Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Sizi çok iyi anladım.. Kavga çıkmasın , eşiniz ile bozuşmayin diye sineye çeke çeke sönük kalmışsınız.
Abartiginizi düşünmüyorum. Artık bıkkınlık olmuş sizde. Hatta arabada ellerim titredi yazmanız psikolojik şiddet gördüğünüzü ispatlıyor.

Eşinizi işleyin öncelikle yavaş yavaş . Sabır edin. Geçecek bu günler. Bir torun daha gelirde unutulur gidersiniz.

Oy oy saçlarım dikeldi okurken. Böyle kp konusuda ilk defa okuyorum hep kv okuyordum. Vermeyin bidaha çocuğu öyle balkondan. Kp cahil siz olmayın. Çocuğunuzun canı önemli. Çok sinir oldum.

Sırf gelir gelmez kavga çıkmasın, oğlumun doğum gününde tatsızlık olmasın diye sustum verdim çocuğu. Ama bıktım artık kayınbabamın bu tehlikeli hareketlerinden

Bunda Kavga edecek bi durum yokki, dedesi yukari getirim sevsin diyip yukari cikartabilirdin
Ve esine de Demis zaten Babama vermem cocugu Balkondan, Yani sizden daha cesaretlli...Sizin cocugunuzdan Önemli deyil vermiyebilirdiniz

Neden ağırlığını koymuyorsun? Bırak eşinle aran açılırsa açılsın. Bu ne gıcık kayınbaba böyle. Hatalı davranışlarına göz yumma!

Ya doğum günü meselesinde de aynı dyrum vardı. Siz istediklerinizi söyleyemiyorsunuz, sizin düşüncelerinize önem vermiyorlar diye hırçınlaşıyorsunuz bence.

Bide karşı çıkmayı öğrenin, kavga ile değilde mesela orda dedesi kaldıramıyorum getiriyorum hemen yukarıya deseniz ne diyecek hayır buradan ver mi?

Yok 4 gün hasta yatmak falan abartmışsınız gören diyecek uçurumdan istedi çocuğu.

Kırılmayın bana sizin iyiliğiniz için söylüyorum, çocuğunuzun her olumsuz olayında kendinizi bu kadar yıpratmayın lütfen.. İleride artık kaldıramaz hale gelirsiniz..

ne kadar olumsuz, negativ ve pasifsiniz. surekli kotuyu cagiriyorsunuz ve miymiysinizz. adam isterse kendini 3cu kat balkonundan sarkitsin sana ne yuru gec getiriyorum kapiya de, bi sesiniz ciksin ya hu...

Sanırım siz kayınvalidesiniz, bazı noktalarda beni çok yanlış anlamışsınız

Konu açmak istemiyordum içim çok daraldı gurbette bir kızım sizle dertleşmek istedim. Ben istemedim mecbur bırakıldım balkondan vermeye yoksa doğum gününde kavga çıkcaktı, bundan sonra kavga çıkarsa çıksın umrumda değil

Kayınvalidenizin evi giriş katsa ha kapıdan almış çocuğu ya balkondan. Kayınbabanız ejderha gibi üçüncü kattan sarkıp çocuğu alamayacağına göre.

Konumda yazdım canım. Sevsin birşey demiyorum, ama balkondan alarak tehlikeye atarak değil. Sevsin yine birşey demiyorum, bu çocuk sana anne demicek yüzüne bakmıcak diye bana laf sokarak beni ağlatarak ve oğlumu benden aşırı kıskanarak değil. O espiri yapmıyor bildiğin bağırarak laf sokuyor bana

Oğlumu sadece beş dakika kucaklayabildim deyince insan sanıyor ki çocuktan ayrı yaşıyorsunuz da arada bir görüyorsunuz. Yedi yirmi dört sizinle oğlunuz arada Babaanneye dedeye gidince onlar kucaklayıversin ne olacak hasretinizden ölüyor musunuz sanki. Bi drama queen tarafınız var bence de

Oğlum 2 yaşında kayınbabamın kucağında

Eşim pısırık sadece benim yüzüme haklısın der, ama babasının yanında beni asla savunmaz, kayınbabamın ciddi olduğuna da eminim, çocuğum benden uzaklaşsın hep onun evinde kalsın dursun istiyor

Canim bnm bak boyle yapma bir oyle diyorsun bir boyle kararlarin kesin ve kati olsun. Karsindaki kim olursa olsun ..ilk once kendini bir sekilde gelistir lutfen kisisel gelisim kitaplari var onlardan yardim alabilirsin..kirici ve saygisiz olmadan bu isin ustesinden gelebilirsin..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…