözüm ondan başkasını görmezdi. o da bana söylerdi aynılarını .. bilmezdim tüm ilişkilerinde böyle olduğunu. eskiye mazi denir diye kapatırdım çünkü benim de bi geçmişim vardı.
kimbilir belki de benmimleyken gönlü onlardaydı.. belki aynı zmaanda idare etti bizi.. belkide çok sevdi beni. herneyse..
insan çiğ et yemiştir. insan bu herşeyi yapar. yeni birini bulmuş çok görmemek lazım. sana üzülme ağlama yada vs vs demeyeceğim.
sen zamanla bunu kendin göreceksin ve zaman geçip yaranın sadece izi kaldığında diyeceksin ki h salak kafam neden o dklarımı onu düşünmek için ona üzülmek için harcadım diyeceksin.
pencerenden bir bak. dışarıda hayat var. sen olsan da olmasan da devam ediyor. ve senin de bi hayatın var o olsa da olmasa da senin hayatın devam edecek.
sadece zaman.. içine kapanma .. duygularını saklama.. zamanla gececek.. bu konuda hepimiz hemfikiriz.
o seçimini yaptı madem sen de onun seçtiği seçimi uygula. onsuz da oluyor inan bak. ilk 3 ay öldüm resmen.
hergün ağlamak kendi başına onun hayaliyle yatıp kalkmak nedir iyi bilirimm ....
AMA :
Pencerenden bir bak. dışarıda hayat var. sen olsan da olmasan da devam ediyor. ,
ve senin de bi hayatın var o olsa da olmasa da senin hayatın devam edecek.
kimse unutmayı istemez.ama zaman canım emin ol ki zaman unutturuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?