• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evden çalışmayı çok istıyorum yapamıyorum nasıl yapabılırım

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
60
-5
1
24
Merhaba ,arkadaşlar bir tane kızımız var eşim çalışıyor kızım 11 ,aylık bu yüzden sadece ben varım bırakıp çalışamıyorum eşimde zaten karşı gelıyor bebek küçük benım işten çıkış saatim geç o saate bir yoktur dıye gerçekten de yok ya çok istıyorum bu aralar çok sıkıştım kira o bu şu elde kalmıyor birkimlerimizide hep harcadık mecbur çocuğuma biraz birikim yaptım ve şimdide satımız altınları almak için. eşimle birlikte yapmak ,evden yemek yapıp satmayı çok istıyorum her türlü yemeği yapabiliyorum elim lezzetli eşimde kaç yıl önce aşçıydı ‘kızlar nasıl yapabilirim ben bu işi ,arabam yok ,servis ve müşterileri nasıl yapabilirim gerçekten fikrinize ihtiyacım var…

Pasta yapabilirsin doğum günleri için.Yakınların destek çıkarsa az da olsa yavaştan başlamış olursun. Whatsapptan falan reklamını yaparsın,yaptığın pastaları atabilirsin.

Yemek olayı oturduğun semtle ilgili iş yerlerinin çalışan nüfusun beyaz yakalının bol olduğu bir semtte yaşıyorum. Bazı kadınlar catering gibi evde yemek yapıp akşamları kapı kapı dağıtıyorlar. İş yerlerine öğle yemeği servisi yapanlar var. 11 aylık bebekle bunlarla uğraşabilir misin bilemedim ama.

Ben küçük bir ilçede yaşıyorum. Burada bir tanıdığım ev hanımı bir organizasyon firması ile anlaştı, düğün salonları ile konuştu ve kurabiye (kuru pasta) satıyor.
Bulunduğunuz yerde böyle bir şey yapabilirsiniz belki.
Sosyal medya hesabı açıp il, ilçede bulunan insanları takip edebilirsiniz. Yerel Instagram hesabında reklam vermeniz de iyi olur.

Yemek olayı oturduğun semtle ilgili iş yerlerinin çalışan nüfusun beyaz yakalının bol olduğu bir semtte yaşıyorum. Bazı kadınlar catering gibi evde yemek yapıp akşamları kapı kapı dağıtıyorlar. İş yerlerine öğle yemeği servisi yapanlar var. 11 aylık bebekle bunlarla uğraşabilir misin bilemedim ama.
Yaparım ben canım keşke öyle bişi olsa

Soguk mezeleri yapabilir misin bilmiyorum ama sarkuterilerde, biraz buyuk tekellerde bunlar satiliyor ve bunlari bir yerlerden aliyorlar.
Konusmaktan bir sey kaybetmezsin
Yapmayı biliyorum soğuk mezeler falan soğuk makarna hepsini biliyorum

Merhaba ,arkadaşlar bir tane kızımız var eşim çalışıyor kızım 11 ,aylık bu yüzden sadece ben varım bırakıp çalışamıyorum eşimde zaten karşı gelıyor bebek küçük benım işten çıkış saatim geç o saate bir yoktur dıye gerçekten de yok ya çok istıyorum bu aralar çok sıkıştım kira o bu şu elde kalmıyor birkimlerimizide hep harcadık mecbur çocuğuma biraz birikim yaptım ve şimdide satımız altınları almak için. eşimle birlikte yapmak ,evden yemek yapıp satmayı çok istıyorum her türlü yemeği yapabiliyorum elim lezzetli eşimde kaç yıl önce aşçıydı ‘kızlar nasıl yapabilirim ben bu işi ,arabam yok ,servis ve müşterileri nasıl yapabilirim gerçekten fikrinize ihtiyacım var…
Bence küçük bir dükkan kiralayıp orada yapın, özellikle çalışan kadın portföyünün olduğu bir mahallede,gelen geçen görür tavsiye eder falan alır yürürsünüz

Bi tanıdığım yapıyor sarma börek baklava vs alıyorum aynı şekilde söz nişana doğum gününe arkadaşımın annesi yapıyor ama o davet evi açtı eskiden de okul yanında restoranı vardı ama bunlar h3p çevresi olan insanlar işte. Çok bir şey kazandırmaz. Temizlik vs yapabilirseniz haftada 1 gits3n bil3 iyi burda 2500 3000 lira günlüğü

Yaşadığınız yerin Facebook kadınlar guruplarına üye olup fotoğraflı yiyecek ilanları paylaşabilirsiniz. Özellikle sarma, börek, hamur işleri ağırlıklı olarak. Benim çevrem o şekilde satış yapan kadınlarla dolu.

