Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiKızlar eşimin sperm hareketi düşük napmalıyız lutfen yardım edın
Yok canım bı kaç doktora gittik varikosel yok ilaç kullandı faydasını görmedik proxeed plus vermişti 3 ay kullandı faydasını sayısı 5 milyondan 6 milyona çıktı ama ileri hareket hala 0 doktor tüp bebeğe yönlendirdi ilk transfer olumsuz oldu şimdi dondurulmuşlarim var bakalım
Benim arkadaşımın eşindede vardı. Pekmez işleme girdiği için direk sabah 4 adet akşam 4 adet 1 bardak suda keçiboynuzu kaynatıp içirmişlerdi. Akciğerlerede iyi geliyor. Mutlaka deneyin arkadasım hemen gebe kaldı
Benim arkadaşımın eşindede vardı. Pekmez işleme girdiği için direk sabah 4 adet akşam 4 adet 1 bardak suda keçiboynuzu kaynatıp içirmişlerdi. Akciğerlerede iyi geliyor. Mutlaka deneyin arkadasım hemen gebe kaldı
Evet. Arkadasımında yaşı olmasına rağmen 38 falandı. Ama oldu. Yer gök dua üstüne kurulu bi deneyin derim. Şimdi ikinciye hamile. Ama hiç bırakmadı eşi keçiboynuzu içmeyi.