Kızlar erkek arkadaşımın tavırlarını anlamıyorum. Akıl verin bana :(

Canım kendimde çok işe yarayan bi lafı söyliyim sana..nette dolaşırken bi yazı okumuştum erkek arkadaşlarıyla takılmak istiyo ve sizi unutuyosa 'BIRAKIN OTLASIN' diyodu..önce çok güldümm sonra sonra rahatlattı bu söz beni...gerçekten hani umursamıyo gibi yap gitsin otlasın..seni arıcaktır elbet...aynı durumda gibiyiz seninle benim erkek arkadaşımda çevresindeki arkadaşlarının sevgilisi yok çok şükür ilişkimize karışmıyolar ama yinede olmasını isterdim onlarında...çünkü onlara karşı hep bi sorumlu hissediyo sanki kendini hak veriyorumm ama günler geliyo ki birlikte bi şeyler yapamaz oluyoruz hep birileri oluyo....çok yüklendim bu konuda ona ...ama o yazıyı okudum geçenlerde hatta telefonuma kaydettim iyi geliyo bana..kafam rahat o rahat :) merak edince arıyorum arkadaşlarıylaysa takılsın gezsin tozsun diyorum yıllar sonra bu kadar rahat olamıcak son demleri diyorumm..
sende sal canım ama ne yaptığını ne ettiğini bil tabii ki ...ama sıkıyım deme çok soğutuyo bu erkekleri...eğer ki arkadaşının lafıyla senden uzaklaşacak bi tipse yarın öbür gün akrabalarının bi lafıyla bitiriverir herşeyi ...bakalım bu konularda tavrı ne olacak başkalarının sözleriyle bitirecek mi ilişkinizi...arkadaşlarından bir uzak tutarsın iki uzak tutarsın ama 3.de kaybeden siz olursunuz...sal beyefendiyi çayıra bekle ve gör canımmm

(tatlımm kusura bakma bu laf biraz ağır diyebilirsin banada önce öyle geldi aslında ama rahatlaman için söyledim )

her seyi kontrol altına alamazsın sevgilin eger baskasının laflarınla dolacaksa bırak dolsun .. kendini hırpalama bunun icin

Sen şimdi adamın tavrını değiştirmek için uğraşacaksın falan belki ama boşuna. Ayrılık lafını ağzına almış. Bakın kadınların yaptığı en ciddi hatalardan biri, ilişkide: Adam eskisi gibi değil, bişeyler azalmaya başlamış, hatta bişeyler bitmiş herhalde ki ayrılıktan bahseder olmuş ama kadınlar ayrılmamak için direniyorlar, artık eskisi gibi sevilmediklerini, istenmediklerini kabul etmek istemeyip taktikti şuydu buydu derken adamı tekrar kendilerine bağladıklarını sanıyorlar ve sonra ne oluyor biliyor musunuz? Aldatılıyorlar.

Yani sözün özü sen bu durumdan kurtulamazsın. Bu ilişki uzun sürmez hatta adama göre çoktan bitmiş ama sen farkında değilsin ya da farkında olmak istemiyorsun. Ha bu benim düşüncem, tespitim yanlış da olabilir doğru da, ben buradan size bakınca gördüğüm şeyi söylüyorum sadece.

Gecmis olsun artik olan olmus o isi toparlamak cok zor inan ben aynisini yasadim ki bizim onaylanmayan yada beni sevmeyen biri yoktu ... Ters tepki verdikce bozuldukca kavga ettikce her zaman onlar daha tatli gelicek bunu unutma ya sesini cikartmiycaksin aynisini yapicaksin disini sikip sende arkadaslarinla ol bol bol ona sarma sakin... Ya da kendini sevdiriceksin olgun mantikli bir kiz olarak ben bu durumdan uzgunum sende vesile ol arkadaslarinla arayi isitalim de kendi arkadaslarini kuzenlerini de devreye sok programlarinizi birlestir ortak ortam yarat sakin sakinnn baskici olma kaybedersin ! Taktik degistir hic alingan miymiy olma !

c
canım yorumun için çok teşekkür ederim. Okuyunca içim açıldı. Burdaki yorumlardan sonra aynen tavsiyeleriniz gibi yapmaya çalışıcam. Bırakıcam haline bitmesini istemiyorum yüklendikçe daha kötü oluyor. Bakalım inşallah eski halimizi özlerde biraz bana vakit ayırır...

