Çok sinir oldum ya niye böyle oluyor anlamadımHer ay benim de ağarırlardır şişerlerdi şimdi hiçbir şey yok aynı durumu ben de yaşıyorum bu ay
Her zaman ayni olacak diye birsey yokki bende gogus agrisi nadir olur mesela gebe oldugunda her zaman olan şey olmuyor normalde ayaklarina vuruyosa bu sefer belin agriyor falan farkliliklar oluyor yani muhtemelen sorun yoktur takilmaKızlar lütfen okuyun bana yardım edin bana normal gelmiyor ben mi abartıyorum?
Adet olduğumda göğüs hassasiyetim yoktu dolgunluk şişlik sıfırdı.
Yumurtlama oldu yine göğüs hassasiyeti sıfır yani denemek için göğüs ucunu afedersiniz sıkıyorum büküyorum yok acı yok ağrı yok hormonlarda bir anormallik mi var acaba olabilir mü ? Veya prolaktin mi çok düşüksaçma gelebilir ama. Hep oluyo bana göğüs hassasiyeti bu sefer asla olmadı .. bilen varsa yorumlasın lütfen
Öylemi diyorsun canımHer zaman ayni olacak diye birsey yokki bende gogus agrisi nadir olur mesela gebe oldugunda her zaman olan şey olmuyor normalde ayaklarina vuruyosa bu sefer belin agriyor falan farkliliklar oluyor yani muhtemelen sorun yoktur takilma
Teşekkür ederim canım doğru diyorsunÇok kafanıza takılırsa doktora gidin içiniz rahat etsin
Ben gebeliğimi bu şekilde şüphelenip test yaptığımda öğrendim adet günü yaklaştığında göğüslerim aşırı hassas olurdu ve hamile olduğumu bilmiyordum ama hiç bi şekilde göğüslerim dolgunlaşmadıKızlar lütfen okuyun bana yardım edin bana normal gelmiyor ben mi abartıyorum?
Yumurtlama oldu yine göğüs hassasiyeti sıfır yani denemek için göğüs ucunu afedersiniz sıkıyorum büküyorum yok acı yok ağrı yok hormonlarda bir anormallik mi var acaba olabilir mü ? Veya prolaktin mi çok düşüksaçma gelebilir ama. Hep oluyo bana göğüs hassasiyeti bu sefer asla olmadı .. bilen varsa yorumlasın lütfen
Öyle canım takilma takilinca daha çok sorun buluyor insan kendinde bende eskiden çok dinlerdim kendimi herseyi belirti saniyor insan bir aradan sonraÖylemi diyorsun canımyani gebeliğe felan yormadım çünkü normal adet gördüm felan ama enteresan ya ağrımaması teşekkür ederim yazdığın için takmam daha garii
Çogu kişi hamile olunca goguslerim dolgunlaşti filan agriyor diyor bendede asla degisiklik olmadi adet olunca bile nadir acir yani kişiden kişiye degişiyor herhalde benim normalde belim adetken hic agri filan olmaz ama hamile olunca direk belim agrimaya basladiBen gebeliğimi bu şekilde şüphelenip test yaptığımda öğrendim adet günü yaklaştığında göğüslerim aşırı hassas olurdu ve hamile olduğumu bilmiyordum ama hiç bi şekilde göğüslerim dolgunlaşmadı
benimde bu sefer oyle oldu cnm 1 hafta kala baslardi siddetli gogus agrisi ama bu sefer hic olmadi hatta adet kanamasi bile normalden farkliydi az oldu yani bnde bilemedim niye boyle olduÇok sinir oldum ya niye böyle oluyor anlamadımGoogle yazdım bişeyde çıkmıyor tersi çıkıyor hep göğüs ağrısı diye hormonlar şaşırdı herhalde bu ay saçma sapan bişey oldu. Ağrı yok sızı yok normalde üstüne yatamazdım
Bel ağrısı ve kasık ağrısı bende de oldu ama adet dönemim olduğu için ona yordum tabi benim de öğrendikten sonra 7. Haftamda filan göğüslerim dolgunlaşmaya başladı ama regl dönemindeki hassasiyet yoktu onu demek istedimÇogu kişi hamile olunca goguslerim dolgunlaşti filan agriyor diyor bendede asla degisiklik olmadi adet olunca bile nadir acir yani kişiden kişiye degişiyor herhalde benim normalde belim adetken hic agri filan olmaz ama hamile olunca direk belim agrimaya basladi
Neyseki yanlız değilmişimbenimde bu sefer oyle oldu cnm 1 hafta kala baslardi siddetli gogus agrisi ama bu sefer hic olmadi hatta adet kanamasi bile normalden farkliydi az oldu yani bnde bilemedim niye boyle oldu
Canım hayırlı olsun bana da dua etBen gebeliğimi bu şekilde şüphelenip test yaptığımda öğrendim adet günü yaklaştığında göğüslerim aşırı hassas olurdu ve hamile olduğumu bilmiyordum ama hiç bi şekilde göğüslerim dolgunlaşmadı
Haklısın tabi insan kulağını bedenine verinceÖyle canım takilma takilinca daha çok sorun buluyor insan kendinde bende eskiden çok dinlerdim kendimi herseyi belirti saniyor insan bir aradan sonra
Güzel haberlerini aliriz umarimHaklısın tabi insan kulağını bedenine verince..
Güzel haberlerini aliriz umarim
Kızlar lütfen okuyun bana yardım edin bana normal gelmiyor ben mi abartıyorum?
Benim hamile kaldığımda öyle olmustuKızlar lütfen okuyun bana yardım edin bana normal gelmiyor ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?