Arkadaşlarınızın sizi onaylamama sebebi neydi ki?
ohoooo ilişkisine arkadaşlarını karıştıran adam yarın evlenınce sulalesini karıstırır bu adamı yogurda doğrasan cacık olmaz kusura bakma
Yorumunu için çok tesekkur ederim. Haklisiniz fedakarlık yapan taraf sadece benimInsanlar tercihleriyle yaşar. .Malesef bu durumda siz ne yaparsanız yapın o yaşamak istediği şeyi tercih edecektir..
Sizi düşünmeden 2. plana atan biri için çokta çaba sarfetmeyin derim zira bugün ilişkinizi kurtarsaniz yarın başka bir problem çıkar ve hep siz fedakarlık eden taraf olursunuz..
Mutlu olmak için size değer veren insanları tercih edin..Tercih ettiğiniz insan sizi mutlu etsin diye ugrasmayin..
Kısıtlanan şeyler çekermiş. Ben anlamadım birbirinizi arkadaslarınızdan neden uzaklaştırdınız ki? Arkadaslardan ilişkiniz için neden onay bekliyorsunuz?
Arkadaşlarıyla aşkı arasında denge kuramayan insan az ötede dursun de geç
çok yanlış bir bakış açısı bence seninki. kimseyi değiştiremezsin bu hayatta. elinde patlar. tavrını koy görüşmek istiyorsa da dengeli davransın. davranmıyorsa da uzaklaşmak en mantıklısı. anlaşamıyorsunuz demek oluyor çünkü.
Benim arkadaşlarim benim usulecegimi ani bir karar verdiğim için onaylamadı biraz sınırlı bir erkek o yüzden. Onu arkadaşlari erkek erkeğe vakit gecirmek istiyorlar kendilerinin kız arkadaşları olmadığı için durumu kabullenemiyolar. Ben bir şey yapmasını istemediğinden ortamı bozan insan olarak suçluyorlar. Bu şekilde dolduruyorlar. Ozgurluk kısıtlıyor muşum
Tesekkur ederim yorumunu için. Sadece o arkadaşlarının ona amil vermesi birbirimizi uzaklastiriyor ve ben buna nasıl engel olacagimi bilmiyorumInsani oldugu ortamdan zorla uzaklastiramazsin. Aksine zorluk ile güzellik olmaz misal. Bir süre boyunca arkadas cevreden uzak kalmak da tabi bastan umursamamak dogaldir. Sonra dan ise insan o cevreyi arayabiliyor.
Ben kendim arada bir arkadaslarla bulusup görüsmesem, benim sevgili simdiye kadar dirdirimdan yanmisti yahu.. bazen mesafe iyi oluyor, tabi araya pürüsüzlükler olmadan, disaridan olan iliskiyi etkilemeden.
Hmm anladım.Peki arkadaşlarıyla zaman geçirmesini izin versen?Çünkü gerçekten insan hayatının kısıtlanmasını istemiyor.Sen ne kadar engel olsanda yanlış görüp çabalasanda insan bazen bildiğini okuyor.Onunla konuş istersen hem sana hem onlara eşit bir şekilde zaman ayırsa sorun çözülebilir.Ama şuan yaptığı tavırlar ilişkiyi bitirmek istiyomuş gibi.
Tesekkur ederim yorumunu için. Sadece o arkadaşlarının ona amil vermesi birbirimizi uzaklastiriyor ve ben buna nasıl engel olacagimi bilmiyorum
Arkadaş, arkadaş değil kayınvalide görümce mübarek.
Ayrıca sen bunu boşver. Önce adam olsun da sevgilisine laf söyletmemeyi becersin.
Çok tesekkur ederim.Bence sevgiline şuanda hissettiklerini ve düşüncelerini sakın bir şekil de dile getir. Anlayış ile karşılaması gerek elbet. Şimdi kendince bir hedef bir çaba ile isteğinin sonucuna varmaya çalışmak yerine konuşarak çözebilirsin.
Benim bazı hususlar rahatsız ettiğinde bunu sevdiğim ile konuşarak çözmeye çalışırım. Bazen başından öyle kolay kolay çözüm yolu görülmeyecek diye hislere kapilmalar olsa bile, sonuç olarak rahatsız olunan durumları ve buna benzeri şeyleri her zaman konuşarak çözdük. Yani beni tavsiye edebileceğim şey budur.
Aynen öyle bitirmeye çalışıyor gibi. Bugün konuşmayı demedim biraz bu konuda yumuşattı ve dün gece arkadaşları ile konuşmalarını anlatınca.. Onlar kafasını karıştırıyor... Onun gezmesine vakit geçirmesine engel olmuyorum ama o disardayken aramam mesj atmam arkadaşları için koz oluyor ve beni rahatsız etme gibi bir Tavira bürünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?