- 11 Aralık 2022
- 11
- -23
- 16
- 32
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
-
O adamdaki (!)sadakatsizliği kendinde de gördüğün ve "kaçamak biri"olabileceğini anladığın içindir. Bi bitmediniz...Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Haysiyetsizlik, sadakatsizlik, onursuzluk gibi cevaplar verilebilir bu soruya.Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Linç yemek içinBen neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Ben konuşmak istemedim. Reddettim . Eşini de tanıyorum zaten. Benim sorum içinde bulunduğum boşluk.Siz ne tepki verdiniz? Evli kadına göz koyup, birde bunu yüzsüzce söyleyebilen adama inşallah ağzının payını verdiniz.
Konuşacağım kimse yok etrafimda . Buraya yazdım ne var yani.Linç yemek içinyarım saat önce üye olup ilk konuyu evli erkekle ilişki yaşamak istiyorum diye açmak…
hangi cesaretle dedin mi?Ben konuşmak istemedim. Reddettim . Eşini de tanıyorum zaten. Benim sorum içinde bulunduğum boşluk.
Fazlasıyla sıkılıyorsunuz, aksiyon arıyorsunuz. başka açıklamasıda varda şimdilik en uygunu bu benceMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Macera arıyorsun bence. Yapma.Ben konuşmak istemedim. Reddettim . Eşini de tanıyorum zaten. Benim sorum içinde bulunduğum boşluk.
Çevrendeki insanlara anlatamayacağın kadar etik dışı arzularını burda anlatabileceğini düşündürten ne sana? Aa canım nolucak git kendini kullandırt denilmesini mi bekliyosun? Böyle bir konuya nasıl tepki geleceği belli değil mi?Konuşacağım kimse yok etrafimda . Buraya yazdım ne var yani.
Banlanmamalıyımmmm,banlanmamalıyım...Ben konuşmak istemedim. Reddettim . Eşini de tanıyorum zaten. Benim sorum içinde bulunduğum boşluk.
KK'yı ne sanıyorlar kiÇevrendeki insanlara anlatamayacağın kadar etik dışı arzularını burda anlatabileceğini düşündürten ne sana? Aa canım nolucak git kendini kullandırt denilmesini mi bekliyosun? Böyle bir konuya nasıl tepki geleceği belli değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?