cok tsk ederimSizi çok iyi anlıyorum. Ben de hamileyim ve cinsel birliktelik çok az yaşıyoruz. Yani ayda bir falan belki. Benim sağlık açısındam bir engelim yok ama hamilelik psikolojisi galiba, uzak kalıyorum. Eşim de bunu hissettiği için asla zorlamıyor.
Bende zaman zaman endişe duyuyorum, sonuçta cinsellik herkes için doğal bir ihtiyaç. Eşim her ne kadar anlayışlı olsa da bazen ‘acaba’ sorusu aklıma geliyor. Asla bir açığını yakalamadım ama insan endişe duyuyor yine de.
Eşlerin bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olması çok önemli.
Hamile olduğum için birlikte olamıyoruz diye beni aldatacaksa zaten yanlış kişiden çocuk sahibi oluyorum demektir.
Bize düşen eşlerimizle ilgilenmek, herşey cinsellik değil. Sevgimizi eksik etmeyelim, yakın davranalım ki bir uzaklaşma olmasın.
Ve en önemlisi eşlerimize güvenelim. Ben bunu tercih ediyorum.
cok tsk ederim
Hakkaten, Türk erkeği kadar şanslı bir varlık çeşidi daha yoktur.Yemin ediyorum türk kadınında var bir ozguven sorunu
yanlış anladiniz kocam yapmaz demedim ve hic bir zamanda benim kocam asla böyle bir şey yapmaz demisligim olmamıştır nasil okuyorsunuz okumanız varmiBenim kocam yapmaz tipik turk kocasi
Bence şansız düşünsene biri sürekli seni kontrol ediyor basit birşeyi dünyanın en önemli mevzusu haline getiriyorHakkaten, Türk erkeği kadar şanslı bir varlık çeşidi daha yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?