kızlar eşiniz kıskanç mı?

nesdem

prensesini buyutuyor:-)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
6.813
517
198
merak etmişimdir hep eşleriniz ne kadar kıskanç? benim eşim beni gözünden sakınır. beni kolay kolay kısıtlamaz ama bir hayli kıskançtır.

eşim beni ailemden ve en yakın arkımdan kıskanıyo çok saçma kıskançlıkları var anlam veremediğim sevgim hep ona olsun onla ilgileniyim istiyo

eskiden kıskançlığın dozunu ayarlayamayıp cozutmaya çalışmıştı; ama daha 6aylık sevgiliydik o zamanlar. o zaman dersini aldı ve şu an sadece gerektiğinde kıskanır.
en temizide böyle olması, zaten öteki türlü uğraşamazdım ben :) yok onu giyme yok bunla görüşme yok şu saatte dışarı çıkma... yerler yani :)

Benim eşim hiç kıskanç değildir.Hiçbir şeyime müdahale etmez.Bu durum her ne kadar avantajlı bi durum olarak görünse de bazen aklıma takılıyo bu kadar rahat olması.Gece 12de eve gelsem bile sesini çıkarmaz.Her şeyi her işimi kendim hallederim.Nereye gittin, ne yaptın diye bile sormaz.Merak etmez,aramaz,sormaz başka eşler gibi sürekli nerdesin,kim var,ne giydin demez uzaktayken bile çok rahattır.

kıskançtır.

kıyafet konusu zatn herkeste var,klasik erkek tipi.

ama muhabbet kuşuna ''oğluşum,paçozum'' dedim diye beni kuşumuzu öldürmekle tehdit etmek ayrı bir psikopatlık herhalde :27:

nişanlıyım henüz ve çok kıskanç ben onu babamla karşılaştırıyorum hep ee babam daha serbestir bu durumdada nişanlımla hep aram açılıyor

Back
X