- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Lavyer2012
-
Filtreyi temizlerken nasıl toz oldunuz?Philips maratonu kullandim biraz kayinvalideminki ondan ama onun fiktresini temizlemek bir zulum. Insanin agzi yuzu toz oluyor. Lg hakkinda bir bilginiz var mi acaba ?
benim de 11 ekim de canım düğünüm süpürgemi philips maraton aldım Eki Görüntüle 1201047
sadece deneme amaçlı kullandım canavar gibi
Slm bayanlar. 17 agustosda dugunum var. Elektrik supurgem kaldi bi tek ama onda markaya karar vermedim. Sizler hangi urunleri ne kadara aldiniz bana yardimci olabilir misiniz?
Ben alırken çok araştırdım günlerce okudum sordum ve karar verdim sıkıntı olacağını sanmıyorum annemin evinde arçelik de kullandım boshda ben memnun kalmadım aldığımız süpürgenin watı çok iyi halıyı yerinden kaldırıyor toz haznesi doluncada dökeriz ütümüde süpürgemi de philips aldım bi daha alcak olsam yine bu markayı tercih ederimcanım bende aldım aynısından çeyizime ama temizlikle ilgili kötü yorumlar okudum şimdi zormuş fln. halbuki alırken hiç böyle yorumlar duymamıştım:26:
Ben alırken çok araştırdım günlerce okudum sordum ve karar verdim sıkıntı olacağını sanmıyorum annemin evinde arçelik de kullandım boshda ben memnun kalmadım aldığımız süpürgenin watı çok iyi halıyı yerinden kaldırıyor toz haznesi doluncada dökeriz ütümüde süpürgemi de philips aldım bi daha alcak olsam yine bu markayı tercih ederimİçini kaçırma canımm
Canim bende ütü, supurge ve blender setimi Philips den aldım çok iyi yorumlar okuduğum için. İnşallah kullanırken de memnun kalırız. Gule Güle kullan sende :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
daha blender setimi almadım ama philips alacağım bende canım güzel günlerde kullanalım inşallah huzurlu mutlu bir biçimde
Ben miele aldım. Alman teknolojisi. Çok memnunum.
Arkadaslar elektrolux aldim 900 Tl ye ama sonra pisman oldum pahali oldu diye onu geri verdim simdi fakir alacagim.
Yok o zaöan iade ettim ki iyiki de etmişim anormal ağırdı. Fakir aldım o zaman basit tospik bir model ve hala çekimi halıyı kaldırabiliyor.Electrolux alıcam sanırım
Ama siz kullanmadınız dimi
Yüzde doksan herkes memnunYok o zaöan iade ettim ki iyiki de etmişim anormal ağırdı. Fakir aldım o zaman basit tospik bir model ve hala çekimi halıyı kaldırabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?