Kızlar evim yerleşti

güle güle iyi günlerde ağız tadıyla oturun inşallah

canım herşey çok güzel renkler falan cıvıl cıvıl valla
sandalyelerinin rengine bayıldım Allah huzurla oturmayı nasip etsin tatlım mutlulukar dilerim

çok güzel çok sıcak bi yuvan olmuş güle güle oturun kocişinle beraber. darısı evleneceklerin başına olsun inşallah. (AMİİİN)

kız cok guzelll varya hayranlıkla baktım ve bızımde bole olucakmı dıe ıc gecırmedım dııl..
Allah gule gule sevdıklerınle bır omur kullanmak nasıp etsın aminn..

cok güzel canım
allah ağız tadi ile oturmayı nasip etsin :Saruboceq:

kızlr hepinize cok tesekkür ederim begendiğinize cok sevindim allah herkezin yuyasına huzur saglık mutluluk versin bekarlarında darısı basına:)

güzel olmuş cnm güle güle oturun inşallah ağzınızın tadı bozulmasın

yaprak dökümü devam ediyor he senağlama

evinizde güle güle oturun canım ,allah mutluluk,sağlık versinŞeniz

koltuklar yastıklar bozulmasın die oturtmuon kocanı dimi seni seni kaydirigubbakcemile3

canım evin tam benim zevkim _ki benimde oturma odam böle renkler turuncu ve yeşil.sadelikten yana değilim oyüzden salonun abayıldım allah ağzınızın tadını bozmasın inş.bu arada kocanda meşhur oldu eminim çekerken inanmamıştır bu resmi ekleyeceğine:))

guzel evın varmıs gule gule otur canım bır omur boyu mutluluklar dılerım dugun resımlerınıde beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…