Kızlar erkek arkadaşım annem ve babam ile tanışmaktan kaçıyo sankii

Tipikbayan

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
39
0
16
İstanbul
14 ŞUB. tanıştık yaklaşık 7 ay oldu sanırım, ekimde ailesini göndercekmiş istetmeye göya ama henüz kendisi benim annem ve babamla tanımadı iki kere söz verip iptal etti. Mazretide işi çıkmış. Böyle bir program varken başbakanda olsa git mesain bitti der herhalde :)

Sizce neden tanışmıyodur? Çekiniyo mudur ? Kararsız mıdır ? Ben naz yapacağıma o yapıyor yahu..

sende üstüne düşme önce onlar gelsin senle tanışsın madem .yani ailecek gelsinler tanışmaya sonra isteme falan olur zaten .

14 ŞUB. tanıştık yaklaşık 7 ay oldu sanırım, ekimde ailesini göndercekmiş istetmeye göya ama henüz kendisi benim annem ve babamla tanımadı iki kere söz verip iptal etti. Mazretide işi çıkmış. Böyle bir program varken başbakanda olsa git mesain bitti der herhalde :)

Sizce neden tanışmıyodur? Çekiniyo mudur ? Kararsız mıdır ? Ben naz yapacağıma o yapıyor yahu..

seninle evlenmek istediğine emin misin??

İptal etmesi ayıp olmuş. Erken mi davrandınız acaba. Bence ailesiyle beraber tanışmaya gelselermiş hem daha resmi olurmuş hemde bu ciddiyetsiz durum yaşanmazmış.

Emin değildir :26: Siz çok mu ısrarcı davranıyorsunuz 7 ay erken değil mi :26:

tatlım yakında o çocuk bırakır seni,üzgünüm ama durum bunu gösteriyor.erkekler evlilik diyince kaçacak delik arıyor.

senin ki utangaç galiba zaman ver canım kendini hazır hissettiğinde tanışır zaten acele etme takma kafana zamana bırak bunlar sorun edilck şeyler değil

Bizde de garip bi durum vardı tersine erkek arkadaşım tanışmak için beni sıkıştırıyodu ailem kaçıyodu bu da değişik bi duygu :) tabii işinözünde bizimkilerin vermeye niyeti yoktu beni..

Son düzenleme:
Back
X