- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de dırek ısmı kayıtlı
ama herıfcanın telınde hatun dıye kayıtlıyım ben![]()
![]()
bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim![]()
Sebebe bakhahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş![]()
![]()
bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim![]()
hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş![]()
hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı