- Konu Sahibi evrekagamze
-
benim dengim bile değil gerçekten hiç bir konuda
En yakin arkadasim derken kac yillik arkdsin?iliskin nekadarlik yani ikisnide nekadar suredir taniyorsun?
en yakın arkadaşım deyince bende yılllar yılı dostun sandım bir ödev yaptınız diye en yakın arkadaşımda denmez al böyle kazık atar
o kadarına bile nasıl izin verdin ki ? yakın nasıl oturuyolar sen varken girsene aralarına..
bence birden farketmiş gibi ortaya çıkarma..yavaş yavaş hallet ayrıca suç sadece kızda değil ki sevgilisininde mesafe koyması gerekiyo
kızlayken sevgilinle görüşme,sevgilinleykende kızla görüşme
baktın olmuyor bas tekmeyi
hiçbir konuda dengin olmayan biri en yakın arkadaşlığını nasıl kazandı.
Şimdi kalkıp o kıza, sorarsan durumu ya da rahatsız olduğunu söylersen; seni kıskandırmaya çalışabilir boş değilse eğer.
Ya da erkek arkadaşına durumu anlatırsan, o da yeterince olgun değilsen, seni kıskandırmak için ona yakın davranabilir.
Bu durumda geriye kalan seçenek; Ali-Cengiz oyunlarıdır :)))
Yani, o kız varken erkek arkadaşınla yakınlaş... Hiç aldırma , gül geç.
Baktın olmuyor, ikisine de soğuk davran. Sorduklarında da, siz gayet iyi anlaşıyorsunuz ya , ben yokmuşum gibi.
Ben de siz yokmuşsunuz gibi takılıyorum dersin
kızla asla konuşma kabullenmez üste çıkar bir de söyleyim.sevgilinle de asla konuşma aklına düşürme.
madem görüşmek zorundasınız. sen üçünüzün bir araya geleceği zamanlarda daha bakımlı ol,saçını yaptır,biraz seksi giyin ki erkek arkadaşın senden gözünü alamasın ve kıza da şansı olmadığı mesajını ver.
daha çok sen konuş.hatat biraz yüksek sesle hayacanlı bir şekilde bir şeyler anlat git sevgilini öp.
daha da aralarında bir şey olursa pes.
canım öncelikle şunu belirteyim kız çapkın diyosun ya valla ben olsam hiçbir şekilde güvenmem arkadaşım olmazsa gözüm olsun yanisen olgunca kendine yakıştırdığın gibi davranmaya bak sakın bunu onunla ve erkek arkadaşınla konuşma eğer kıza böyle bişey söylersen nasıl bunu düşünebildin ayaklarına yatar ve onunla arana mesafe koyduğunda işte bak bi erkek için sattı beni bilmem ne klasik kız tavırları sana tavsiyem sevgilinle aranı çok iyi tut onun daha çok dikkatini çek ona küçük sürprizler yap hatta kızı biraz çatlatmak istiyosan beraberken sevgiline yanaş aşkım bugün çok tatlı görünüyosun gözüme de yanağına bi buse konur falan dahada çoğaltılabilir bunlar dene bakalım
tavsiyem sakın hiç renk verme canım . ortada varsa öyle bişey alevlendirmiş olursun . eger yoksa olmayan bişeyi akıllarına düşürmüş olursun . ikisindede sen kaybedersin . sevgiline normal davran . mümkün oldugunca bu aralar hiç sorun yaşama ve o kızın yanında özgüvenli ol . gülümse unutma o senin sevgilin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?