Haklısınız baskı yapmıyorum. Haline bırakıyorum. Teşekkürler :)

Ya sen onu bi kere terket. Her yerden engelle. Ne ara ne sor. Ne de yazdigina cevap ver. Kopek olup donmezse asil kopek benim o kadar da emin konusuyorum o simdi off bu kiz zaten seviyo yanimda ayrilamaz elimin altinda ben de istedigimi yaparim diyo. Kendini vazgecilmez saniyo. Ona kaybetme korkusu yasat ki bak nasil kapina kadar gelip seni gormek istiyorum diye tutuscak. İlk zamanlar umurssmiycak sonra bakicak ciddisin tutusucakk. Mesajlar aticak ariycak. Ama tabii ki cevao vermeye tenezzul bile etmiyceksin. O sana ozur dilerim seni cok seviyorum yazana kadar cevap bile verme hatta goruldu yap yazma bu ona daha cok koyucak. Dedigimi yap iki hafta sonra buraya yazip sevgilim beni ailesiyle tanistirmak istiyo diyceksin emin ol

Ben anlamadım. Neden arkadaşları ya da sizin arkadaşlarınız ilişkinizi onaylamıyor? Net olarak açıklarsanız daha iyi yardımımız dokunur belki.
Canım sorun benim arkadaşlarım değil. Onun arkadaşları beni istemiyor. Çünkü ben erkek arkadaşımı yanımda istiyorum vakit geçirmek istiyorum ama onların kız arkadaşı olmadığı için bu durumu kabullenemiyorlar. Kendileri gibi olsun istiyorlar. Ve bana karşı dolduruyorlar

Camım ya yapmazsa tamamen biter korkusu olunca o kadarına kollarımı sıvyamıyorum.

Anladim canim çok garip ya çocuk mu bunlar? Erkek arkadasin da onlarin lafiyla hareket edip seni uzerse birak gitsin o da arkadaşları gibi olgun değil demektir. Bu durum da belki senin erkek arkadasini taniman için bir firsattir belki sana verdiği değeri görmüş olursun boyle düşün

Boyle giderse kendisi bitiricek zaten. O zaman hic donmez. Cunku dusunup tasinip kafasinda bitirip karar vermis olcak. sen bitirirsen vazgecilmez olmadigini anliycak ve bu ona cok koyucak. Bu surecte de seni sevdigini anliycak. Suan bekki hicbisey hissetmedigini bile dusunuyo olabilir. O ayrilmadan sen ayril. Ya erkeklere bakma sen ne tabular yikiyolarr. Hic korkma. Boyle yasamak daha mi guzel geliyo sana guzel gelse konu acmazdin

Canım gerçekten çok bunaldım artık. Yani anlıyorum gezin tabiki erkek erkeğe takılın ama. Neden benimle aramı açmak için konuşuyorsunuz demi ? Yani ister istemez o muhabbetten etkileniyor

Valla sen bilirsin. Dedigimi yaparsan kazanan sen olucaksin. Korkarsan bi daha siz diye bisey olmiycak o bitirince geri donusu cok zor olur. Gecen bi arkadas daha boyle konu acmisti cocuk sevgilisi bile degildi gelip gidiyodu sevgili gibi davraniyodu ama adi yoktu konu acmisti sonra ne dediysem yapti suan evlenince nerde yasasak diye konusuyolar

Canım gerçekten çok bunaldım artık. Yani anlıyorum gezin tabiki erkek erkeğe takılın ama. Neden benimle aramı açmak için konuşuyorsunuz demi ? Yani ister istemez o muhabbetten etkileniyor
Anliyorum canim. Sana verebileceğim em güzel tavsiye onu kendi haline birakman kendi hayatina odaklanip kendinle ilgili şeyler yapman olacaktır. Çünkü onu kaybetmekten korktuğunu vs yazmissin bu kadar koru körüne bağlanmak iyi değil. Unutma ki sen bir bireysin ona bagimli asla değilsin ve kendin çok degerlisin. Bir kişi yüzünden kendini üzme. Kendi haline birak eğer sana gelirse ne güzel doğru bir insanmis der devam edersin ama arkadaslarinin sözüyle seni üzerse onlarin dolduruşuna gelirse iyi ki kurtulmusum ondan dersin çünkü kimse seni uzecek kadar umrunda olmamali. O zaman birakirsin onu umursamazsin. Simdi üzme kendini bu kadar da düşünme.
Dediğim gibi sakin unutma sen bir bireysin çok degerlisin ve doğru kişi tarafından sevilmeye degersin. Yanlis kişiler için üzülme ve cesaretini topla bi an önce. Bunlari o ayrilamam ben vs tarzi yorumlarini gördüğüm için seni kendine getirmek adina yazdim. Bu biz kadinlarin çok sık yaptigi bir yanlis. Kimse hayatimizin merkezinde olmamali kendimizden başka. Yoksa küçücük şeylere üzülür bizi mutsuz etmelerine izin veririz. Oysa büyük resmi görmeli insan. Hayatin bunlara uzulmek için çok kisa olduğunu hatta hayatin uzulmek için çok kisa olduğunu görmeli.
Umarim bunlara gerek kalmaz ve sevgilin doğru insandir canim ama her ihtimale karsi bunlari da yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…