kızlar eşlerinizle sevgilinizle aranızda kaç yaş var

Kızlar merak ettim eşlerinizle ya da sevgililerinizle aranızdaki yaş farkı kaç?

7-8 yaş fark çok mu sizce?
hayır çok değil bence....benimde eşimle 12 yaş fark var doğrusunu söylemek gerekirse eğlenceli oluyor... bazen benim davranışlarım ona tuhaf; onun davranışlarıda bana ilginç geliyorr eğleniyoruz bu farklılıktan

4.5 ay var...aynı yaşta olmamızı seviyorum...

biz lisede tanıstık genelde popülerdir biliyosunuz alt dönemlerin üst dönemlere ilgisi,ama ben hep bu durumun karşısında oldum açıkçası bana saçma gelirdi hep kendi yaşımda birini isterdim ya da en fazla 1 yaş fark .annemle babam da öyle mesela.benim sevgilimle aramda tam 9 ay 20 gün var :)

ben 33 o 43 olgun ne istediğini bilen, hayatın sahte zevklerine doymuş, eğlence aramayan beyefendi bir kişiliği var amaaa bazen çocuktan da beter oluyor, bir de oğlu var ben onlara iki küçük çocuk diyorum. bir sen bir oğlun iki yaramaz çocuksunuz diyorum.resmen yaramaz bir çocuk gibi lafımı dinlemediği oluyor, sonra da benim sözüme geliyor tabi

Son düzenleme:
Bizim aramızda 5 yaş var. Bence normal çünkü erkekler geç olgunlaşıyor ve yaş farkı olması daha iyi.

Günaydın arkadaslar benımde esımle aramda tam tamına 13 yas var ve ben buyugumPP sorun olmamasıda tamamen kısılıklerle alakalı aynı dılı konusabılıyorsanız ve aynı frekanstaysanız kesınlıkle sorun olmaz ıyıkı onunla evlenmısım o boga burcu ben ıkızler agır abı yanı ben tam bır cılgın cocuk:))))

Bana bekarken 3-4 yaş farkı ideal geliyordu, eşimle aramdaysa 19 ay var yani neredeyse 2 yaş. Bence burada karakterler çok önemli. İkimizde olgun karakteriz eşimle. Çevremde ise değişik değişik örnekler görüyorum bu konuda...

2 :)

Ya bana 5ten fazlası itici geliyor. bebek düşün bi de lisedeki adam al sana 15 yaş fark... Saçma tarafındn bakıyorum belki ama

4 ay büyügüm

daha önce 5 yaş fark vardı eski svglmle sorun yoktu ama içten içe varmış meger.simdi önemi kalmadı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…