Burda ev yemeği paket yapan biri olsa haftada en az bir iki gün alırım. Yaşadığım yerde büyük ihtiyaç.

Gün menüsü yapabilirsin.Bir sayfa açıp instagramdan satabilirsin. Ya da eve iş alabilirsin.Katlama,paketleme vs. Şimdi maddi zorluğun olmasa çalışma tadını çıkar çocuğunu büyüt derim ama maddiyat herşeyden önce geliyor.

Asla baltalamak istemem sizi ama, şirket işyeri vs bünyesinde değilse ben asla almam yemem mesela , güvenmem yani.
Valla haklısınız ama inanın şirket mutfakları,imalathaneleri daha pis. 50 kişinin elinin değdiği yerden yemektense, güvenimi kazanan ev hanımını tercih ederim. Bu devirde kime güveneceğimizi şaşırdık. Kullandığı içerikleri görmek en güzeli. Hangi yağ ile pişiyor,nasıl sebze kullanıyor taze mi vs zor işler.

Valla haklısınız ama inanın şirket mutfakları,imalathaneleri daha pis. 50 kişinin elinin değdiği yerden yemektense, güvenimi kazanan ev hanımını tercih ederim. Bu devirde kime güveneceğimizi şaşırdık. Kullandığı içerikleri görmek en güzeli. Hangi yağ ile pişiyor,nasıl sebze kullanıyor taze mi vs zor işler.

Orası öyle tabii ama, aksi bir durumda zehirlenme vs ne bileyim daha kötü de olsa bir muhatap var en azından ,yoksa her yer tertemiz değil zaten haklısınız.

Instagram sayfası açabilirsiniz ama belli bir kitleye ulaşana kadar zaman geçebilir. Benim instagramdan bulduğum ev hanımı birisi var ve misafirlerim geleceği zaman hep ona kek börek kurabiye vs yaptırıyorum. Tercih etmemin en büyük sebebi kendi yemeyeceği ürünleri kullanmıyor. Güvenilir ve temiz. Hatta ilk yaptırdığım zaman belki görüntüsü kötü olur ama temiz diye düşünmüştüm. Görüntüsü de harika çıktı.

Merhaba,
Benim kuzenim Broşür bastırıp lüks sitelere dağıtmıştı. Misafir menüsü Misafir pasta tabağı gün menüsü özel davet menüleri hazırlıyordu. Sipariş geldikçe yapıp bazen kendisi teslim ediyordu yada gelip alıyorlardı. Her müşterisini de Wp tan kaydetip onları Wp hikayeleri ile besliyordu. Şuan wp kanalı var. Düzenli sipariş götürdüğü Doktorlardan oluşan bi gün grubu var. Gayette güzel paralar kazanıyor. Temellerini 2016 yıllarında attı. Sürekli broşür dağıttı hastahanelere kamu binalarına lüks siteler mahallelere.
Tabi şuan günümüz iletişim çağları değişti. Sosyal medyayı da kullanmak gerekebilir.

Bu arada #Reklam Armut sitesi var oraya profil açıp oradan da iş kovalarsınız. Armut: Hizmet Piş, Ağzıma Düş Özel günlere için bişiler yaptırmak isteyenler ilan veriyor. yaşadığınız şehire göre bir çok iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Kuzenim bu site ile Erişte Mantı Sarma satıyor.

Kolaylıklar dilerim.

Merhaba,
Benim kuzenim Broşür bastırıp lüks sitelere dağıtmıştı. Misafir menüsü Misafir pasta tabağı gün menüsü özel davet menüleri hazırlıyordu. Sipariş geldikçe yapıp bazen kendisi teslim ediyordu yada gelip alıyorlardı. Her müşterisini de Wp tan kaydetip onları Wp hikayeleri ile besliyordu. Şuan wp kanalı var. Düzenli sipariş götürdüğü Doktorlardan oluşan bi gün grubu var. Gayette güzel paralar kazanıyor. Temellerini 2016 yıllarında attı. Sürekli broşür dağıttı hastahanelere kamu binalarına lüks siteler mahallelere.
Tabi şuan günümüz iletişim çağları değişti. Sosyal medyayı da kullanmak gerekebilir.

Bu arada #Reklam Armut sitesi var oraya profil açıp oradan da iş kovalarsınız. Armut: Hizmet Piş, Ağzıma Düş Özel günlere için bişiler yaptırmak isteyenler ilan veriyor. yaşadığınız şehire göre bir çok iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Kuzenim bu site ile Erişte Mantı Sarma satıyor.

Kolaylıklar dilerim.
Yaaa çok teşekkür ediyorum ❤️

Back
X