Şu vurgu çok yöne çekilebilir
Bence fazla kullanma
yok cnm kullanmam sana söyluyorum yani benim kocam dah afazla eli rahatlıcakŞu vurgu çok yöne çekilebilir
Bence fazla kullanma
cnm devlete bağlı kurumdayım sözleşmeli memurum bılmıyourmkı nasıl olucakbazı şirketler izinde olsanda maaşını veriyor ve doğum parasını alınca veriyor
bu esnada almazsın demek istedim
ALLAHIM izn. bereketini nasip etsin inş. bence yine aynı sorun devam eder
ALLAH yardımcınız olsun inş.
eltım ilkokul mezunu çalışsa asgari ucrete anca çalışır couguna bakcak kmse yok ama ben çalışmıyoken pazara dantel orup haftalık pazar parasını cıkartıydoum oda yapablırEltin neden çalışmıyor??
Nereye kadar siz bakacaksınız onlara??
150 200 tl cnm abisi telefon alıcaklarmış 1000 tl ye ankastre fırın alıcaklarmış hergün mutlaka tatlı past abörek yapılır evlerinde doğalgaz heryer yanar tasarruf dye bısey yok boyle ben fazla kazandgım halde tasarruf edıyorum çocuguma bseyler alayım istedgim odayı kurayım dyeBu az miktarda dediğiniz para tam olarak ne kadar?
Abisi neye bol bol harcıyor mesela?
evet eşim parayı bol blunca sureklı ortak eve bişeyler yapıcak evin dışı inşaat hali içi düzzgün yaza evin dışını yapıcam dyo hangi parayla yapıcak abısınden 50 lıra alamıyo borc için yazın nasıl alıcakEşinizden daha fazla para kazanmanız onlara daha fazla yardım yapılacağı anlamına geliyorsa kazanmayın yani... Yada söylemeyin maaşınızı kimseye.
iyi etmişsin hem oda sana demiş sen alınmamışsınmerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. eşimin abisiyle ortak ev yaptrdık bizim durumumuz biraz dha iyi olduğu için bizden az miktrda her ay fazla para harcanıyor eşimde bunu hoşgörüyor. bende başta hoşgördüm ama sonra abisinin bol bol harcaması, hiç bir çaba göstermemesi sonucu şuan herşey eşit olsun istyorum. bizimde bebeğimiz olucak masrafımız başladı ve eltim çalışmıyor biz iki kişi çalışıyoruz haliyle onlardan dha iyi geçiniyoruz..
eşim abisine üzüldüğü için ondan para çıksın istemiyor. bende artık bu duruma fazlasıyla gıcık olmaya başladım ama eşiminde elinden gelen bşey yok gbi neyse geçen bebeğimizin masrafına ayırdığım parayı eşim param yok dyerek bankadan çekmek istedi bende yine abısının borcunumu odedi düşüncesiyle paranı ne çabuk bitirdin çekme para elimizdekiyle idare edelim dedim. eşimde çekelım dedi ve o an ağzımdan çekmiceksin benim param kelimesi çıktı böyle bşeyin lafını hiç yapmazdım.
şimdi eşim küsüyor senin parana asla dokunmam diyor bana ve geçen haftada ben abinin payına düşeni ödeme dediğimde senin paranlamı ödüyorum demişti. tam olarak kırdımmı hakettimi napmam lazım bilemedim.....
Canım ben de ön lisans mezunuyum ama ben de asgariden biraz fazla maaş alıyorum ve aynı zamanda hem açıktan okuyup hem Kpss ye hazırlanıyorum. Size güvenerek mi devam etmemiş okuluna??eltım ilkokul mezunu çalışsa asgari ucrete anca çalışır couguna bakcak kmse yok ama ben çalışmıyoken pazara dantel orup haftalık pazar parasını cıkartıydoum oda yapablır
Biz eşimle ikimiz çalıştığımız halde yeri geliyor bazı şeylerden kısıyoruz sıkışmayalım borç harç istmeek zorunda kalmayalım birinden diye.150 200 tl cnm abisi telefon alıcaklarmış 1000 tl ye ankastre fırın alıcaklarmış hergün mutlaka tatlı past abörek yapılır evlerinde doğalgaz heryer yanar tasarruf dye bısey yok boyle ben fazla kazandgım halde tasarruf edıyorum çocuguma bseyler alayım istedgim odayı kurayım dye
kuzum yaa ozaman yıne vereceğini yıne veriyor bizde para kalmıyor bu sefer kredi kartına geçiyoruz uuuf yaa benim kocamın herseyi çok iyi bu konuda nden boyle yaaaBebek hazırlığı çok meşakkatli gelmişti bana
Kız çeyizi gibi al al bitmiyordu
Sende alsana hepsini bir bir, en güzelinden olsun madem
Millet ankastre alıyor, kalanı eşinden istiyorsa
Sen şöyle şık bir bebek odası niye almayasın ?
