Direk bosanamam dedi başka üyeye, sebebi olarak gösterdi 5çocuğum var ve maddi durumum yetersiz diye. İsteyen 10 çocuk da yapar. Orada sorun yok. Sorun boşanmanın her ne olursa olsun seçenekler arasında olmamasi ve sebep olarak 5 çocuğa bakacak maddi durumun olmamasını sebep göstermesi.
Ben şunu anlamadım, insanlar istediği kadar çocuk yapabilir beş çocuk yapmasında problem yok fakat şunu dersiniz, misal adam iyi biri değildir bla bla bundan çocuk yapılmamalı dersiniz buna okeyim. Ama kadın çocuk sayısını masaya yatırmadı ki veya bakamıyoruz demedi..
Anlıyorum, elini kolunu bağlamış bu durumda. Zor..Direk bosanamam dedi başka üyeye, sebebi olarak gösterdi 5 çocuğum var ve maddi durumum yetersiz diye. İsteyen 10 çocuk da yapar. Orada sorun yok. Sorun boşanmanın her ne olursa olsun seçenekler arasında olmamasi ve sebep olarak 5 çocuğa bakacak maddi durumun olmamasını sebep göstermesi.
O zaman birde bunu kafana takma millet yag enjekte ettiriyor dolgun gözüksün dış dudaklar diye essek hoşaftan ne anlar de geçVallh hiç eğlenilecek bir hayatım yok komik deyil
Neyse ben bu adamin seni aldattigini dusunmuyorum. cocuga bakip ev gecindirip aldigi maasla nerde capkinlik yapacak. Yqpiyosa da hem parasi yok hem seyi buyuk, boynu altinda kalsin
Dedim onuO zaman birde bunu kafana takma millet yag enjekte ettiriyor dolgun gözüksün dış dudaklar diye essek hoşaftan ne anlar de geç
Neyse ben bu adamin seni aldattigini dusunmuyorum. cocuga bakip ev gecindirip aldigi maasla nerde capkinlik yapacak. Yqpiyosa da hem parasi yok hem seyi buyuk, boynu altinda kalsin
Maddi konular belirleyici oluyor , fakat maddi durumları mükemmel olsa da boşanmazlardı diye öngörüyorum. Çünkü koruyor eşini baya baya hak veriyor..Adam eleştiren bir tip ve hazmetmiş kadını oldukça özgüveni düşmüş onun yuzunden ve kıyas yapıyor herif 5 çocuk doğumu sonrası Barbie vulva beklenemez tüm doktorlar söylüyor bunu doğal olarak biraz dolaylı olarak etkisi var konu ile.
Yarın öbürgün ayrılma noktasına gitse tek çalışan kişi de eşi. 5 çocuk herkesin çok dikkatini çekti tabi.
Nasıl yaniSultan bisey mi demeye calisiyosun banaalintiyla ugrasma yaz direkt
2 kere alinti yaptin ayni mesajima bisey yazmadanNasıl yani
Sultan bisey mi demeye calisiyosun banaalintiyla ugrasma ya direkt
Nasıl yani
Bu uygulamadan pek anlamıyorumGulmeyin kiz kadin habire beni alintiliyo bos bosgecen gece ki mors alfabwsine doncez
Bu noktaların bir anlamı var mi senin için
HayırBu noktaların bir anlamı var mi senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?