hep söylüyodum nişanlım askere gidecek diye..
Allah yüzümüze baktı bizi ayrımadı şansımıza benim yaşadığım şehire çıktı askerliği..
doğal olarak nikahı acemlik bittikten hemen sonra yapma kararı aldık haftasonları evci çıkabilmesi için..evet asıl amacımız bu düğün yine planlandığı gibi yazın olacak.
gel gelelim benim aklımda ki sorulara..
şuan ilişkiye dair aklıma takılan üzüldüğüm kötü diye nitelendirdiğim ne varsa düşünmekten uyutmuyor.
acaba evlenince şöyle mi olur böyle mi olur diye düşünmeden edemiyorum.
he bunu nikah yaklaştığı için düşünüyorum muhtemelen bu 7 ay sonra olsa da yine aynı şeyleri hissederdim heralde bilmiyorum.artık soyadım değişecek evli bi insan olcam.
şimdilik bunu o askerde rahat etsin diye yapıyoruz farkındayım ama yinede benim için çok önemli bişey.
dün gece aradım 5. yılımızda yapalım dedim o sırada askeriyede oluyo izin alamam dedi bende tamam o zaman dedim zaten bu kadar önemli bişey değil dedi.
bende nasıl önemli değil insan kaç kere evlenir ki dedim kem küm etti.
anladığım kadarıyla o sadece kendi çıkarı için imza atıyor şuan da onun için önemli olan düğün asıl evliliğimiz düğünden sonra olacağı için yani nikah olsada aynı yatakta yatmıycaz gelip benim ailemın yanında kalacak haftasonları ama karıkoca olmayacagız sanırım bu sebepten böyle düşünüyor ama ben çok kırıldım bu söylediğine.. daha 1 ay var ben gittim hemen beyaz bi elbise aldım ama şimdi çok kararsızım korkuyorum hevesim kursagımda kaldı.acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum.
ayrıca ne zaman düğün muhabbeti açsam daha erken askerlik açıklansın bi gün alırız diyodu şimdi askerlik açıklandı nasılsa kısa dönem çıktı askerlik bitsin işe gireyim aldığım maaşa göre bi salon tutcam dedi.bende geçiştiriyomuş gibi hissediyorum düğüne 4 ay kala salon tutulur mu? gelinlik dikilir mi herşey eksik kalmaz mı sizcede?