Doğalgazı her yerde yakıyorlar diyorsun sende yak sımsıcak olsun ev, fatura belki eşini kendine getirir
ayyy kızlar bende benim param demekle haksızlıkmı ettim dye düşünüpduuruyordum. doğru diyosunuz bende böyle düşünüyorum ama eşim böyle düşünüyorum dye beni çok kötü bir insan gbi görüyor yardım etcem vercem dye söyleniyor bende hakkımı helal etmiyorum artık verirsen dedim. bizim dururumumuz iyiyse ben çalıştığım için dedim ama anlamıyor beni hamile halimle çok ağlattı
emin ol her dediği oluyor canım ben istedgimi alamıyoken o aldırıyor ben kendı paramı harcayamazken o catır catır yıyor kocasının parasınıCanım ben de ön lisans mezunuyum ama ben de asgariden biraz fazla maaş alıyorum ve aynı zamanda hem açıktan okuyup hem Kpss ye hazırlanıyorum. Size güvenerek mi devam etmemiş okuluna??
1300 lira alacak en azından
Bir de iş beğenmez böyleleri ya..
Ne öz güvendir arkadaş..
Biz salak mıyız bu kadar para için koşuruyoruz
Dediğiniz gibi en azından bir şeyler yapıp satsın. Eminim el üstünde tutuluyordur eltiniz. Öyle olur genelde!!
ben hele ben okadar nefret edyorum anlatamam kuzum bıde kazandgım paranın onlara gtmesi deli edyor yaa benım ablmada yokluk içinde tek kocası çalışıyor bır kez istememştr dha yegenım olucak dye ne alacagını sasırıyor bana yaaBiz eşimle ikimiz çalıştığımız halde yeri geliyor bazı şeylerden kısıyoruz sıkışmayalım borç harç istmeek zorunda kalmayalım birinden diye.
Vermeyin para falan. Eşinize kırıcı bir şey söylememişsiniz bu arada.
Onlara bakmak için mi çalışıyorsunuz siz?? Çok sinir oldum eltinize de kaynınıza da
üzülme ağlamada dik durduğun için sevin hiç böle sölemeyenlerde var ezilip büzülünler çalıştığ halde.o sana vicdan yaptırıyor.başarıyorda.emin olki kırılmadı eşin sadece daha dikkat etmem lazım diyor kadın akıllı diye düşünüyor.ayyy kızlar bende benim param demekle haksızlıkmı ettim dye düşünüpduuruyordum. doğru diyosunuz bende böyle düşünüyorum ama eşim böyle düşünüyorum dye beni çok kötü bir insan gbi görüyor yardım etcem vercem dye söyleniyor bende hakkımı helal etmiyorum artık verirsen dedim. bizim dururumumuz iyiyse ben çalıştığım için dedim ama anlamıyor beni hamile halimle çok ağlattı
Hep sen düşünmekuzum yaa ozaman yıne vereceğini yıne veriyor bizde para kalmıyor bu sefer kredi kartına geçiyoruz uuuf yaa benim kocamın herseyi çok iyi bu konuda nden boyle yaaa
söyledim ama ben eşimin benim paramla ödüyorum karışma... kelimesine karşılık buda benim param dedim beni anlar dye ama o erkekmiş
ben hele ben okadar nefret edyorum anlatamam kuzum bıde kazandgım paranın onlara gtmesi deli edyor yaa benım ablmada yokluk içinde tek kocası çalışıyor bır kez istememştr dha yegenım olucak dye ne alacagını sasırıyor bana yaa
hep konuşuyorum cnm hep konuşuyorum kendside farkında ama abisi ödeyemem diyor borçlularla eşim muhatap oldu biz gamsız deiliz eşim sorumluluk duyuyor ödemek zorunda kalıyor ama nereye kadar bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?