kızlar en yakın arkadaşım gözümün önünde sevgilime kur yapıyor!!!!

evrekagamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
47
0
36
İstanbul
ya çıldırmak üzereyim dünden beri, en yakın arkadaşım sevgilim ve ben bir aradaydık. bu ikisi bi konuşmalar gülüşmeler, yakın yakın oturmalar. sevgilim birşey anlatırken benden çok ona bakıyor. ve en yakın arkadaşım! birşey sylediğinde ya da sorduğunda bana değil de sevgilime bakıyor. ya yüze çıkıp birşey de diyemiyorum. rezil olmak da istemiyorum gereksiz kıskançlık yapıp, ama bu olay üç gündür devam etmekte ve fazlasıyla canımı sıktı... farkettirmeden renk vermeden ağırlığımı koymam lazım, s.tiri çekmeyi de bilirim o kıza da o kadar da kendimi belli etmek istemiyorum ki benim dengim bile değil gerçekten hiç bir konuda, KIZLAR YORUMLARINIZI VE EN ÖNEMLİSİ FİKİRLERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. ben biraz sessiz sakin kimseye yüzüne karşı tavrını koyamayan biriyim ama artık bu devirde o da lazımmış yani,ÇOK ÜZGÜNÜM DÜNDEN BERİ sigara üstüne sigara yakıyorum, şimdi yarın da bir arada olacağız mecburen ne olur yardım edin ((((

Öncelikle neden birlikte olmak zorunda olduğunuzu belirtirsen daha açıklayıcı olcak .Sürekli görüşmek zorunda değilsen yani özel bir durum yoksa ortada bunu çözmek kolay durup dururken sevgilinin aklına da sokmamış olursun .İnsan ister istemez sinirleniyor önemli olan işi akıllıca çözmek ne arkadaşına ne sevgiline bir şey belli etme.Kadınlar hislerinde pek yanılmaz gerçek manada bunu hissediyorsan öncelikle o kızı hayatından çıkar gitsin .Belli etmeden de bunu yapabilirsin.Uzaklaşmaya çalış,görüşmemek için bahaneler üretmeye başla .Sevgiline de isim vermeden akraba dahi olsa karşı cinsten bir bayanla mesafesini korumasını belirt.Anlamıyorsa örneklerle anlatmaya çalış ama kesinlikle ilk aşamada isim belirtme baktın olmuyor açık açık konuşursun sonuçta erkekler de kendilerine yaklaşan bir bayanın hislerini anlıyorlardır belli etmeseler de .

evet canım biraz mecburen grüşmek zorunda kalıyoruz. ortak bir proje yapıyoruz üni de. ama şunun şurasında 3 hafta kaldı. ama bu kızla iki üç gündür çalışmalarımız için gece gündüz biraz fazla brlikte olmak zorunda kaldık.,böyle oldu... önerilerin için çok teşekkür ederim.haklısın. yine sıkıldı canım yaa off....bu kızla o üniden mezun olna kadar yani tüm sene boyunca ama yle ama böyle az rastlaşıcaz :SSSs

Tatlım bence ilk önce en yakın arkadaşınla konuşarak başla. Onu suçlamadan nasıl hissettiğini anlat. Eğer gerçekten senin en yakın arakdaşınsa ve bunu hak ediyorsa seni anlayacaktır.

bilmiyorum en yakın arkadaşım da olsa sonuçta bir bayan, ve biraz da çapkın :SSSSS şimdi onunla konuşup ne diycem.. bir de bizim yakınlığımız lafta kalmı belli ki, sadece aynı ortamda sık sık beraber olma zorunluluğu oluyor, yakınlık bundan yani bunu da bugün anladım...

benim dengim bile değil gerçekten hiç bir konuda

Merhabalar,

Benim Felsefem Şu;
İnsan Kendisinden Üstün Görmediği Kimseyi Kıskanmaz..

Madem Sizin Denginiz Değil, Şimdi Silkelenip Kendinize Gelin..
Sizce Değer mi ?
Hem Kendinizi Hem Sevgilinizi Huzursuz Etmeye ?

Son düzenleme:
Şimdi kalkıp o kıza, sorarsan durumu ya da rahatsız olduğunu söylersen; seni kıskandırmaya çalışabilir boş değilse eğer.
Ya da erkek arkadaşına durumu anlatırsan, o da yeterince olgun değilsen, seni kıskandırmak için ona yakın davranabilir.
Bu durumda geriye kalan seçenek; Ali-Cengiz oyunlarıdır :)))
Yani, o kız varken erkek arkadaşınla yakınlaş... Hiç aldırma , gül geç.
Baktın olmuyor, ikisine de soğuk davran. Sorduklarında da, siz gayet iyi anlaşıyorsunuz ya , ben yokmuşum gibi.
Ben de siz yokmuşsunuz gibi takılıyorum dersin

kızla asla konuşma kabullenmez üste çıkar bir de söyleyim.sevgilinle de asla konuşma aklına düşürme.
madem görüşmek zorundasınız. sen üçünüzün bir araya geleceği zamanlarda daha bakımlı ol,saçını yaptır,biraz seksi giyin ki erkek arkadaşın senden gözünü alamasın ve kıza da şansı olmadığı mesajını ver.
daha çok sen konuş.hatat biraz yüksek sesle hayacanlı bir şekilde bir şeyler anlat git sevgilini öp.
daha da aralarında bir şey olursa pes.

En yakin arkadasim derken kac yillik arkdsin?iliskin nekadarlik yani ikisnide nekadar suredir taniyorsun?

canım öncelikle şunu belirteyim kız çapkın diyosun ya valla ben olsam hiçbir şekilde güvenmem arkadaşım olmazsa gözüm olsun yani sen olgunca kendine yakıştırdığın gibi davranmaya bak sakın bunu onunla ve erkek arkadaşınla konuşma eğer kıza böyle bişey söylersen nasıl bunu düşünebildin ayaklarına yatar ve onunla arana mesafe koyduğunda işte bak bi erkek için sattı beni bilmem ne klasik kız tavırları sana tavsiyem sevgilinle aranı çok iyi tut onun daha çok dikkatini çek ona küçük sürprizler yap hatta kızı biraz çatlatmak istiyosan beraberken sevgiline yanaş aşkım bugün çok tatlı görünüyosun gözüme de yanağına bi buse konur falan dahada çoğaltılabilir bunlar dene bakalım

tavsiyem sakın hiç renk verme canım . ortada varsa öyle bişey alevlendirmiş olursun . eger yoksa olmayan bişeyi akıllarına düşürmüş olursun . ikisindede sen kaybedersin . sevgiline normal davran . mümkün oldugunca bu aralar hiç sorun yaşama ve o kızın yanında özgüvenli ol . gülümse unutma o senin sevgilin .

en yakın arkadaşım deyince bende yılllar yılı dostun sandım bir ödev yaptınız diye en yakın arkadaşımda denmez al böyle kazık atar

o kadarına bile nasıl izin verdin ki ? yakın nasıl oturuyolar sen varken girsene aralarına..

bence birden farketmiş gibi ortaya çıkarma..yavaş yavaş hallet ayrıca suç sadece kızda değil ki sevgilisininde mesafe koyması gerekiyo

kızlayken sevgilinle görüşme,sevgilinleykende kızla görüşme

baktın olmuyor bas tekmeyi

ya 2 yıldır arkadaşım da bu ara bu proje için fazla göörüşmek zorunda kaldık işte.. sevgilime sordum zaten, sen dikkat ederdin mesafene dedim, geçen gün o şekilde oturmanız hoş olmadı şaşırdım dedim, o da ben farkında bile değildim dedi, ben de dikat et dedim ok dedi,,,

hiçbir konuda dengin olmayan biri en yakın arkadaşlığını nasıl kazandı.

ya şöyle,, üni de okuyorum bu sene son, biz onunla geçen sene aynı evde kaldık, ben biraz mecbur kaldım yurtta yer yoktu, ben geçen sene mesafeyi koruyabilmek için resmen hırpaladım kendimi,, bu sene ayrıldım o evden ama aynı projeye düşünce mecburen vakit geçiriyoruz... her zaman dibimde zaten, dibimde olmaya çalışıyordu ders konusunda yardım için güzin ablalık için, ben de mesafeyi koruyarak yardımcı olup arkadaşlığımı yapıyorum, ama bu tavırlarını bu son bir kaç gün içinde belli etti ((

doğru çok haklısın sağolll (

aynen dediklerini uygulayacağım sağol cnm

tamam canım :)) çok sağolll

doğru... ne bileiym alt üst oldum birden yaa... çok sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…