- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.378
- 138
- Konu Sahibi benimtatlikuzum
-
Rahat battığı içinMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Annecim hiç sevmediler mi seni?Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Girmeyin böyle şeylere allah aşkına..inanın en sonunda rezil olan siz olursunuz, kocanızı da kaybedersiniz..akıl mi yok şaka mı bu anlamadımMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Ama adam çok yakışıklı ve sosyalmiş, kibarca reddetmiştir en fazlaBen vallaha utanırım, kendimden tiksinirim bende nasıl birşey gördü de buna cüret etti diye …
Kızımıza tebrixAma çok yakışıklı ve sosyalmiş, kibarca reddetmiştir en fazla
Böyle düşündüğünüze göre siz adama baştan yeşil ışık yakmışsınız adam da gevşeğin tekiymiş belli. E yani ne diyelim,ne dersek o hiç rahatsız olmayan vicdanınız rahatlar? Sövdürtceksiniz kendinize.Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Merhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Ya konu sahibi de evliymişSon zamanlarda açılan bu konulardan iyice midem bulandı. Yaptığınıza kılıf uydurmak, vicdanınız rahatlatmak için uğraşmayın
Kendine sövdürtmek için konu açanlarda bugünMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Her haltı yiyin sonra neden hayatım alt ust oldu dıye yakınmaya baslayın, evlisiniz yahu aklınızı basınıza alın, aynı durumda esın yapsa bunu ne dusunursunMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .
Allasen ne boslugu, mutlu degılsen bosan, ne halt yıceksen ye adama yazık yahuBen konuşmak istemedim. Reddettim . Eşini de tanıyorum zaten. Benim sorum içinde bulunduğum boşluk.
Muhtemelen durgun rutin bir evlilik hayatınız var .. eşinizle renk katmaya çalışın farklı plan program yapın balayı gibi bir tatil ayarlayın geçici heves bunlar sadece rutin hayatınıza renk katmaya ihtiycajiz var benceMerhaba kızlar. Ben evliyim. Memurum. Çalıştığım iş yerinde benden 10 yaş büyük abi dediğim bı adam bana ilgi duyduğunu beğendiğini söyledi. Afalladim. Çok yakışıklı ve çok konuşkan sosyal biri. Muhtemelen eşini aldatmak için kaçamak biri arıyor. Peki ben neden böyle üzgünüm. Neden kendimi durgun hissediyorum. Ben neden onunla konuşmak ve zaman gecirmek istiyorum .Nuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?