Kızlar eşleriniz evde konuşur mu bir bakın ya

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
eşimle sohbet etmk istiyorum dolu dolu ama konuşmaz o fazla uzanıyor bilgısyarda takılır bazen konuşuruz ama yeterli degıl sinir oluyorum ya

erkeklere özgü bi durum değil bence ,ben de işten geldiğimde ağzımı açasım gelmiyor,hak verin siz de adama gün boyu yorulmul kim biir nelerle uğraşmış bütün gün bi de evde oturup muhabbet etcek

Benim eşimde bazı aksamlar öyle oluyor. Neden konuşmuyorsun diyorum hayatım cok yorgunum halim yok diyor.
Bende gidip annemi teyzemi kuzenimi arayip saatlerce dedikodu yapalibiyorum
oda içerde kendi halinde takılıyor sonra sarılip uyuyoruz

O calisiyo sen ev hanimiysan sıkıntı oluyo iste. Adam tum gun cenesini agritmis, sen evde sıkılmis haliyle catisma oluyo.
Acikcasi ben de calistigim donem eve gelince annem gunun nasil gecti dese of anne bi sus gozunu seveyim diyecek kivama geliyodum.
Bunun disinda bazi insanlar konusmayi sevmez, sessizdirler hep mi boyleydi?

Tamamen meraktan soruyorum, gorucu usulu bi evlilik miydi? Birbirinizi tanimadan mi evlendiniz?

Kendi kocam yok ama annemle babamdan ornek vermem gerekirse, erkeklerin eve gelince karilariyla muhabbet ettiklerini soyleyebilirim :)

Çerez çay veya ne seviyorsa koy getir ,cama karşı oturun mutlaka sohbet başlar. Telefonları da başka odaya bırak.

Ben az konusurum esim cok konusur. Bireylere has bir durum konuskanlik ama senin esin normalde konuskansa bile bilgisayar kullanimi iletisiminizi etkiliyor olabilir.

erkeklere özgü bi durum değil bence ,ben de işten geldiğimde ağzımı açasım gelmiyor,hak verin siz de adama gün boyu yorulmul kim biir nelerle uğraşmış bütün gün bi de evde oturup muhabbet etcek

tabi ki muhabbet edicek. çiftler birbirleriyle iletişim kurup güzel vakit geçirmeli her ne kadar stresli bi hayata sahip olsalar da. iletişimin kopuk olduğu sessiz evlerde mutlu olan birini gördünüz mü hiç?

eşimle sohbet etmk istiyorum dolu dolu ama konuşmaz o fazla uzanıyor bilgısyarda takılır bazen konuşuruz ama yeterli degıl sinir oluyorum ya
kesinlikle bunu eşine söylemelisin. ama ne var ki konşacak, hep aynı işte diyip susacaktır.

Biz baya konusuyoruz. Her aksam hic konusmasak 1 saat gunumuz nasil gecti onu anlatiyoruz. Bazen eskilerden konu aciliyor bazen dedikodu yapiyoruz bazen milleti cekistiriyoruz bazen oyun oynuyoruz. Birbirimizin en yakin arkadasi oldugumuz icin olabilir.

Adamın ilgisini çekecek konularda konuşmayı deneyin. Kadınsal şeyler fuzuli geliyor, sıkıyor olabilir. Ben eşimle futbol, siyaset dahil konuşurum. Geç saatlere kadar çalıştığı halde ilgisini çekebiliyorum, olmadı başka yöntemler de var ilgi çekecek

Biz konuşuyoruz mutlaka.Anlatır neler olmuş vs.
Hatta eşim şehir dışında genelde,arar ve anlatır günü nasıl geçtiyse.
Çok şükür.

Eşinle arkadaş da olabilmek lazım. Hayat böyle geçmez. Ortak zevkler bulabilirsin.

Konuşuyoruz konuşmamak garip asıl. Ama siz de bir tuhafsınız çay çerez getir gibi basit bir öneriye bile hep ben mi uğraşıcam diyorsunuz.
Uğraşmak mı oluyor bu?

KONU lazim oncelikle
futbol siyaset dizilerdeki oyuncular vs
ne biliyim valla erkeklerin ilgi alanlari zaten yuz tane deil bizim gibi bellidir zatn
sonunda kavga çikmaikdan sonra herseyden konusabilirsiniz
çcouguunuz varsa zaten ondan konusulur hatta bazen ondan size sira gelmez
evliliginiz guzel gidiyorsa çocuk yapmayi dusunebilrisiniz, boylece isten gelmis yorgun olan adamdan medet umaazsiniz vakit geçsin diye :))

Bence gerçekten bunu istiyorsan uğraş. Ve böyle ayrintlara takılma hayat cok kısa.
Zaten kavga ettik basuru var patlıcan sapı kaynattım Çeşme suyuyla temiz su ile yapmam lazımdı kızdı cok neyse evlılık gereksiz ve zor

Benim de eşimin de elinde sürekli tel veya tablet var ama sürekli muhabbet ederiz mesela bir yandanda survivor izleriz onla ilgili konuşuruz kkda komik bulduğum birşeyi okurum güleriz durup duruken şarkı söyleriz deli gibi oynarız az biraz kırık bir çiftiz heralde
Sen hep eşinden şikayetçisin bacım ne yapmayı düşünüyorsun peki boşanmıyorsunda

Yorgunluk konuşmamaya bahane olmamalı diye düşünüyorum...

Eşimde ben de çalışıyoruz yoruluyoruz ama birbirimizi özlüyoruz evet arada birbirimize anlayışlı olduğumu zamanlar oluyor ama ev otel gibi dinlenme yeri olarak kullanılacaksa ne anlamı var evliliğin...ben bu konuda o kadar anlayışlı olamıyorum...dışarıda tüm enerjimizi harcayalım e ee bize ne kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…