Kızlar evliliğim bitecek galiba ayrı eve geçmeyi düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

merhabalar na_rin hanım.bu siteyi cok iyi bilmiyorum ama siz biliyorsunuz benim açtığım konuyu.arkadaş olmnaya calıştım sizinle ama tam becerebildimmi bilemiyorum..aynı durumlardayız sadece bunu söyleyebilirim. yalnız bakın bu konu maddiyatla hiç alakası yok emin olun çalışır çabalar o çocuklar büyür.ben çalışıyorum maddi durumumuz iyi annemler boşanmamı istiyor..fakat 1 çocuğun babasız büyüme fikrine ben bir türlü alıştıramadım kendimi. hani toparlanırmıyız düzelirmi diye..çünkü sizde iyi biliyorsunuzki bu yaş çocukları babalarınada cok düşkün oluyorla.şöyle biri deseki şu yol doğru valla ben gözüm kapalı gidicem.ama çok muallak herşey malesef

Annenizle niye kalmıyosunuz
Çocuğa da o bakacakmış zaten

bakın bende tam olarak bundan bahsediyorum.annemdede kalırım ayrı evimdende ayrılmam zatende...hani çocukların geleceği nasıl olur..çocuk olunce 1 çırpıda kestirip atılmıyor bu evlilikler malesef..çünkü sonrasınıda cok iyi düşünmek lazım..1 çocuğun anne-babasının ayrı olması her noktada biraz geriletiyor cocuğu.bayramı var sünneti var..ben cocuğum boynu bükük dursun istemiyorumki..o yüzden çıkmazdayım zaten..koca aşkından yanıp tutuşmuyorum ama acaba boşamı kürek sallıyorum diye düşünmeden de edemiyorum

SLM KIZLAR uzun süre giremedim bugün eşimle konuştuk adam halen ilgisiz ve sevgisiz soğuk davranıyor dün gece 3 te geldi bana hesap sorma bana karışma ne halin varsada gör diyor bu akşamda boşanmak istediğini söyledi bende bu yaza kadar sabret kız azcık büyüsün dedim kreş almıyor suan dedim ona sevgim bitti hiç canım acımadaı ama kızımın baba nerde sorusuna vereceğim cvp halen bulamadım aklıma her geldiğinde canım yanıyor çaresizim kızlar hemde çokkkkkkk tek düşüncem önce kızım sonra maddiyat 2 yıllık kiramı ödeyecekmiş nafakada verecekmiş ama nereye kadar bilmiyorum

Kızını pedagoga götürmen en sağlıklısı ve sen de psikoloğa gitmelisin maddi durumun elverirse tabiki en iyi bu şekilde üstesinden gelebilirsin bence en azından onu götür
En kötü karar kararsızlıktan iyidir hakkında hayırlısı olsun madem istemiyor sen de daha iyilerine layıksın
Kimse senden ve kızından kıymetli değil
Hayat senin için dönüm aşamasında artık evladın için daha sert basmalısın ayaklarını eşine karşı da güçlü ol asla seni üzgün görmesin öyle durki kaybedenin kendisi olduğunu bilsin

Son düzenleyen: Moderatör:
belli ki eşin bişeyleri bitirmiş kafasında kendini o evde üzüp yıpratmanın anlamı yok ama ailenle yaşamayı neden tercih etmiyorsun merak ettim.maddi olarak kira yakıt v.s zor. belki çocugun için nafaka alırsın işin de var sanırım bi süre ailenin yanında kal sonra salim kafayla düşünürsün bu arada eşinin hayatında biri olabilir mi şüphelerin var mı

Canım adam kafasında bitirmiş zaten , senin yapacağın bisey kalmamış ayrılmaktan baska
Bazen hersey düşündüğümüzden daha kolay olabiliyor , kızın da alışır bu ayrılığa umarım , sevgisiz kavga dövüş ortamında buyumesindense belki böylesi daha hayırlı
Allah yardımcın olsun ,zamanla insallah hersey yoluna girer

Bazen hayatta üzüldüğümüz şeyler en iyisi olandır.

Belkide ilerde ondan boşandıgın için şükredeceksin allah bilir sonunu

Umarım kızınla baba şefkatiyle ilgilenecek mutlu mesut olacağın birini bulursun.

Kızında bir yolunu bulur zaten mutsuz yuvada daha mutsuz olur.

Bazı erkeklerin allahtan korkusu yok.

hayatında biri varmı bilmiyorum sadece hissediyorum ailemle yaşamak istemiyorum babamda kabul etmiyor zaten çok cimri ekmeği yenmez yani kızıma baksalar kafi gündüzleri kızlar çağrı merkezi sertifikam var ama tecrübem yok iş bulabilirmiyim acaba birde tesettürlüyüm zor iş bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…