kızlar eşimin kalbini kırdım yardımm

cnm devlete bağlı kurumdayım sözleşmeli memurum bılmıyourmkı nasıl olucak

Eltin neden çalışmıyor??
Nereye kadar siz bakacaksınız onlara??
eltım ilkokul mezunu çalışsa asgari ucrete anca çalışır couguna bakcak kmse yok ama ben çalışmıyoken pazara dantel orup haftalık pazar parasını cıkartıydoum oda yapablır

Bu az miktarda dediğiniz para tam olarak ne kadar?

Abisi neye bol bol harcıyor mesela?
150 200 tl cnm abisi telefon alıcaklarmış 1000 tl ye ankastre fırın alıcaklarmış hergün mutlaka tatlı past abörek yapılır evlerinde doğalgaz heryer yanar tasarruf dye bısey yok boyle ben fazla kazandgım halde tasarruf edıyorum çocuguma bseyler alayım istedgim odayı kurayım dye

Eşinizden daha fazla para kazanmanız onlara daha fazla yardım yapılacağı anlamına geliyorsa kazanmayın yani... Yada söylemeyin maaşınızı kimseye.
evet eşim parayı bol blunca sureklı ortak eve bişeyler yapıcak evin dışı inşaat hali içi düzzgün yaza evin dışını yapıcam dyo hangi parayla yapıcak abısınden 50 lıra alamıyo borc için yazın nasıl alıcak

iyi etmişsin hem oda sana demiş sen alınmamışsın

Bebek hazırlığı çok meşakkatli gelmişti bana
Kız çeyizi gibi al al bitmiyordu
Sende alsana hepsini bir bir, en güzelinden olsun madem
Millet ankastre alıyor, kalanı eşinden istiyorsa
Sen şöyle şık bir bebek odası niye almayasın ?
Doğalgazı her yerde yakıyorlar diyorsun sende yak sımsıcak olsun ev, fatura belki eşini kendine getirir

eltım ilkokul mezunu çalışsa asgari ucrete anca çalışır couguna bakcak kmse yok ama ben çalışmıyoken pazara dantel orup haftalık pazar parasını cıkartıydoum oda yapablır
Canım ben de ön lisans mezunuyum ama ben de asgariden biraz fazla maaş alıyorum ve aynı zamanda hem açıktan okuyup hem Kpss ye hazırlanıyorum. Size güvenerek mi devam etmemiş okuluna??
1300 lira alacak en azından
Bir de iş beğenmez böyleleri ya..
Ne öz güvendir arkadaş..
Biz salak mıyız bu kadar para için koşuruyoruz
Dediğiniz gibi en azından bir şeyler yapıp satsın. Eminim el üstünde tutuluyordur eltiniz. Öyle olur genelde!!

Biz eşimle ikimiz çalıştığımız halde yeri geliyor bazı şeylerden kısıyoruz sıkışmayalım borç harç istmeek zorunda kalmayalım birinden diye.
Vermeyin para falan. Eşinize kırıcı bir şey söylememişsiniz bu arada.
Onlara bakmak için mi çalışıyorsunuz siz?? Çok sinir oldum eltinize de kaynınıza da

kuzum yaa ozaman yıne vereceğini yıne veriyor bizde para kalmıyor bu sefer kredi kartına geçiyoruz uuuf yaa benim kocamın herseyi çok iyi bu konuda nden boyle yaaa

Sonuna kadar haklısın. Senin calismana güvenerek para veremez kimseye anısına bile. Evin geçimini yarı yarıya paylaşın madem böyle yapıyor. Kendi maasindan arta kalanı ne isterse yapsın dağıtır mi harcar mi karismayin. Sizde kendi maasinizdan artan dilediğiniz gibi harcayın yada biriktirin. Ama Kocanızın akrabaları için harcamak zorunda değilsiniz.

emin ol her dediği oluyor canım ben istedgimi alamıyoken o aldırıyor ben kendı paramı harcayamazken o catır catır yıyor kocasının parasını

ben hele ben okadar nefret edyorum anlatamam kuzum bıde kazandgım paranın onlara gtmesi deli edyor yaa benım ablmada yokluk içinde tek kocası çalışıyor bır kez istememştr dha yegenım olucak dye ne alacagını sasırıyor bana yaa

üzülme ağlamada dik durduğun için sevin hiç böle sölemeyenlerde var ezilip büzülünler çalıştığ halde.o sana vicdan yaptırıyor.başarıyorda.emin olki kırılmadı eşin sadece daha dikkat etmem lazım diyor kadın akıllı diye düşünüyor.

kuzum yaa ozaman yıne vereceğini yıne veriyor bizde para kalmıyor bu sefer kredi kartına geçiyoruz uuuf yaa benim kocamın herseyi çok iyi bu konuda nden boyle yaaa
Hep sen düşünme
Geçin kredi kartına
Abisini düşünen, kendisini de düşünür herhalde. Fırsat ver bi paçaları tutuşsun

söyledim ama ben eşimin benim paramla ödüyorum karışma... kelimesine karşılık buda benim param dedim beni anlar dye ama o erkekmiş

Erkekse erkek gibi davransın. Ayy burda sinirlerim zipladi eşinize çok sinir oldum. İyi etmişsiniz bundan sonra ayrı olsun bosverin sizinki böyle hakediyor.

Madem eşiniz hayır yapmayı pek seviyor, o abisine siz de ablanıza hayır yapın madem.

hep konuşuyorum cnm hep konuşuyorum kendside farkında ama abisi ödeyemem diyor borçlularla eşim muhatap oldu biz gamsız deiliz eşim sorumluluk duyuyor ödemek zorunda kalıyor ama nereye kadar bu

Nereye kadar söyleyeyim. Senin parandan birikim yapacaksınız. Bebek ve gelecek için. O paraya aynı şimdi yaptığın gibi dokunamayacak. O zaman o da yok demegi öğrenir.

Mesela eşin ve abisi eşit miktarda mi kazanıyor. Eğer öyleyse zaten abisini için odediginiz fazla parayi sen ödüyor sun demektir. Anladığım kadarıyla ev borcu dışında başka borçlar da var. Bu fazla olarak odediginiz ev borcu dışında abisinin başka borçlarını da mı ödüyor esiniz?

Eşler arasında 'sen-ben' olmamali.. Ailesiniz siz.. Rahatsizligini dile getir ama cok buyuk bi olay bile yokmus,benim diyerek ayrim yapmissin.. Bebegimizin parasi filan deseydin daha iyiydi..

aslında haksız diilsin soyleme biçimi haksızlaştırmış seni durumu izah et başkaları için kötü olma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…