• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kızlar Elbisem Hakkında Bir Yorum Yapar Mısınız

evetttt içime sinmeyen bu elbiseyi değiştirdim ama resmini çekmeyi unuttum. resmleri koyarm bakalm onu begencek misiniz :) rengi nar çiçeği ve daha önce kmsede görmediğim bir model. zaten elbiseyi de ilk ben giyicem o yuzden şimdi tadilatta. anca c.tesi günü alabilecem. aldıktan sonra resmini çeker koyarm ;)

bunun başka bir rengi yoktu canım

sanırım benim içime sinmemesi de bu yüzden :( iyisi mi ben başka yerlere de bakaym tekrar

canım netten zevkine göre bişeyler bul sonra da burda paylas bizde yorum yapalım. sonuçta sünnet düğünü fazla abartmaya da GEREK YOK YANİ. AMA SEN DAHA İİ BİLİRSİN.

canım netten zevkine göre bişeyler bul sonra da burda paylas bizde yorum yapalım. sonuçta sünnet düğünü fazla abartmaya da GEREK YOK YANİ. AMA SEN DAHA İİ BİLİRSİN.

sünnet düğünü canım ama bzim ailenini kızlarını kıyafetlerini görsen sanırsın defile olacak :) düğün bu hafta sonu bnde elbiseyi ayarladm yarn gelicek elime bende resmini çeker koyarm canım :)

Back
X