- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 323
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben boşanma aşamsındayım eşimle evimiz yani benim eski evim çok yakın 2 sokak var aramızda ve ben her gün eşimi görme ihtimalim var mesela markete gitse camdan görüyorum onu görünce kötü oluyorum benim durumumda olan var mı
Ben evli degilim ama nisanlimdan ayrildim ki kayinvalidemlerle ayni mahallede oturuyoduk.. Bi türlü toparlanamadim.... Psikologum bile ordan tasinmadan iyilesmezsin dedi.. Simdi tasindim daha iyi hissediyirum.. Imkaniniz varsa kalmayin orda bence
imkanım yok çünkü ailemin kendi evi kaç yıldır buradayız eşiminde kendi evi oda taşınamaz çok kötü bi durum eşimle karşılaşacagım diye dışarıya çıkmıyorum
Bende eski esimle aymi mahalledeyim pazara giderkrn markete giderken hep gorurum.sikayetim yok memnunum ben:-D yemege gideriz caya gideriz o bize gelir ben ona giderim..tuhaf bi durum ama biz boyleyiz:-D
Bende eski esimle aymi mahalledeyim pazara giderkrn markete giderken hep gorurum.sikayetim yok memnunum ben:-D yemege gideriz caya gideriz o bize gelir ben ona giderim..tuhaf bi durum ama biz boyleyiz:-D
Ne kadar ilginc,bu kadar anlasirken keske ayrilmasaydiniz.
Kızlar ben boşanma aşamsındayım eşimle evimiz yani benim eski evim çok yakın 2 sokak var aramızda ve ben her gün eşimi görme ihtimalim var mesela markete gitse camdan görüyorum onu görünce kötü oluyorum benim durumumda olan var mı
bosanma asamasındasın peki bı zararı varmı
onemlı olan bu sana sıddetmı uyguluyordu ?
bide ben olsam gormemezlıkten gelırım sonucta bu adam calısmıyormu bole hayatı kendıne zından etme
Evet cnm 1 tane yakisiklimiz var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah bağışlasın canım benimde 1 kızım var eski eşini görünce onu özlediğini fark ediyormusun keşke boşanmasaydım dediğin oldumu hiç
Bosanmasaydim dedigim olmadi.kendisi cok sorumsuzdu.evin butun sorumlulugunu almaktan cok yorulmustum.cok rahat biriydi.kendisiyle suan arkadas modundayiz boylesi daha iyi