Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yaşamayın. Henüz boşanma evresindeyim. 2 ay oldu evden göndereli ama bir kâbustan uyanmış gibiyim. Dünya varmış ya. Yeniden doğmuş gibiyim. Karışanım görüşenim yok. Çocuklarım bile huzuru buldu. Artık sinirli biri değilim. Allahın böyle günleri de varmış.Bunca yildir hiç kiskanclik nedenli sorun yaşamadik.![]()
Aman yaşamayın. Henüz boşanma evresindeyim. 2 ay oldu evden göndereli ama bir kâbustan uyanmış gibiyim. Dünya varmış ya. Yeniden doğmuş gibiyim. Karışanım görüşenim yok. Çocuklarım bile huzuru buldu. Artık sinirli biri değilim. Allahın böyle günleri de varmış.
Seven sevdigini kıskanır ama ruh hastasi gibi kardeşten falanda kiskanmazsin yani hic normal degil.Beni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
Yok ya, bir tane hayatım var. Kişilik bozukluğu olan biri için heba edemem. Yıllardır uğraşıyorum resmen kurtulmak için. Ne yaptıysam olmadı, kurtulamadım bir türlü. Epey uğraştırdı beni. Şu an tek dileğim, bir başkasına aşık olup evlenip gözünü benden başka yöne çevirmesi. Hatta öyle mutlu etsin ki karşı tarafı ve kendi de öyle mutlu olsun ki unutsun beni, yoksa hayat boyu peşimi bırakmaz.Geçmiş olsun. Kurtulmaniza sevindim, hasta hasta hareketler herkesi zehirler zamanla.
Tabi ki. Ben çok çikin olduğum için kocam kıskanmiyür.
Yazıııık, üzüldüm şimdi size. “Henüz 3 yaşında bir kardeşim var, seni ondan bileeee kıskanıyoruuuuuum” diyen bir kocanız yok. Hayat bazı kadınlara çok acımasız davranıyor![]()
Haha yok ya geyik yapıyorum. Özürlük bişey yok.KudrAlobar Şaka yapmıştım, kusura bakmayın. Üzdüm galiba sizi. Densizce bir şaka mı oldu? Öyle bir intiba bıraktıysam özür dilerim
![]()
Bazen yazı dilinde yanlış anlaşılmalar oluyor ya, o yüzden sordum. Ben de geyik yapıyordum zaten.Haha yok ya geyik yapıyorum. Özürlük bişey yok.
Kimden neden ? Ozguvensiz mi ?Beni herkesten kıskanıyor bıktım ya öyle olan varmı aranızda
Kendininkini bosayip bizimkini alacak sanırım shshsvsBizim kocaları neden sordunuz? Daha az kıskançsa ne değişecek sizin için?
Kendininkini bosayip bizimkini alacak sanırım shshsvs