kızlar eşlerinizle sevgilinizle aranızda kaç yaş var

2 yaş fark var sevgilimle aramda. ben 22 o 24 yaşında. ama bana daha küçük gösteriyorsun diyorlar yine de çok yakışıyoruz birbirimize..

suanki sevgilimle 1 yas fark var aramızda. daha once 9 yas büyük bir sevgilim olmustu ve hiç tavsiye etmem bu kadar yaş farkını. Tabiki kişiden kişiye göre değişir ama bence max 4 yas fark olmalı diyorum :)

11 Yaş büyük... Önceleri 5 yaşın üzeri abes geliyordu. Ta ki sevinceye kadar.. Ama bazen kişilik açısından ben daha olgun kalıyorum yanında..

erkek arkadaşımla 8 yaş var aramızda o 29 yaşında ben 21 bazen aramızdaki sorunları ben buna bağlıyorum ama erkeklerin geç olgunlaştığı düşünülürse yaş farkı olmalı birazcık diye düşünüyorum

4 yıllık bır fark var..

genel konuşmak gerekırse yaş çok sorun olmuyor ilişkilerde..

asıl farkın nedenı yaşam tarzı ve sahıp olduğu kültür.. ilişkide farklar ve zorluk bundan kaynaklanır..

9 yaş var arkadaşlarım ilk evlendiğimizde anlamamışlardı.şimdi tain dolayısıyla başka bi ildeyiz yeni arkadaşlarım eşin senden baya büyük galiba demişlerdi...:) mühm olan anlaşmak gerçi o da yok ya..:)

eşimle aramda 2 yaş var 7-8 yaş çok değil hatta erkekler geç olgunlaştıkları için daha iyi bence
ama yaştan ziyade önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması

2 yaş var ama daha fazla yaş farkı var gibi duruyor dışarıdan. çünkü ben küçük gösteriyorum sevgilimse büyük

Aynı yaştayız.Nişanlım benden 7 ay büyük sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…