- 3 Mayıs 2023
- 591
- 912
- 33
- 23
Ya seviyorum işte ne yapimO zaman boşan. Çünkü eşin hasta. Böyle bir adamdan bir de çocuk yapmaya çalışıyorsun pes
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya seviyorum işte ne yapimO zaman boşan. Çünkü eşin hasta. Böyle bir adamdan bir de çocuk yapmaya çalışıyorsun pes
Peki eşin kuzenin mi
O zaman konu açma otur oturduğun yerdeYa seviyorum işte ne yapim
Gözü açık tutun.Evet benimde babam öyleydi şimdi annemi bırakıp başkasıyla evlendi
Kaç kişinin başını yakacak bakalım, yerimi aldım bekliyorumAma kabul etmiyo![]()
Ben hayatımda hiç banlanmadım sonumuz hayr olsun köşeye geçeyim bendeKaç kişinin başını yakacak bakalım, yerimi aldım bekliyorum.
Bu üyeye söyleyecek çok şeyim var ama değmez...Az önce tüp bebek konusu açtı bacımsu![]()
Bencede yoksa bizde topa giderizBu üyeye söyleyecek çok şeyim var ama değmez...
herif ruh hastası kardeşinden kıskanacak derecede ama boşan yazılıncada o kadarda değil yazıyorO zaman boşan. Çünkü eşin hasta. Böyle bir adamdan bir de çocuk yapmaya çalışıyorsun pes
afferim sanaaaabenim eşim kıyafetime ,makyajıma karışmazdı, bekarken beni açık tanıdı ve dedim ben buyum diye,tabi evlenince kıyafetime dikkat ettim ama bu sene bir şey oldu, geçen yazda giydiğim kıyafetime laf söylemeye kalktı,sanki hiç giymemişim gibi.sonra şakaya vurup elbisenin içine uzun kollu badi giy diyordu.valla kusura bakmasın annem babam karışmamışta.eşime mi karıştıracagım:)