kızlar eşim aldatıyor

haklısın canım ama delil bulamıyorum ki. yani numara var elimde ve o kızz. ama nasıl öğrenicem numaranın kime ait olduğunu.

ismini öğrenince ne olacak? aramışssın kız çıkmış, iphone'da bir program var o programda numaranın kime ait oldugunu öğrenebilirsin

[
bende dertliyim arkadaşım ama birzda safım ben adam 2 yıldır tel kapatıyo
evde hiç tel çalmıyor,
ve her zaman domuşuk hiç gülmüyor yani seni çok ii anlıyorum arkadaşım
kim yazılıp gönderiliyormuş ama vodafondaymış o

Kuzen komsu yokmu hic akli basinda duzgun konusan biri olsun ama .iyi plan yap emin olmak icin soruyorum de sistemde evli gorunuyosun dogrumu de 25 yasinda gorunuyosun de ozaten dogru yasini soyler biz biraz boyle devlet islerinden korkup hemen dogrugu yumurtlariz .insallah yaniliyoruzda esin aldatmiyordur.ama kadinlarin 6.hissi kuvvetlidir kolay kolay kusku duymayiz ortada bisey yokken.Allah yardimcinolsun

allah razı olsun canım..
sence yermi ama arasam . 2 hat kullanıyo kadın. bi hazırkart diğeri faturalı. sence başım belaya girer mi

[
bende dertliyim arkadaşım ama birzda safım ben adam 2 yıldır tel kapatıyo
evde hiç tel çalmıyor,
ve her zaman domuşuk hiç gülmüyor yani seni çok ii anlıyorum arkadaşım
kim yazılıp gönderiliyormuş ama vodafondaymış o

süphe en büyük düşman allah seninde yardımcın olsun derim canımm

Canim kontorlu numaradan ara ben saglik bakanligi randevu merkezinden ariyorum de bi bayan ismi soyle ozaten kendini acik verir randevuyu teyit icin aradim dersin sizin numara kayitli sistemde de sizin isim nedir ne boyle konuya gir bakalim neolacak.

canım başım belaya girer mi sence öyle arasak yaz ne olur

Canim hic korkma bisey olmaz emin ol.sen haklisin disardan kontorluden ara .cepten arama sen sonuna kadar haklisin en yakin zamanda ara banada haber yaz bekliyorum.

insallah.bekli bizimkisi boş bir kuruntu ama ne olursa olsun insan konduramıyo. yani bilmiyorumm

canım sen takılma teli kapatıyo diye seni aldatıyor anlamına gelmez. ama iyi takip et arkadasların dediği gibi açık veriyorlar ve sonra da kendini allaha bırak.ben mesaj attığı numarayı yakaladım işet kadınnn. sordum bahaneler uydurdu bin tane . elden birşey gelmiyo işte kapıyı vurup da cıkamıyosun. işimiz önce allaha sonra da kendi mantığımız kaldı derim

allah razı olsun canım..
sence yermi ama arasam . 2 hat kullanıyo kadın. bi hazırkart diğeri faturalı. sence başım belaya girer mi

mesajın içeriği yok diyorsun içeriği yoksa direkt mesajı neden silmemiş ki içeriği silmiş onu silen toptan mesajı siler, iki hattı var diyorsun biri hazırkart diyorsun nereden biliyorsun sende sadece mesajdaki numara yok mu kızın adını da bilmiyorsun ki mesajda da çıkmamış hadi eşinin rehberinde gördün diyim. Türkcell rehberine de kayıtlı değilmiş kaldı ki adını bilmeden öbür hattının olup olmadığını da öğrenmen mümkün değil 2. hat olayı nereden çıktı yani. Bir de pembe toka buldum bana ait değil diyorsun eşine bunu sormadın mı kimin bu ne arıyor cebinde diye benim tokam bile eşimin cebinde olmaz ne alla ne cevap verebilir ki. Bence kızla konuşun eşinize de hesabını sorun takipte olun.

eşimin telefonunda bir turkcel numarasına mesaj atılmış gördüm. kime attın dediğimde kimseye değil dedi geçiştirdi. 18870 aradım rehbere kayıtlı değil dedi. bu numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim kızlarr. ne olur yardım edin banaa

Eğer akıllı telefon kullanıyorsanız CIA diye bir program var,onu yükleyip numarayı yazıp arattırdığınız zaman çıkıyor.

mesajın içeriği yok diyorsun içeriği yoksa direkt mesajı neden silmemiş ki içeriği silmiş onu silen toptan mesajı siler, iki hattı var diyorsun biri hazırkart diyorsun nereden biliyorsun sende sadece mesajdaki numara yok mu kızın adını da bilmiyorsun ki mesajda da çıkmamış hadi eşinin rehberinde gördün diyim. Türkcell rehberine de kayıtlı değilmiş kaldı ki adını bilmeden öbür hattının olup olmadığını da öğrenmen mümkün değil 2. hat olayı nereden çıktı yani. Bir de pembe toka buldum bana ait değil diyorsun eşine bunu sormadın mı kimin bu ne arıyor cebinde diye benim tokam bile eşimin cebinde olmaz ne alla ne cevap verebilir ki. Bence kızla konuşun eşinize de hesabını sorun takipte olun.

aynen bende bunları yazacaktım:ssz:

Back
X