kızlar eşlerinizle sevgilinizle aranızda kaç yaş var

sevgilimle aramda 6 yaş var fikirlerimiz birbirine uyumlu yaş farkı önemli değil mühim olan anlaşmak ama bence çok fazla yaş farkı olamaması gerekir

Buraya 100 kişi yazdıysa 90 ının eşi kendisinden büyük. Eşi kendinden küçük olan ne kadar az. Ya onlar çıtır alıyor da niye kızlar çıtır almıyor?

Şahsen bu yaştan sonra eşimin benden 2 yaştan daha büyük olmasını istemezdim zaten. Çok değilse bile küçük te olabilirdi. Allah ta istediğim gibi verdi, eşim 3 yaş küçük benden. Çıtır aldım.

Bu arada 'erkek geç olgunlaşır, o yüzden büyük olmalı' cümlelerini duyar gibiyim. Bu yaşa kadar benimki olgunlaşmıştır herhalde. Ben 30 u devireli 2 sene oldu çünkü.

eşimle aramda 4 yas var cnm...iyi oluyor erkeğin büyük olması 7-8 de bişe değil yaa,sorun olmaz...

7-8 yaş sorun değil canım. Bizim aramızda 15 yaş var. İlk başta nasıl olcak falan diye düşündük ama şimdi çok eğleniyoruz. Hatta ben ilkokula başladığımda sen üniye başlamışsın falan gibi tarihlerle oyun oynuyoruz. Kafalar uyduktan sonraaa yaşın ne önemi var.

1 yaş buyük ama (akıl yasını sorarsanız 0_6 yaş gurubuna gırıor henuz buyüyememiş tam bır haylaz çocuk)..

eşim benden 1 yaş büyük ama kimlğne göre aynı yaştayız.
( buarada onun ağırbaşlılığna göre yaş biçersem de benden b 10-15 yaş büyük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…