- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
çocuğun yanında etmez ama gene edeceğini düşünüyorumama etmesin ya çocuk normal bişey sanar onu, çocuk için etme felan deseniz dinlemez mi
çocuk olsa acı biberle korkutursun daçocuğun yanında etmez ama gene edeceğini düşünüyorum
aynen canım şimdi 1 kızarım 2 kızarım yaniçocuk olsa acı biberle korkutursun da
allah yardımcımız olsun bu erkeklerle çocuktan beter bunlaraynen canım şimdi 1 kızarım 2 kızarım yani
sağol canımallah yardımcımız olsun bu erkeklerle çocuktan beter bunlar
yani canım arada bir belki benimde kaçıyordur ama eşimle otururken de etmem yanivalla küfürden nefret ederim ama cok sinirliyken benim bile ağzımdan kaçıyor
trafikteyken ya da bişeye sinirlendiğimde ama asla şahsa özel edilmez.
eşinde sana ya da birine etmiyormuş arada oluyorsa sinirden yapıyodur bazen rahatlatıyo valla sövünce...
ama abartıyosa bilemem tabi ...
evlenince bırakır mı gerçekten ?benim sevgilimde ediyor malesef etme diyorum ama fazla üstüne gitmiyorum çünkü yaşadığı çevreden kapar insan herşeyi evlendiğimzde zaten bırakır o zaman canını yakarım her küfüründe o da biliyo bunu.
güzel yöntem :)Esim de bazen ota baka kufur eder, salak aptal gibi kelimeler kullanirdi. Bi gun uc yasindaki kizim duymus salak aptal diyerek ortalikta geziniyodu. Özellikle babasi da yanindayken 10sn duvarda bekleme cezasi verdim minigime. Sonra babamiza da uyguladik bu yöntemi çok sukur yok denecek kadar azaldi
doğru diyorsun canım insan büyüdükte bazı huylarını değiştirmiyorevlenince bırakır mı gerçekten ?
bende evlenince duzelır dediğim seylerin çoğu düzelmedi de........
Çocuk sanki lan dese ağzına vuruyorbelli ki deşarj olamıyor. senin yanında küfretmese iyi ama küfrün öznesi sen değilsen bu kadar takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
ben de aşırı sinirlendiğimde küfrediyorum kendi kendime sakinleşebilmek için bazen ihtiyaç hasıl oluyor.
eşini susturmak yerine sıkıntısı veya stres sebebi ne ise onunla ilgili konuşur veya kafa dağıtacak başka bir şeyler yaparsan kalmaz küfretmesi.
lan dese ağzına vururum demiş biri de abartmayalım lütfen.. şu devirde, bu ülkede, bu hayat şartları ve stres ortamında lan da diyemeyeceksek ölelim daha iyi.
benimkinin değiklerini duysaÇocuk sanki lan dese ağzına vuruyor
Aynı benim eşim.oda bana etmez hayatta ama maçtı şuydu buydu çok eder.yok bana etmez canım maç izlerken felan birine sinirlendiği veya bi olaya sinirlendiği zaman
aynen canım özelikle hakemeAynı benim eşim.oda bana etmez hayatta ama maçtı şuydu buydu çok eder.
benimki bırakır eminim ondan sizinkini bilemem karakter meselesi sizinki inatçıdır belki bilemiyorum huyunu siz daha iyi bilirsinizevlenince bırakır mı gerçekten ?
bende evlenince duzelır dediğim seylerin çoğu düzelmedi de........
Küfür biraz ağız alışkanlığı canım.en kötü huyu o olsun alıştım ben.ama kızım var onun yanında etmiyo mesela daha dikkatli davranıyo.aynen canım özelikle hakemehakemlere çok üzülüyorum valla
Önemli olan kızın yanında etmemesi rahatsız oluyorum bende ama uyarırım ederse ne yapıyım daha artmasında bana felan ederse büyük kavga ederimKüfür biraz ağız alışkanlığı canım.en kötü huyu o olsun alıştım ben.ama kızım var onun yanında etmiyo mesela daha dikkatli davranıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?