- 11 Nisan 2017
- 124
- 143
- 18
- Konu Sahibi esmerhatun66
-
Alamam zaten alirsam herlade buyuk bi kavga cikar beni iteklemsinden rahatsiz okuyorum yoksa ben tasin ustunde bile yatarim yanionun üzerinde ki yorganı alma
sende o yorganın altına gir
nolacak ki
Ama uyku çok önemli,uyuyamadığım zaman yaratığım çıkıyor benim.Ne aşk ne meşk kalıyor.Yok ondan yana allahtan bi sorun yok yani bende anlamiuorum gece beni igekleyen adamin normalde bana bu kadar duskun olmasi cok komik :)
Bende eşimle ayrı yorganda yatarım üşürüm çünkü ama bu aramızda bi sorun değil üstüm açılıp üşüceme böle daha rahatMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Uyuduktan sonra hepimiz dağılıyoruz zaten yatağın bir tarafına:) Sarılma dediğin uyuyana kadar sadece:):) kiz uyuduktan sonra itekliyo iste sorun o
Akrabalrdan bahsettiginz benim annem sonucta evimin en uyguniz hallerini goren bi insan ki bu duruma bu sekildr yaklasmaniz beni kirdi acikcasi 30 lu 40 yaslarda insanlar degilz neyin ne oldugunu bilelim kimseye ihtiyac duymayalim hem ben oturup esimle cinselligimden bahsedip buraya yaymadim ki bnm icin sorun olan biseyi nacizane arkaslara sordum bunda esefle kinanacak bi durum goremedim ki arkadslarda gormemiski cozum ariyolaryatağınızın tüm sırları akrabaların dilinde. bu çok yanlış bir şey. keşke insanlar yaymadan kibar kibar konuşup çözseydiniz. rahatsız etti beni bu şekilde anlatmanız.
gelgelelim çok ilginç bir durumdasınız. ne diyeceğimi bilemedim.
Akrabalrdan bahsettiginz benim annem sonucta evimin en uyguniz hallerini goren bi insan ki bu duruma bu sekildr yaklasmaniz beni kirdi acikcasi 30 lu 40 yaslarda insanlar degilz neyin ne oldugunu bilelim kimseye ihtiyac duymayalim hem ben oturup esimle cinselligimden bahsedip buraya yaymadim ki bnm icin sorun olan biseyi nacizane arkaslara sordum bunda esefle kinanacak bi durum goremedim ki arkadslarda gormemiski cozum ariyolar
Hay allah ya
eşimle ben de ayrı yorganda yatarızMrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
Canim benim evde buz gibi oluyo petekler istmiyo diye battananiye +yorgan yapmstik bende 1 bucuk senelik evliyim. Biraz senden kaynakli olmus boyle alistirmissin kendine alistirsaydin ayri kalmak dahi istemezdi. Cozum olarak ne yapsan esin ona inat boyle yaptigini dusunecektir. Sen hep onun yorganinin altina git ayri yorganda getirse oteye git desede o an git sonra geri gir kendi yorganinida yere at dusmus gibi olsun boyle boyle alisir umarimDemi ya ne guzel iste bide ben kolay isinan biri degil buz gibi oluyo kendisi soba gibi yattigi yer yaniyo resmen ama gel gelelim almiyo iste yanina uyuz ya bak gene sinir oldum
hahayttt ya gece uykunn en guzel yerinde kaldirmasa nese diyecm aksam tek yatiyorz oh diyorum tmm oldu sabah bi kalkiyorum gene gitmis dolaptan almis sarilmis yatiyo
briccc bricccc ben ben bennn yaz kız yorganla yatarm bi kere yazın pamuk yorgan kısın yun dısı pamuk yorganla yatarım birini önüme birinı sırtıma alırm esimin battaniyesi vardırr :)))Mrb kizlar cok buyuk skntilarim olmadigi surece burda konu acmiyorum insanlari mesgul etmemk gerk diye dusunuyorum ama ne zaman basim sıkıssa burda buluyorum kendimi cunku soyledikleriniz bnm icin cok onemli. 2 senedir nerdeyse asamadigim bi durum var biraz komik ama bu brni cok rahtsiz ediyo.soyle anlatiyim 2 senelik evliym esimle severek ve cok zor kavusarak evlendik.dugunum subat ayinda oldu evlendigmzde kirada oturyoduk ve ev gercekten cok soguktu.hani bilirsiniz sen 20 sene tek yat bianda yannda biriyle yatmak zor geliyo.neyse konudan cikmayim.esimle evlendigimz ilk gun yattik ama hava cok soguktu isinamadik ve 2 tane yorgan serdim yataga o kendi yorganini aldi bende kendi yorganimi aldim veee artik bu hep bole devam etti.suan okadr sknti cekiyorum ki neden diyceksinz esim yatagn bi ucunda ben bi ucunda yatiyorum yani aksama kadar gormedigim esimle bi bagim yok.gel gelelim artik tek yorganda yatma konusu acilnca tartsmaya basladik.eve kalabalik misafir yatiya geldiginde benmle mucadele ediyo sakin verme ben ole yatamiyorum falan ..simdi diycem benle ayni durumda olan varmi diye ama imkansiz galiba :) artik alay konusu oluyorum annem 2 yorgandami yatilir yarin cocugun oldugunda onu nereye sigdircaksinz onada bi yorgan serersin falan diyolar artik gina geldi fikri olan arkdslar bi cozum sunsun hepsini denicem artik yapmadigim sey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?