Kızlar erkek arkadaşımın tavırlarını anlamıyorum. Akıl verin bana :(

"Bana en başında kendini anlatırken. Benim için biriyle bittiyse o gün bitmiştir asla arkama bakmam demişti. Bu sözü aşırı korkutuyor"
Offf şu klişe lafı bir tane erkek kurmasın yani..
he canım he..insanlar robottur zaten;hafıza,bellek,anılar,duygular,hırslar tüm bunlar insana özgü olmayan ve boş kavramlardır değil mi?
Sana birşey söyleyeyim; bu lafı hangi erkekler kurar biliyor musun?Terkedilme korkusu yaşayan,sevip kapılırsa karşısındakinin böyle birşeye kalkışacağından ödü kopan erkekler..Kısacası sen onu bırakama,tamamen biter yoksa korkusuyla yaşa diye gözdağı olarak söylenmiş klasik laf işte..
bugün bir ikizler burcu erkeği bile şu lafı yeri geldiğinde yalayıp yutabiliyorsa var gerisini sen düşün..
Bence de o adamı terket,seni garanti gördüğü için arkadaşlarıyla hasret gideriyor.Ama ciddi şekilde terkedildiğini hissettirirsen bir süre sonra o sapların arasında aklı başına gelir koşarak kapına gelir zaten

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızla baya rahatladım. Çok iyi geldiniz

Hahaha:) canım ne güzel konuşmuşsun. Gördüğüm en içten yorumlardan biri :) haklısınız kızlar sizin verdiğiniz destekle tam olarak ayrılamasamda onu bensiz bırakıcam. Teşekkürler ...

Haklisiniz kızlar nasıl duzelticem ben bu adamı

öncelikle düzelmez, yani siz düzeltemezsiniz.
adam dediğiniz kişi en fazla 20 yaşında. ikiniz de çok gençsiniz.
bu ilişki bitebilir, devam edebilir, bir başkasıyla da olabilirsiniz bir yıl sonra.
demem o ki bu kadar anlam yükleyip bağlanmayın. o benim canım, kanım, ömrüm vs sözleri anlamsız çünkü öyle değil aslında.

bir insanı arkadaşların mı ben mi şeklinde tercih etmeye zorlamak yanlış. çok farklı iki kulvar bunlar ancak siz zorladığınız zaman bile arkadaşı seçiyorsa yapacak bir şeyiniz kalmamış.

kaybetme korkusu sarmış sizi şu an ve saçma sapan şeyler yapmaya müsaitsiniz.
benim tavsiyem çocukça saçma sapan şeyler yapmayın (kıskandırmak vs)
kendinizi geri çekin, üstüne düşmeyin bu kadar.

ek olarak, seven erkekler arkadaşı boşverin ana babalrından dahi etkilenmezler. yok öyle bir dünya.

valla sevgilinin karakterini şimdi göstermesi senin için büyük bir şans olmuş daha şimdiden 2. 3. kişilerin aklına uyarak davranışlarını değiştiriyorsa bir de bu adamla ilerisini düşün kimbilir ne sıkıntılar cıkıcak ortaya daha büyük dertler filan çıkabilir iyi düşün ona göre kararını ver derim ben

Yaşı 23. Gelecek yıl bu zamanlar yüzük takmayı düşünüyoruz. Okulu bitiyor çünkü seneye. Yani bilmiyorum sizin düşünceniz böyle olabilir ama ben zaten kıskandırmak vs gibi düşünceler içine girmedim. Yorumunuz için teşekkürler

Haklısınız. Teşekkürler :)

bende bi ara bunalımdaydım canım bu konudan ötürü (yine ara ara girmiyorum değil ) sonra kendi haline bıraktım bakalım ne olacak diye..noluyo yaaa , soğudun mu benden falan demeye başladı...çok şaşırmıştım ondan böyle bi tavır beklemiyodum ters teper bırakır beni diye korkup her şeye göğüs germem gerekir sanıyodum ama o iş öyle değilmiş canım...şuan ilişkimizin olgunlaştığını bile düşünmeye başaldım hatta...
inşallah her şey güzel olur herkes için...rica ederim bu arada :)

Yarin bir gun diyelim siz evlendiniz.. arkadasindan bir tanesi cikip bosan dese emin ol bosanir.. bu adam arkadas delisi olmus.. anakuzusu en beteri olsada, buda farkli bir bagimlilik olarak gozukmuyo ..

Çok benzer bi ilişki yaşadım.Seni çok iyi anlıyorum.Ben yeri geliyo onlarla daha çok eğlendiğini düşünüp deli gibi kıskanıyodum :).Ona çok anlatmaya çalıştım ama olmadı tabi.Sonra bende aynı şeyi yapmaya başladım.Görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm.Ailemle daha çok vakit geçirdim.Hem ben kendimi daha iyi hissettim.Hem de o benim ne hissettiğimi anlamış oldu.Gerçi sonra noldu dersen ayrıldık o yine aynı arkadaşlarıyla Bodrum a tatile gitti :)

Gerçekten bir insan ancak bu kadar değişir. Aynı şeyleri söylüyor. Soğudun mu vs vs iki güde mum oldu

Arkadaşlarına karşı sizi seçmiyorsa kapı orada demelisiniz.

Ne güzel :) bak biz demiştik kendi haline bırak biraz kendine zaman ayır kendinle ilgilen diye :) kural bu unutma.
Aynen canım. Az daha dişimi sıkıcam. Yani tam olarak bitmedi bu hali. Bu hafta görüşmediğim arkadaşlarımla plan yaptım. O günü çok iyi değerlendiricem

Camım peki arkadaşlarına ve ailene vakit ayırmaya başladıktan sonra nasıl davranmaya başladı? Tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…