Kizlar esimle nacizane bi sorunumuz var bi bakar misiniz

normal boyutlardan çok daha büyük ve kalın bir yorgan diktirin
buda bir çözüm olabilir

yoegancıya gidip bir adet kocaman yorgan yaptırın. Ona göre nevresimde diktirin. Normal çift kişiliklere 2 kişi sığmak sıkıntı oluyo gerçekten bazen. Hele ortaya çocuk girmişse ikimizinde sırtı açıkta kalıyo

sorunu anlayamadım tam iki yorgan olsun ne olacak ki kenarından gir sarıl sarılmak isityosan yok derdim sarılmak değil diyosan ha tek ha çift ne farkeder ki? annene bu durumu söylemen bile gereksiz olmuş. bence onun gazına geliyosun şu an.

Aa bak bu olur evet denicem bunu hayr kiloluda degilz ama simdiki yorganlarin standartlari kucuk :)

2 aydır biz de ayrı yorganlarda yatiyoruz hamilelikten dolayı. Ben yorgana sarılıp üstünü aciyordum esimin bu yuzden ayrı yorgan çıkardım ona ikimiz de rahat ettik.

Eğer karı koca ilişkinizde sorun yoksa bence ayrı yorgan olabilir. Hem çok rahat

hahhahhhahh biz de oyleyiz eşimle, ben yorganla yatarım o da taaaa çocuklugundan beri peşinde gezdirdigi tüylü kalın bı battaniyesi var onunla yatar.Battaniyesi ona temas etmeyince uyuyamiyormus.
O battaniyeyle ilgili ne komplo teorileri buldum zamanında ama kurtulamadım.

İlk başlarda garipsemistim bu durumu ama artık alıştım,insan evlilikte nelere alismiyor ki bırak istediği gibi yatsın,sarılmak istediğinde gir yanına sarıl hasret gider sonra da kayarsin yerine

Canim biz de öyleyiz ben çok usudugum için yorganla yatarım eşim de hiç sıcağı sevmez pike alır üstüne 2 farklı örtü var bizim Yatakta da yani. Ama şimdiye kadar hiç sorun etmedik bu durumu daha rahat bence:)

Kendimi sorgular oldum biz Temmuzda evlendik soğuk falan değil, o zamanda iki pike kullandık, kış oldu 2 yorgan kullandık, 10 senelik evliyiz hala iki yorgan kullanırız hatta oğlum yanımıza gelince onunda yorganını alırız üç yorgan 3 yastık uyuruz. (not yatağımız küçük öyle büyük falan değil)

Valla yatamayız öyle tek yorgan battaniye ve pikeyle. Her yerimiz açıkta kalır.

Sağlıklı evliliğin sırrı çift yorgandır bence

Yatmadan önce soba ve elektrikli battaniye ile ısıtın odayı, yatağı...

Yok kiz sarilip sarilmamak degil mevzu anneme gostermedim bile tesaduf kendisi gordu sonra sinra derken bendr sinir oldum yani aliskanliklar yatakta beraber sarilark yatmamiza engel oluyo sanki birbirimizden bagizmsiz o bi dagda ben bi dagda

Ayyy cok guldum yaaa demek tek degilim

Yok kiz sarilip sarilmamak degil mevzu anneme gostermedim bile tesaduf kendisi gordu sonra sinra derken bendr sinir oldum yani aliskanliklar yatakta beraber sarilark yatmamiza engel oluyo sanki birbirimizden bagizmsiz o bi dagda ben bi dagda

niye engel olsun ki işte onu anlamadım. sne git sarıl itecek hali yok ya.

Sen onca zorluğu aş, yorgan engeline takıl
Çok tatlı geldiniz bana ama bence alışmalısınız tek yorgana.
Bir gün hepsini yıkadım de, bu var sadece de alışsın olmaz böyle
:) hemde nasil ya var ya gel bide bana sor yani bide birbirimize hasret ceke ceke evkendik yani sen gel beni yorgana tercih et

Benim esimde gece cok aciyorsun üstümü diye sikayet ediyodu ki gece ne zaman uyansam üzerini orterim. Bende yorganin uzerine orme battaniye seriyorum gece artik kim acilirsa ya battaniyeyle yada yorganla acik yerini kapatıyor bizdeki tek fark bizim battaniye ve yorgan üst uste duruyolar ayri degiller.

yatağınızın tüm sırları akrabaların dilinde. bu çok yanlış bir şey. keşke insanlar yaymadan kibar kibar konuşup çözseydiniz. rahatsız etti beni bu şekilde anlatmanız.

gelgelelim çok ilginç bir durumdasınız. ne diyeceğimi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…