Kızlar erkek arkadaşımın tavırlarını anlamıyorum. Akıl verin bana :(

arkadaşlarının yanında sana tavrı değişiyorsa yeterince olgun bir insan değildir en kibar tabirle. böyle bir durumda nasıl davranması gerektiğini anlatarak başla istersen. ancak şöyle bir durum var ki arkadaşlarıyla olduğunu bilip de zır zır arıyorsan sabrı taşmış da olabilir. eğer öyleyse o kadar abartmaman gerek.

bir de ayrılıcam falan diyorsa 'işte kapı işte sapı' demeni tavsiye ederim. kimse için gururunu incitmeye değmez.

Hayır canım onada dikkat ettim. Sadece onların kız arkadaşı olmadığı için beni kabullenemiyorlar.. Çok arada bi durumdayım...

çocuk musunuz canım arkadaşlardan onay bekleyip onların dolduruşuna geliyorsunuz?
Onay beklemek degilde onlar aracılığı ile tanıştığımız için siz uygun değilsiniz gibi tepki aldık... O zamanlar kulak Asmadik ama su sıralar erkek arkadaşım umursuyor bu gorusleri. Anlayacağınız
Psikolojik baskı resmen... Tabi bu bizi uzaklastiriyor

Konuşup oluruna bırakman daha iyi sanırım iki türlü de üzülüyosun ne istediğini sor net bi şekilde söylesin anlatsın ona göre davranırsan daha iyi olur
İkizler burcu.. Ah bi anlasam canım sabah ayrı akşam ayrı. Sabah tartışmada resmen istemiyor beni gibi konuştu aramış duzelince sinirle konuştuğunu söyledi

İkizler burcu.. Ah bi anlasam canım sabah ayrı akşam ayrı. Sabah tartışmada resmen istemiyor beni gibi konuştu aramış duzelince sinirle konuştuğunu söyledi

Sanırım onun kafası baya karışık.Seni de istiyor arkadaşlarını da.Bi yanı bitirmek istiyo bence ama başaramıyo gibi.Arkadaşlarının düşüncesi çok saçmaymış.Bizim yok seninide sevgilin olmamalı gibi bi tavır var.Kimse kimseye bağlı değil ki çok saçma

her ilişki bitebilir. bu kadar bağlanmış olmanızı sağlıklı bulmadım. belki arkadaşınız da fikir değiştirdi bu da olablir. oturup konuşun hissettiklerinizi. başkalarının yüzünden size karşı hisleri değişebiliyorsa ortada gerçek bir his yoktur zaten. yıllar süren ilişkiler bitiyor yeri geldiğinde. kaybetmiceksiniz diye kendinizi paspas edecek haliniz yok.

Hemde ne saçmalık ! Çok haklısın bende öyle düşünüyorum. Onu bu düşüncelerden nasıl uzak tutabilirim. Ne desem cevap veriyor. Öyle bir cümle kurmam gerekiyorki gerçekten haksız klduğunu anlasım

Her bu tarz konuya verdiğim cevabı sizede vereyim ama yaparsınıx yapamazsınız bilemem şu ana kadar yüzde 90 yanıt vermiştir benim çevremde tabiiki riskli.. Çok basit kendi haline bırakın aramayon sormayın başka şeylerle ilgilenin onsız da yasayabildiğinizi aslında umrunuzda olmadığını gösterin sizde arkadaslarınızla takılın güçlü durun bir zaman sonra etrafındaki erkeklerden sıkılıp size dönecektir bakın görürsünüz sabredin aramayın merak ettiğinizi belli etmeyin..o ararsa cevap verin mesajına cevap verin ama kısa ve öz detaya girmeyin surat asmayın kızdığınızı belli etmeyin..yok yapamam risk alamam derseniz asıl böyle yaparak daha çok risk aldığınızı söyleyebilirim.. Seçim sizin hem geri dönmesede çok fazla biley kaybetmiş sayılmazsınız demekki adam sizi sevmiyormus bunuda görmüş olursunuz

Sanırım benim bağlarımı koparmam lazım.. Oturup konuşma ile ona bunu anlatamıyorum.... Bugün denedim ama her cümleme cevap verdi. İkna edici konuşamıyorum belkide duygularım çok ön plana çıkıyor

Öncelikle hep sakin konuş onunla.Sinirlendirmemen önemli.Arkadaşlarının bu tavrını doğru bulup bulmadığını sorabilrisin.Onlar senin aklını karıştırıyor benden uzaklaşıyorsun ve bu durum beni çok üzüyor ben seni gerçekten seviyorum kaybetmek istemiyorum gibi şeyler söyleyip bu konuyu iyice konuşmalısın yoksa çözülemeyecek hal alabilir

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. zaten şuanda riskli bi durumdayız. Bide dediğiniz gibi deneyim. Kendimi çok sıkıcam ama deniycem :)

Bana onları savunacaktır daha güçlü konuşmam gerekir. Bu konuşmayı yaptıktan sonra üstüne düşmüycem. Net cümleler kurmam gerekiyor ama güçlü bir cümle lazım

Ben anlamadım. Neden arkadaşları ya da sizin arkadaşlarınız ilişkinizi onaylamıyor? Net olarak açıklarsanız daha iyi yardımımız dokunur belki.

Yorumunuz için çok çok teşekkür ederim. zaten şuanda riskli bi durumdayız. Bide dediğiniz gibi deneyim. Kendimi çok sıkıcam ama deniycem :)
Yapabilirsin biz kadınlar bir erkege baglandığımızda bir birey oldugumuzu unutup sanki ona bagımlı oluyoruz baglanmak başka bagımlı olmak baska. Sizinde bir hayatınız tercihleriniz var unutmayın o olsada olmasada bu hayat sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…