Erkek İnfertilitesi Kızlar eşimin sperm sonucunu yorumlar mısınız??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar eşimin sonucunu yorumlar mısınız dosyayı yükledim teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 331
Sayı ve hız gayet iyi.
Fakat morfolojileri bozuk. Morfolojileri problemsiz olan sperm %4.
Yani esimin toplam sperminin, işe yarar kısmının %4 ü sağlıklı sperm.

Peki kruger de %2 nasıl bi değer.
Kruger da %4 normal ise, benim eşimin %2 çıktı.
Yüzde 2 ile biz bahceciye tüpbebek görüsmesine gittik doğal yolla bile olur dediler. Oldu mu? Olmadı :) esimde dna hasarı cıktı cünkü. Sayı hız iyiyse hicbir sıkıntı yoksa dnaya baktırın

Reactions: H M
Yüzde 2 ile biz bahceciye tüpbebek görüsmesine gittik doğal yolla bile olur dediler. Oldu mu? Olmadı :) esimde dna hasarı cıktı cünkü. Sayı hız iyiyse hicbir sıkıntı yoksa dnaya baktırın
Ben bilmiyordum kruger da %4 normal olduğunu.
Bize kimse %2 ile doğal yolla olur demedi.
Ama ben kaldim hamile fakat düştü.
Eşimin dna hasarina baktirdim 7.95 çıktı.
Normal bir değer problem yok raporu verdiler.
Fakat genede kalamadim hamile, tüp bebek denedim tüp bebekte tutmadı.
Sizde dna hasari kac cikti.

Canim èşinin sonuclari gayet iyi bence bizde aşilma yaptik hemen hemen degerler böyleydi cok sükür tuttu.
Örnek olarak sana esimin sonuclarini yollim bizde ileri hizli kötuydu.
Sizde oda iyi cok sükür.
Belki ileri hizi kötu olanlar icin umut olur.

Eklentiler

• CYMERA_20180111_113049.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 314
Seninde ileri hizin iyi yikama sorasi niye kotu dediniz acaba.. %70 yaziyor dimi

Yikama öncesi %5 yikandiktan sonra %70 oldu yani önceden cok iyi degildi ondan aşilama yaptik.
Ya 400 tane spermden bi kismini alip budur diye soyleniyor ama siz de de goruldugu gibi saglam olanlar denk gelmis ki yuksek cikmis.daha da yuksektit belkide.. bence hicbiseyin kesinligi yok belgelerde %100 degil yani..

Ya 400 tane spermden bi kismini alip budur diye soyleniyor ama siz de de goruldugu gibi saglam olanlar denk gelmis ki yuksek cikmis.daha da yuksektit belkide.. bence hicbiseyin kesinligi yok belgelerde %100 degil yani..

Tam ne dediginizi anlamadim kusura bakmayin...
Eşimin sayi olarak degerleri hep 400 milyon civarindaydi sorunumuz olmadi o konuda.
Aşilamanin amaci zaten yikandiktan sonra hizin artmasi felan.
Yanlislik oldugunu düsünmüyorum.

Tam ne dediginizi anlamadim kusura bakmayin...
Eşimin sayi olarak degerleri hep 400 milyon civarindaydi sorunumuz olmadi o konuda.
Aşilamanin amaci zaten yikandiktan sonra hizin artmasi felan.
Yanlislik oldugunu düsünmüyorum.
Yok yok hayir kötü birsey demek istemedim yani spermiogram testlerin de spermlerin hepsini degil bi kismiyla analiz yapiliyor yani inceledikleri spermler tamamen bozuk ta cikabilir iyi de.. geri kalanlar diskalife. O yuzden her zaman iyi ihtimallerde vardir diyorum. Degerleri duşük olup hamile kalabilenler gibi..

Kusura bakma türkcem cok iyi olmadigi icin yanlis anlamişim:)
Allah isteyen herekse hayirli evlatlar nasip etsin..
2 sene sonunda bende cok ümitsizdim ilk aşilmada tutacagini asla düsünmezdim ama allah ol deyince oluyor rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin.

Reactions: H M
Aminn insallah darisi bizlere.. biz de cabaliyoruz.. gittikce duzeliyor insallah bi gün olur ve o gun yakindir..

Ben de aşılama yaptırdım bir kez ama bu değerlerle tutmadı
Sayı ve hız iyi mi diyorsunuz kızlar?
Canim bence gayet iyi duruyor bizim toplam %60 senin %80.. olur gibii yaaa insallah ovulasyon testi filan alsan.. pco varmi. Belirlemek icin hayitta iyi deniyor

Canim bence gayet iyi duruyor bizim toplam %60 senin %80.. olur gibii yaaa insallah ovulasyon testi filan alsan.. pco varmi. Belirlemek icin hayitta iyi deniyor
Bende pco yok canım sonradan çıkar mı bilmiyorum ama şimdilik adetlerim düzenli kilom normal hormonlarım normal
Ovü testi hiç denemedim işe yarar mı acaba

Bende pco yok canım sonradan çıkar mı bilmiyorum ama şimdilik adetlerim düzenli kilom normal hormonlarım normal
Ovü testi hiç denemedim işe yarar mı acaba
Himm guzel oyleyse bence biraz kafani dagit cok cok ustune gitmekte iyi olmuyor biraz sure ver kendine olur insallah en yakin zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…